חברים מעוניין בעזרה - בעיה עם קבצי DTS .
הורדתי מס' קבצי DTS כגון :
DTS CD - David Gilmor live - A great day for freedom.wav
Dts Audio - Eagles - Hotel California.wav
Eric.Clapton.-.Unplugged.(DTS.Audio.CD).wav
בגודל של 47 ו 69 מגה ו 690 מגה משום מה אני שומע רק רחש במחשב ללא הצליל בכל הקבצים הללו די מאכזב!
צרבתי כ audio cd וגם ניסיתי audio dvd וגם במערכת הקולנוע שומע רחש !
האם הקבצים לא תקינים ? האם קבצי DTS מושמעים במחשב עם נגן יחודי ?
האם נדרש לפתוח אותם באמצעות מקודד מסויים ?
לעזרתכם האדיבה אודה .
DTS CD - David Gilmor live - A great day for freedom.wav
Dts Audio - Eagles - Hotel California.wav
Eric.Clapton.-.Unplugged.(DTS.Audio.CD).wav
בגודל של 47 ו 69 מגה ו 690 מגה משום מה אני שומע רק רחש במחשב ללא הצליל בכל הקבצים הללו די מאכזב!
צרבתי כ audio cd וגם ניסיתי audio dvd וגם במערכת הקולנוע שומע רחש !
האם הקבצים לא תקינים ? האם קבצי DTS מושמעים במחשב עם נגן יחודי ?
האם נדרש לפתוח אותם באמצעות מקודד מסויים ?
לעזרתכם האדיבה אודה .
העובדה שהוקבץ לא נשמע במחשב אלא רק רחש לא אומרת שהקובץ משובש ואין טעם לנסות לצרוב כדי לשמוע במעק"ב?
קובץ נוסף שהורדתי : Vangelis - 1492 Conquest Of Paradise (1992) - Dts-Dvd1.wav
אני כן מצליח לשמוע במחשב אך במעק"ב אני שומע אותו כ prologic בלבד ולא DTS ?
היכן הבעיה ?
הרסיבר מסוג ימהה RXV459 .
קובץ נוסף שהורדתי : Vangelis - 1492 Conquest Of Paradise (1992) - Dts-Dvd1.wav
אני כן מצליח לשמוע במחשב אך במעק"ב אני שומע אותו כ prologic בלבד ולא DTS ?
היכן הבעיה ?
הרסיבר מסוג ימהה RXV459 .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רעש לבן בהשמעת אודיו DTS זו בעיה של המרת קצב הקידוד של הפסקול.
Audio DTS למוזיקה מקודד ב 44.1Khz ממש כמו CD רגיל. לעומת זאת, פסקול של סרט מקודד ב 48Khz. מה שקורה אצלך זה שכרטיס הקול ממיר את הקצב מ 44.1 ל 48 ולכן המגבר לא מסוגל לפענח את האודיו.
הפרמטרים למניעת ההמרה נקבעים או בדרייברים של כרטיס האודיו או בנגן או בשניהם. זה תלוי במה שיש לך. אבל עכשיו שאתה יודע מה לא בסדר תוכל בטח גם למצוא דרך איך לתקן.
Audio DTS למוזיקה מקודד ב 44.1Khz ממש כמו CD רגיל. לעומת זאת, פסקול של סרט מקודד ב 48Khz. מה שקורה אצלך זה שכרטיס הקול ממיר את הקצב מ 44.1 ל 48 ולכן המגבר לא מסוגל לפענח את האודיו.
הפרמטרים למניעת ההמרה נקבעים או בדרייברים של כרטיס האודיו או בנגן או בשניהם. זה תלוי במה שיש לך. אבל עכשיו שאתה יודע מה לא בסדר תוכל בטח גם למצוא דרך איך לתקן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לי גם היתה בעיה דומה עם כרטיס קול שהיה לי לפני הנוכחי - creative audigy value 2
הכרטיס שלך וגם רוב הכרטיסים בשוק מבצעים UPSAMPLE מ 44.1 khz ל 48 khz כך שהסיגנל של הקובץ נשבר
פתרונות:
לצרוב ולהפעיל ב DVD
לרכוש כרטיס בעל שליטה ב CLOCK ולהגדיר את הכרטיס על 44.1 קילוהרץ - כרטיסים אלו נדירים לי יש את creative x-fi elite והוא בעל יכולת מלאה לניגון של DTS CD
הכרטיס שלך וגם רוב הכרטיסים בשוק מבצעים UPSAMPLE מ 44.1 khz ל 48 khz כך שהסיגנל של הקובץ נשבר
פתרונות:
לצרוב ולהפעיל ב DVD
לרכוש כרטיס בעל שליטה ב CLOCK ולהגדיר את הכרטיס על 44.1 קילוהרץ - כרטיסים אלו נדירים לי יש את creative x-fi elite והוא בעל יכולת מלאה לניגון של DTS CD
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לי יש DTS CD של ז'אן מישל ז'אר (האלבום TEO &TEA) ואני הצלחתי לנגן אותו רק באמצעות חיבור דיגיטלי לרסיבר-לא משנה עם זה היה מה-CDP שלי או מהמחשב(עם כרטיסי
קול X-FI FATALITY ו-ESI JULI).המכשירים היחידים שהצלחתי לנגן בהם DTS CD גם בחיבורים אנלוגיים ודיגיטליים הם שני מכשירי DVD שברשותי של פיוניר LX-50 ו-696,מאחר
שיש להם מפענח DTS מובנה.במחשב אתה זקוק למפענח מבוסס תוכנה כלשהו,יתכן ש-AC3 FILTER.אך כל כרטיס עם יציאה דיגיטלית אמור לנגן DTS CD,עם קינפוג נכון.
קול X-FI FATALITY ו-ESI JULI).המכשירים היחידים שהצלחתי לנגן בהם DTS CD גם בחיבורים אנלוגיים ודיגיטליים הם שני מכשירי DVD שברשותי של פיוניר LX-50 ו-696,מאחר
שיש להם מפענח DTS מובנה.במחשב אתה זקוק למפענח מבוסס תוכנה כלשהו,יתכן ש-AC3 FILTER.אך כל כרטיס עם יציאה דיגיטלית אמור לנגן DTS CD,עם קינפוג נכון.
שלום לכולם במקרה בזמן האחרון הורדתי מספר דיסקים של DTS וכן יש איתם קצת בעיה,יש לי כרטיס קול X-FI extreme musik אבל לא עזר, שומעים רק רחש בחש,לאחר חיפושים לא מעטים מצאתי תוכנה נהדרת שעושה resample מ44.1 ל 48.0 ושומעים נהדר.
צריך גם כמה תוכנות נוספות לצורך הקידוד,אבל התוצאה פנטסטית.
אם מישהו צריך עזרה אני יעלה את כל מה שצריך ויסביר איך זה עובד.זה דיי פשוט.
צריך גם כמה תוכנות נוספות לצורך הקידוד,אבל התוצאה פנטסטית.
אם מישהו צריך עזרה אני יעלה את כל מה שצריך ויסביר איך זה עובד.זה דיי פשוט.