חיבור אודיו מהמחשב לטלוויזיה עם hdmi

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
igal22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שמישהו בבקשה יציל אותי......
יש לי כרטיס מסך nvudua 7300 gt שממנו חיברתי כבל dvi to hdmi למסך הטלוויזיה שלי שהיא haier hd ready. יש תמונה יפה והכל טוב חוץ מהסאונד.....
חיברתי גם כבל PL/RCA מהכרטיס קול במחשב לLCD וזה נותן לי סאונד מסויים אבל מאוד חלש ואם רחשושים.... הבעיה שכאשר חיברתי בצורה הזאת את הסאונד אם חיבור של S VIDEO הכל עבד מצויין ועכשיו דווקא אם HDMI יש בעיה ....
אם למישהו יש פתרון הוא מציל אותי מטירוף מוחלט פה!!!!

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

רוב כרטיסי המסך מוציאים אך ורק וידאו, ולא אודיו, ולכן לא תוכל לחבר עם כרטיס המסך שלך אודיו למסך.
אם יש ברשותך רסיבר עם כניסת SPDIF, תוכל להוסיף יציאת SPDIF למחשב וכך להעביר אודיו כמו שצריך - ב5.1 ערוצים ובלי רחשים שככל הנראה נגרמים בגלל חיבור באיכות ירודה.

Ran
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295

שליחה #3 

הוא כבר פירסם את השאלה ההזויה הזאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=50375
שים לב שהוא בכלל לא שינה את הדרך בה הוא מעביר סאונד, אלא רק שינה את הדרך שבה הוא מעביר וידאו... זה בכלל לא אמור להשפיע על הסאונד.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

עקרונית, אם הוא היה אומר שיש לו כרטיס מסדרת 3XXX ואולי אפילו 2XXX של ATI, הייתה דרך להעביר את האודיו דרך ה DVI לHDMI, ובאמת צריך לשחק קצת בקונפיגורציה של חלונות בשביל שזה יעבוד. אבל אני לא מכיר שום כרטיס של NVidia שיודע להוציא אודיו ל HDMI.

Ran
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295

שליחה #5 

כן אני יודע, זה עובד פצצה עם 2600, רק צריך להחליף את הDEFAULT PLAYBACK DEVICE מהכרטיס קול ל HDMI.
אבל זה בפירוש לא המצב....

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”