עזרה בחיבור מקרן - PT-AX200U (חשמל אמריקאי)...
קיבלתי מB&H את המקרן של פנסוניק pt-ax200u .
עם המקרן קיבלתי כבל חשמל אמריקאי שכתוב בספר הוראות שאסור להשתמש עם הכבל הזה באירופה (חשמל אירופאי)
השאלה אם מותר לחתוך את הכבל ולשים ראש ישראלי ולהפעיל את המקרן?
2.האם אני יכול לתלות את המקרן לא בדיוק במרכז החדר אלא באחד מהצדדים של החדר ואז לכוון אותו?
3.מה אתם ממליצים לי לעשות ברגע שאני מפעיל את המקרן בפעם הראשונה? (כיוון וכו וכו)
עם המקרן קיבלתי כבל חשמל אמריקאי שכתוב בספר הוראות שאסור להשתמש עם הכבל הזה באירופה (חשמל אירופאי)
2.האם אני יכול לתלות את המקרן לא בדיוק במרכז החדר אלא באחד מהצדדים של החדר ואז לכוון אותו?
3.מה אתם ממליצים לי לעשות ברגע שאני מפעיל את המקרן בפעם הראשונה? (כיוון וכו וכו)
המקרן הזה של פנאסוניק (כמו הרוב) תומך גם בחשמל "ישראלי", אבל קראתי
שהכבל חשמל שלו הוא ייחודי לפנאסוניק.
שהכבל חשמל שלו הוא ייחודי לפנאסוניק.
תוכל לשתף אותנו, כמה עלה מכס וסך הכל (מקרן,משלוח,מכס)?razer911 כתב:קיבלתי מB&H את המקרן של פנסוניק pt-ax200u .
3.מה אתם ממליצים לי לעשות ברגע שאני מפעיל את המקרן בפעם הראשונה? (כיוון וכו וכו)...
לא כדאי להשתמש בכבל שקיבלת כי הוא מתאים ל 110V ועלול להישרף בשקעים שלנו ולקחת איתו את המקרן.
אתה יכול למצוא כזה כבל שמתאים ל 220V בחנויות מחשבים, כי החיבור למקרן הוא זהה לזה של הלפטופים (הכבל שמחבר את ספק הכוח שלהם לקיר).
אתה יכול למצוא כזה כבל שמתאים ל 220V בחנויות מחשבים, כי החיבור למקרן הוא זהה לזה של הלפטופים (הכבל שמחבר את ספק הכוח שלהם לקיר).
המקרן עלה לי 5200 דרך B&H
מישהו הביא לי אותו לארץ בתיק יד שלו.
ד"א
לקחתי את הכבל המקורי שקיבלתי חתכתי לו את הראש מדדתי עם רב מודד מה זה מה (בפנסוניק החוטים הם שחור ירוק לבן)
וחיברתי ראש ישראלי.
עובד כמו גדול.
אם למישהו יש המלצות איך להשתמש עם המקרן (שעות פעילות כיוון צבעים)
אני יודה לו מאוד
ד"א
לקחתי את הכבל המקורי שקיבלתי חתכתי לו את הראש מדדתי עם רב מודד מה זה מה (בפנסוניק החוטים הם שחור ירוק לבן)
וחיברתי ראש ישראלי.
עובד כמו גדול.
אני יודה לו מאוד
Re: המקרן עלה לי 5200 דרך B&H
החוטים עצמם לא מסוגלים להעביר 220V לאורך זמן, אתה תראה שלאחר זמן מסויים החוט יתחמם הבידוד יתקלף ולבסוף החוטים יגעו אחד בשני שיהיה בהצלחה.razer911 כתב:מישהו הביא לי אותו לארץ בתיק יד שלו.
ד"א
וחיברתי ראש ישראלי.
עובד כמו גדול.
אני יודה לו מאוד...
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
[/quote]
החוטים עצמם לא מסוגלים להעביר 220V לאורך זמן, אתה תראה שלאחר זמן מסויים החוט יתחמם הבידוד יתקלף ולבסוף החוטים יגעו אחד בשני שיהיה בהצלחה.[/quote]

החוטים עצמם לא מסוגלים להעביר 220V לאורך זמן, אתה תראה שלאחר זמן מסויים החוט יתחמם הבידוד יתקלף ולבסוף החוטים יגעו אחד בשני שיהיה בהצלחה.[/quote]
החוטים עצמם לא מסוגלים להעביר 220V לאורך זמן, אתה תראה שלאחר זמן מסויים החוט יתחמם הבידוד יתקלף ולבסוף החוטים יגעו אחד בשני שיהיה בהצלחה.[/quote]spacedude כתב:...
חבר 'ה לא להיסחף , מה שגורם להיתחממות זה עוצמת הזרם , שתלויה בהספק של המקרן,
המקרן צורך בסה"כ 250w , הכבל הזה יכול להחזיק בקלות גם 750w ,ויותר
תבדוק אצלך בבית מכשירי חשמל שנחשבים לצרכנים כבדים יחסית ,[ 1000 -2000w ] כמו מ. כביסה , תנור ,מיקרוגל , ואפילו קומקום, תגלה להפתעתך שכבל הזינה מורכב מגידים בעלי שטח חתך של 1.5 מ"מ, בדיוק כמו הכבל האמריקאי של המקרן, אים זה מחזיק , אז קל וחומר,
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יודע להגיד איזה GAUGE צריך בשביל שזה כן יספיק?shaymomo כתב:החוטים עצמם לא מסוגלים להעביר 220V לאורך זמן, אתה תראה שלאחר זמן מסויים החוט יתחמם הבידוד יתקלף ולבסוף החוטים יגעו אחד בשני שיהיה בהצלחה.razer911 כתב:מישהו הביא לי אותו לארץ בתיק יד שלו.
ד"א
וחיברתי ראש ישראלי.
עובד כמו גדול.
אני יודה לו מאוד......
מה ה-GAUGE בכבל המסופק ?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=312
עובי הכבל
בגלל שהמתח בארץ גדול יותר, הזרם בכבל בארץ נמוך יותר מאשר בארה"ב ולכן אני לא רואה שום סיבה לבעיה.
כדי לסבך את הכל, הנוסא היא
P=I*V
P הוא ההספק שלא משתנה בין ארה"ב לישראל
V הוא המתח שגדל פי 2 בארץ
I הוא הזרם שגורם לחימום הכבל שקטן פי 2 בארץ
כדי לסבך את הכל, הנוסא היא
P=I*V
P הוא ההספק שלא משתנה בין ארה"ב לישראל
V הוא המתח שגדל פי 2 בארץ
I הוא הזרם שגורם לחימום הכבל שקטן פי 2 בארץ
- MartinHSabag
- מנהל