ליגת האלופות ביס HD
מעיון בלוח המשדרים גיליתי שהמשחקים אותם ישדרו בספורט HD הם המשחקים שמשודרים במקביל בערוץ 5 ,
יס דואגים שחס וחלילה לא נרכוש את ערוצי הספורט חמש + וLIVE ולכן נראה רק מה שבלאו הכי כלול בחבילה הבסיסית . אני חייב לציין שזה היה צפוי , כמה שאפשר לסחוט סוחטים, שום צ'ופר לבעלי ממירי ה HD
יס דואגים שחס וחלילה לא נרכוש את ערוצי הספורט חמש + וLIVE ולכן נראה רק מה שבלאו הכי כלול בחבילה הבסיסית . אני חייב לציין שזה היה צפוי , כמה שאפשר לסחוט סוחטים, שום צ'ופר לבעלי ממירי ה HD
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
Om70,
ערוץ 5 אינו בבעלותה של יס, ולכן יס אינם דואגים לכלום. את הטענות שלך אתה צריך להפנות לבעלי ערוץ 5, וכפי שנראה כרגע, שתיגמר תקופת ההיכרות עם הערוץ, אין סיכוי שאני משלם להם כסף (אפילו שמדובר ב 14 ש"ח)
ערוץ 5 אינו בבעלותה של יס, ולכן יס אינם דואגים לכלום. את הטענות שלך אתה צריך להפנות לבעלי ערוץ 5, וכפי שנראה כרגע, שתיגמר תקופת ההיכרות עם הערוץ, אין סיכוי שאני משלם להם כסף (אפילו שמדובר ב 14 ש"ח)
אתה יכול לשלוח את הלינק ללוח המשדרים?Om70 כתב:מעיון בלוח המשדרים גיליתי שהמשחקים אותם ישדרו בספורט HD הם המשחקים שמשודרים במקביל בערוץ 5 ,
יס דואגים שחס וחלילה לא נרכוש את ערוצי הספורט חמש + וLIVE ולכן נראה רק מה שבלאו הכי כלול בחבילה הבסיסית . אני חייב לציין שזה היה צפוי , כמה שאפשר לסחוט סוחטים, שום צ'ופר לבעלי ממירי ה HD...
תודה!
תשתמש בשלטYoel68 כתב:אתה יכול לשלוח את הלינק ללוח המשדרים?Om70 כתב:מעיון בלוח המשדרים גיליתי שהמשחקים אותם ישדרו בספורט HD הם המשחקים שמשודרים במקביל בערוץ 5 ,
יס דואגים שחס וחלילה לא נרכוש את ערוצי הספורט חמש + וLIVE ולכן נראה רק מה שבלאו הכי כלול בחבילה הבסיסית . אני חייב לציין שזה היה צפוי , כמה שאפשר לסחוט סוחטים, שום צ'ופר לבעלי ממירי ה HD...
תודה!...
קח דוגמא שתעזור לך להבין: לא רכשת את ערוצי הספורט אבל יש לך HDzovirax כתב:לא הבנתי מה אתה אומר בעצם.......
אזי בספורט HD תראה את המשחק שבלאו הכי אתה יכול לראות ב SD בערוץ 5
בחמש + ו 5 LIVE משדרים משחקים אחרים מליגת האלופות , אם היו משדרים אחד מהם ב HD לפחות היית מרוויח משהו.
ברור ?
הם משדרים ב HD. פשוט זה אותו משחק שמשודר בספורט 5 SD (אם הבנתי נכון?)
אבל אני לא מבין מה התלונה פה, הרי את המשחקים הטובים יותר בד"כ משדרים ב 5/5+, ואותם משחקים כמובן שנרצה לראות ב HD (את הטובים יותר). המטרה הראשונה ב SPORT5HD זה לראות את המשחק (הטוב יותר אם אפשר) ב HD, לא לקבל משחק נוסף שאין בערוצים האחרים.
אבל אני לא מבין מה התלונה פה, הרי את המשחקים הטובים יותר בד"כ משדרים ב 5/5+, ואותם משחקים כמובן שנרצה לראות ב HD (את הטובים יותר). המטרה הראשונה ב SPORT5HD זה לראות את המשחק (הטוב יותר אם אפשר) ב HD, לא לקבל משחק נוסף שאין בערוצים האחרים.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש כתבה ב THEMARKER על זה:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... rToSearch=
ליברפול ואינטר ברזולוציה גבוהה: yes תשדר משחקים מליגת האלופות בכדורגל ב-HD בשידור חי
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... rToSearch=
ליברפול ואינטר ברזולוציה גבוהה: yes תשדר משחקים מליגת האלופות בכדורגל ב-HD בשידור חי