HOT או YES או צלחת פרטית ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #1 

כרגע אני לקוח של HOT ב HD ואני עובד עם שני הממירים.

הסתיימה לי ההתחייבות איתם ואני די צמא לשינוי בייחוד בעקבות כל המהללים כאן בפורום שטוענים שביס הכל ורוד (למעט :roll: tiptip).

הרמתי טלפון ל YES והם הציעו את ההצעה שממנה חששתי...התחייבות ל 3 שנים, כלומר רוב הסיכויים ששתי ממשלות יקומו ויפלו בזמן שאני יהיה מחוייב לחברה אחת. אני מסתייג מהתחייבות כזאת ארוכה. אומנם ניתן לצאת ממנה אבל לא לפני ה 1000 ש"ח שיעזבו את חשבון הבנק שלי.

הרמתי טלפון ל HOT בכדי לשאול אם במרץ שבא אלינו לטובה באמת יוחלפו הממירים הישנים והמכוערים של ה HD בממירים החדשים. הנציגה כמובן לא ידעה על מה אני מדבר ואז נותקה השיחה (בטעות או לא) לא חזרתי אליהם כי כבר המתנתי 16 דקות לנציגה.

אמרתי לעצמי יאללה חאלס תעבור חברה, שמה יש שידורים של 16:9 , מסך כיול, ממיר HD נורמלי ועוד חידושים שב HOT עדיין אין.

לפני הקפיצה למים, אשמח לדעת ממישהו אשר יודע מתי HOT בעצם יוצאים בכל הכוח לקמפיין ה HD והאם גם שם ההתחייבות תהיה ל 36 חודשים.

הרי אני מניח שכאשר זה יקרה התחרות בינהן רק תוזיל לי את העלויות ותציע לי תנאים טובים יותר. לכן אם זה עניין של כמה חודשים בודדים אולי כדאי לי להמתין.

לקוח HOT (בינתיים ?) :?:
נערך לאחרונה על ידי Shayosef ב 19/02/2008 10:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

הצפי בHOT עומד על אמצע 2008, ההנחות המקצועיות גורסות שלא יוצאו ממיר הHD של תומפסון לפני יוני/יולי, וגם אז HOT רק אז תתחיל את הרכש הרציני בנוגע לתכני HD (כל עוד אין להם ממיר עם הצפנת שידורים, אף ספק סרטים או סדרות לא מוכן לחתום איתם על חוזה).

בyes, אגב, יש גם אופציה ללא התחייבות לשלוש שנים במהלכה אתה שם פיקדון ואז נמנע גם משתלום שכירות חודשי.

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

עידו_F כתב:הצפי בHOT עומד על אמצע 2008, ההנחות המקצועיות גורסות שלא יוצאו ממיר הHD של תומפסון לפני יוני/יולי, וגם אז HOT רק אז תתחיל את הרכש הרציני בנוגע לתכני HD (כל עוד אין להם ממיר עם הצפנת שידורים, אף ספק סרטים או סדרות לא מוכן לחתום איתם על חוזה).

בyes, אגב, יש גם אופציה ללא התחייבות לשלוש שנים במהלכה אתה שם פיקדון ואז נמנע גם משתלום שכירות חודשי.
...
יוני יולי כבר מתחיל להישמע לי רחוק מדי...אבל יכול להיות שאת הרכש הם יבצעו לפני ההשקה של הממירים החדשים ואז החבילה תשווק עם דגש על התוכן החדש שנרכש. בינתיים זה נראה כי HOT יותר מוצלחים ברכש בשנה האחרונה.

איך בידיוק עובד עניין הפיקדון עם YES ?

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #4 

לא הבנתי מאיפה הרושם שהרכש של HOT טוב יותר השנה, לפי מה שנראה, הרכש של שתי החברות זהה בתחום הHD.

בyes, אתה יכול לשלם פקדון של 2500 ש"ח ובמצב כזה אין לך שכירות חודשית על ממיר הHD ואתה מתחייב אך ורק למסלול הצפייה שלך (שנה בד"כ). כל שנה יש פחת של 10% מערך הפקדון (250 ש"ח) כך שלפקדון בעצם יש טווח של 10 שנים בהם אתה יכול להחזיר את הממיר ולקבל חזרה סכום מהפקדון. זה המסלול שאני נמצא בו כרגע. בחילוק חודשי של 250 ש"ח (כאמור, הערך השנתי שווה ל250 ש"ח) יוצא לי לשלם חצי מהשכירות החודשית על הHD ואני לא מחוייב לחברה לשלוש שנים. דיל מעולה.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #5 

לא יס ולא הוט.
הייתי בשניהם ולשניהם שירות ח..
רק צלחת פרטית תשלום חד פעמי של 1500 שח
ואתה מסודר.

alvox
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

האם יש ליס בכלל מסלולים ללא התחייבות?

