monitor 30 VS RTi4
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים,
אתמול כשתי זוג monitor 30 של polk audio.
הרמקול עתיד לשמש לשמיעת מוזיקת רקע ולסרטים (בסטריאו - ואין מצב לסאב ו/או סנטר..)
ועכשיו לשאלה - הוצע לי לשדרג אותם לדגם RTi4 תמורת תוספת של 300 ש"ח.
על פניו ההצעה קוסמת ,מאחר וגם אחרי התוספת מדובר במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק של הרמקול הזה. האם לדעתכם (למי שהיה ניסיון עם הרמקולים הללו) שווה להוסיף ולקחת את ה RTI ?
אגב, הרמקולים עתידים להתחבר לHARMAN KARDON AVR45
תודה מראש,
אתמול כשתי זוג monitor 30 של polk audio.
הרמקול עתיד לשמש לשמיעת מוזיקת רקע ולסרטים (בסטריאו - ואין מצב לסאב ו/או סנטר..)
ועכשיו לשאלה - הוצע לי לשדרג אותם לדגם RTi4 תמורת תוספת של 300 ש"ח.
על פניו ההצעה קוסמת ,מאחר וגם אחרי התוספת מדובר במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק של הרמקול הזה. האם לדעתכם (למי שהיה ניסיון עם הרמקולים הללו) שווה להוסיף ולקחת את ה RTI ?
אגב, הרמקולים עתידים להתחבר לHARMAN KARDON AVR45
תודה מראש,
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לי יש גם את המוניטור 30 וגם את RTI4
המוניטור מחובר כסראונד ואילו ה- RTI4 כקדמים
אני ממליץ בחום על הפולק אודיו (לא משנה מה ,תבדוק ותחליט לפי האוזן מה טוב לך)
המוניטור מחובר כסראונד ואילו ה- RTI4 כקדמים
אני ממליץ בחום על הפולק אודיו (לא משנה מה ,תבדוק ותחליט לפי האוזן מה טוב לך)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה.
באמת התרשמתי שהפולק הוא בערך הרמקול היחיד במגבלות המחיר והגודל הרצוי שמסוגל לענות על מגוון רחב של צרכים.
האמת היא שבינתיים ההנהלה בבית הביעה התנגדות קלה לשדרוג בגלל העובדה שה RTI4 עמוק יותר ב-9 ס"מ (מה שנראה פחות טוב כשאני תולה אותם על הקיר הראשי בסלון).
השאלה שלי היא כזו - בתור מי שיש לו את 2 הסוגים - האם אתה חושב שההבדל בינהם הוא מהותי ? (במיוחד בהיבט של רמקולים לקולנוע ופחות למוזיקה) .
כפי שציינתי רוב הזמן אני שומע מוזיקת רקע, אבל חשוב לי שהרמקול יהיה חזק ומדויק מספיק בכדי להתמודד עם סרטים ללא עזרה של סאב וסנטר.
באמת התרשמתי שהפולק הוא בערך הרמקול היחיד במגבלות המחיר והגודל הרצוי שמסוגל לענות על מגוון רחב של צרכים.
האמת היא שבינתיים ההנהלה בבית הביעה התנגדות קלה לשדרוג בגלל העובדה שה RTI4 עמוק יותר ב-9 ס"מ (מה שנראה פחות טוב כשאני תולה אותם על הקיר הראשי בסלון).
השאלה שלי היא כזו - בתור מי שיש לו את 2 הסוגים - האם אתה חושב שההבדל בינהם הוא מהותי ? (במיוחד בהיבט של רמקולים לקולנוע ופחות למוזיקה) .
כפי שציינתי רוב הזמן אני שומע מוזיקת רקע, אבל חשוב לי שהרמקול יהיה חזק ומדויק מספיק בכדי להתמודד עם סרטים ללא עזרה של סאב וסנטר.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מבחינת קולנוע ביתי אין הבדל בין שני הסוגים ,אבל יכול להיות שבעתיד תצטרך להוסיף סאב (לי כרגע אין)
אני בחרתי את הקדמים ב-RTI4 לצורך שמיעת מוסיקה
אני בחרתי את הקדמים ב-RTI4 לצורך שמיעת מוסיקה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015