"הגנת העתקה נכשלה" - YES מעבירה אתכם מ-HDMI -ל-COM
בשורה לא משמחת לצופי ה-HD ב-YES ,אם המסך שלכם שהיה מחובר וראיתם בו מצוין דרך כבל HDMI, מעלה את הכיתובית של -"הגנת העתקה נכשלה",יבוא הטכנאי המלומד של חברת YES ויבהיר לכם ,שאם אתם רוצים לראות שידורי HD ,אז ממועד זה תוכלו לראותם רק דרך כבלי COMPONENT ,ולא יעזור לכם כלום או שתתנתקו או שתחליפו את המסך או שתראו בעתיד דרך COMPONENT.
לי יש מסך של פיוניר 50 ואני מחובר מ-27.12.07 ועד לפני 3 ימים ראיתי מצוין כשלפתע הופיעה השיקופית הנהדרת של "הגנת העתקה נכשלה" ,הזמנתי את השרות שלהם והם החליפו את הממיר לחדש ,אבל השיקופית לא נעלמה ,החלפתי את כבל ה-HDMI המשובח שרכשתי בכבל שלהם ,אך השיקופית נשארה ,והטכנאי שהיה אצלי בבית לא ידע מה לעשות,ואז בא המומחה שלהם דרך הטלפון, איזה "טכנאי על" שקבע סופית : או שאתה מתנתק משידורי ה-HD או שתראה מהיום והלאה דרך כבלי COMPONENT ,וכך קורה עכשיו ,פתאום המסך שלי המעולה ,שקלט נהדר שידורים דרך כבל HDMI ,לטענת YES לא תקין ,ויכול (באשמת המסך כמובן), לקלוט רק דרך כבלי COMPONENT .
מה ניתן לעשות??? הטכנאי אמר לי שזה בגלל הורדת גרסה חדשה לעדכון הממיר ,שהמסך שלי לא מתמודד איתה,האם זה נכון מישהו יודע???
לי יש מסך של פיוניר 50 ואני מחובר מ-27.12.07 ועד לפני 3 ימים ראיתי מצוין כשלפתע הופיעה השיקופית הנהדרת של "הגנת העתקה נכשלה" ,הזמנתי את השרות שלהם והם החליפו את הממיר לחדש ,אבל השיקופית לא נעלמה ,החלפתי את כבל ה-HDMI המשובח שרכשתי בכבל שלהם ,אך השיקופית נשארה ,והטכנאי שהיה אצלי בבית לא ידע מה לעשות,ואז בא המומחה שלהם דרך הטלפון, איזה "טכנאי על" שקבע סופית : או שאתה מתנתק משידורי ה-HD או שתראה מהיום והלאה דרך כבלי COMPONENT ,וכך קורה עכשיו ,פתאום המסך שלי המעולה ,שקלט נהדר שידורים דרך כבל HDMI ,לטענת YES לא תקין ,ויכול (באשמת המסך כמובן), לקלוט רק דרך כבלי COMPONENT .
מה ניתן לעשות??? הטכנאי אמר לי שזה בגלל הורדת גרסה חדשה לעדכון הממיר ,שהמסך שלי לא מתמודד איתה,האם זה נכון מישהו יודע???
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כשאצלי (טושיבה 42x3500) עולה השקופית המעצבנת אני מנתק את הממיר מהחשמל לכמה דקות והבעיה נעלמת לשבוע בערך...
יש בעיה לממיר HD עם עוד מסכים מלבד טושיבה ופיוניר? יש לי הרגשה שהבעיה קיימת בכל סוגי המסכים באיזשהו שלב...
יש בעיה לממיר HD עם עוד מסכים מלבד טושיבה ופיוניר? יש לי הרגשה שהבעיה קיימת בכל סוגי המסכים באיזשהו שלב...
גם בTHOMSONYoel68 כתב:כשאצלי (טושיבה 42x3500) עולה השקופית המעצבנת אני מנתק את הממיר מהחשמל לכמה דקות והבעיה נעלמת לשבוע בערך...
יש בעיה לממיר HD עם עוד מסכים מלבד טושיבה ופיוניר? יש לי הרגשה שהבעיה קיימת בכל סוגי המסכים באיזשהו שלב......
יש עוד פתרון רק שהוא עולה כסף....MartinHSabag כתב:ידוע וזה בטיפול של YES (שידרוגי תוכנה).
הבעיה קורית עם מספר דגמים של מספר מותגים ואין, כרגע, באמת פתרון קסם.
או מעבר ל-COMPONENT או להחליף מסך, או שכמובן, אתה יכול להתנתק ואני גם מאמין שלא יידרשו קנס.....
אני השתמשתי בו היות והוא גם הוסיף לי כניסות HDMI ממתג HDMI : חיברתי את הממיר דרכו לטלוויזיה ונפתרתי מההודעה השנואה.
נשמע כמו סיבה טובה להתנתק משידורי הHD עד לתיקון התקלה בממיר. כרגע yes בונים על בורות המנויים ומעבירים אותם לחיסור קומפוננט. התנתקויות יגרמו להם לתקן את הבעיה.kwintner כתב:אני מדבר על מצב בו לא עזר להוציא את התקע החשמלי או לנתק את כבל ה-HDMI את כל זאת ניסיתי לפני שהזמנתי את הטכנאים,אני מדבר על מצב לכאורה סופי, בו עם המסך שלי אני וכבל HDMI ,בכל הקשור עם שידורי YES ,לא ניפגשים יותר....
KWINTERkwintner כתב:Om70 ,איפה יש לקנות ממתג HDMI באזור חיפה ,אולי אתה יודע ומה העלות שלו?...
ממתג איכותי מתחיל מאזור ה 900 ש"ח פלוס מינוס , לפני הרכישה הייתי ממליץ לבקש אפשרות להחזיר במידה והבעיה לא תיפתר זאת היות וכפי שהממיר לא פועל חלק עם חלק מהטלוויזיות יש אפשרות שהוא גם לא תואם חלק מהממתגים.
אני רכשתי ממיר מסוג CYPRESS (שלוש כניסות) להלו הלינק ליבואן אתה יכול לרכוש ישירות או לשאול איפה ניתן להשיג באזור חיפה
http://www.videoset.com/
מציע לך להמנע מזה.. נכון שזה פותר אבל זה מסוכן אתה יכול לשרוף את יציאת ה HDMI בטלוויזיה שלך היות ומתח עובר דרך הכבל הזהרובין כתב:הפיתרון הזמני שאני פתרתי לתופעה זו פשוט להוציא את חיבור הHDMI מהממיר עצמו ןלהחזירו אחרי כמה שניות...
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
שוב אני אומר חבל שאין נציג של הוט ויס
שעוזר לחברים פה עם 150000 כניסות בחודש
ו17000 חברים נציג או שניים היו עוזרים מאוד
ומרטין אשריך אם אתה חושב שבגלל בעיה זאת או אחרת
יס לא ייקחו קנס ניתוק
שעוזר לחברים פה עם 150000 כניסות בחודש