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

עידו_F כתב:לא הבנתי מאיפה הרושם שהרכש של HOT טוב יותר השנה, לפי מה שנראה, הרכש של שתי החברות זהה בתחום הHD.

בyes, אתה יכול לשלם פקדון של 2500 ש"ח ובמצב כזה אין לך שכירות חודשית על ממיר הHD ואתה מתחייב אך ורק למסלול הצפייה שלך (שנה בד"כ). כל שנה יש פחת של 10% מערך הפקדון (250 ש"ח) כך שלפקדון בעצם יש טווח של 10 שנים בהם אתה יכול להחזיר את הממיר ולקבל חזרה סכום מהפקדון. זה המסלול שאני נמצא בו כרגע. בחילוק חודשי של 250 ש"ח (כאמור, הערך השנתי שווה ל250 ש"ח) יוצא לי לשלם חצי מהשכירות החודשית על הHD ואני לא מחוייב לחברה לשלוש שנים. דיל מעולה.
...
ההתייחסות שלי בנושא התוכן לא כוונה לערוצי ה HD הבודדים שכיום מציעות לנו שתי החברות אלא באופן כללי וגורף לרכש של תוכניות איכותיות עבור הצופים של כל חברה. בנושא הזה HOT סיפקה את הסחורה יותר מ YES בשנה האחרונה (לפחות לטעמי)

ובנושא הפקדון...אני לא יודע, אם אתה עוזב אותם אחרי שנתיים אתה משלם 2000 ש"ח ואני אשלם 1000. כמובן + דמי השכירות החודשיים ששילמתי. אחרי 3 שנים אני יכול לעזוב בלי קנס. ת'כלס זו אותה גברת בשינוי אדרת. מה דיל מעולה בזה ?

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

amitbak כתב:לא יס ולא הוט.
ואתה מסודר.
...
אז למה כולם לא עושים את זה ?

חייב להבין, מה פה החסרונות ?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #9 

עידו_F,
המידע על יוני-יולי בדוק?
הבנתי שהצפי הוא שהממירים יגיעו עד סוף מרץ.

די מבאס למען האמת...

gsk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

Shayosef כתב:
ואתה מסודר.
...

...
נראה לי שהחבילה הבסיסית של הצלחת פרטית לא מספיק אטרקטיבית. מה גם שאנשים רואים בטלווזיה "מדורת השבט" כלומר אוהבים לצפות ולדבר על חוויות משותפות. צלחת פרטית לא מאפשרת צפייה בערוצים מרכזיים המשודרים בYES ו HOT. אם כך, על מה יהיה לאנשים לשוחח ליד מתקן השתייה בעבודה?

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

gsk כתב:
Shayosef כתב:
ואתה מסודר.
...

...
נראה לי שהחבילה הבסיסית של הצלחת פרטית לא מספיק אטרקטיבית. מה גם שאנשים רואים בטלווזיה "מדורת השבט" כלומר אוהבים לצפות ולדבר על חוויות משותפות. צלחת פרטית לא מאפשרת צפייה בערוצים מרכזיים המשודרים בYES ו HOT. אם כך, על מה יהיה לאנשים לשוחח ליד מתקן השתייה בעבודה?
...
על מה כולם מדברים בדר"כ ?

היום זה הישרדות, אתמול זה היה כוכה נולד ומחר זה יהיה עוד משהו מאחד משני הערוצים הללו שאני מניח שנקלטים בצלחת (נכון ?), הפקות המקור עבור כל אחת מן החברות (HOTּYES) לא מספיק טובות כדי להטות את הכף לעברן במידה וצלחת פרטית אכן טובה כמו שמתארים אותה.

בכל אופן אני קורא בשרשורים אחרים על אנשים שקנו מסכים חדשים וטובים שאינם מסתדרים עם ה HDCP של ממיר יס ונאלצים לעבוד עם קומפוננט או לרכוש מפצל HDMI. עוד סיבה שגורמת לי לחשוב פעמיים על המעבר ליס.

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #12 

Shayosef - שאלה בבקשה:

גם אני לקוח של הוט. אתה יכול בבקשה להגיב על איכות ה HD שמשודר כרגע בהוט . איך ערוץ NG , ערוץ הספורט , ערוץ VOOM ??

גם אני ממתין שיגיעו הממירים החדשים של הוט ואז אתחבר. עשיתי לשרות לקוחות קצת "צרות" לפני זמן מה וכעסתי על הבורות שלהם בנושא HD . כתוצאה מכך הבטיחה לי נציגת שירות של הוט שתעדכן אותי בקשר ישיר מתי שיהיה מידע לגבי הממיר החדש. באופן די מפתיע , שבוע שעבר התקשרה אלי מיוזמתה נציגת השירות והשאירה לי הודעה שעדיין בשלב זה אין צפי ברור מתי יגיעו הממירים החדשים אבל ברגע שיהיה מידע נוסף היא תעדכן אותי ישירות. אז אני אמתין לעדכונים מהוט .

בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתך על שידורי HD של הוט נכון להיום ( אשמח אם תציין האם יש ל HDREADY או FHD ..

תודה

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

eyk77 כתב:Shayosef - שאלה בבקשה:

גם אני לקוח של הוט. אתה יכול בבקשה להגיב על איכות ה HD שמשודר כרגע בהוט . איך ערוץ NG , ערוץ הספורט , ערוץ VOOM ??

גם אני ממתין שיגיעו הממירים החדשים של הוט ואז אתחבר. עשיתי לשרות לקוחות קצת "צרות" לפני זמן מה וכעסתי על הבורות שלהם בנושא HD . כתוצאה מכך הבטיחה לי נציגת שירות של הוט שתעדכן אותי בקשר ישיר מתי שיהיה מידע לגבי הממיר החדש. באופן די מפתיע , שבוע שעבר התקשרה אלי מיוזמתה נציגת השירות והשאירה לי הודעה שעדיין בשלב זה אין צפי ברור מתי יגיעו הממירים החדשים אבל ברגע שיהיה מידע נוסף היא תעדכן אותי ישירות. אז אני אמתין לעדכונים מהוט .

בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתך על שידורי HD של הוט נכון להיום ( אשמח אם תציין האם יש ל HDREADY או FHD ..

תודה
...
אני צופה ב HDREADY

אני לא יכול להתלונן על איכות התמונה של HOT HD.
איכות השידור היא טובה מאוד ואם היא נופלת מאיכות השידור מ YES HD אז מאוד קשה לראות זאת.

ערוצי NG ו SPORT HD נראים טוב מאוד ו VOOM נראה מדהים.

עוד קצת מידע לאנשים ששוקלים התחברות:

הממיר הנוסף מבאס כיוון שהוא תופס מקום נוסף במזנון, לא אסתטי והחיבור הכי איכותי הוא DVI ויש לחבר אופטי עבור סאונד דיגיטלי.

השלט הוא שלט נוסף שבמידה ואינך עובד עם שלט אוניברסלי מסבך קצת את העניינים.

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #14 

Shayosef
תודה על התגובה .

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #15 

Shayosef כתב:
עידו_F כתב:לא הבנתי מאיפה הרושם שהרכש של HOT טוב יותר השנה, לפי מה שנראה, הרכש של שתי החברות זהה בתחום הHD.

...
ההתייחסות שלי בנושא התוכן לא כוונה לערוצי ה HD הבודדים שכיום מציעות לנו שתי החברות אלא באופן כללי וגורף לרכש של תוכניות איכותיות עבור הצופים של כל חברה. בנושא הזה HOT סיפקה את הסחורה יותר מ YES בשנה האחרונה (לפחות לטעמי)

ובנושא הפקדון...אני לא יודע, אם אתה עוזב אותם אחרי שנתיים אתה משלם 2000 ש"ח ואני אשלם 1000. כמובן + דמי השכירות החודשיים ששילמתי. אחרי 3 שנים אני יכול לעזוב בלי קנס. ת'כלס זו אותה גברת בשינוי אדרת. מה דיל מעולה בזה ?
...
אני לא חושב שהבנת, במסלול הפקדון אתה משלם מראש 2500 ש"ח. אם תתנתק אחרי שנתיים, תקבל 2000 ש"ח בחזרה.
זה דיל מעולה כי במקום לשלם 40 ש"ח לחודש, העלות היא 250 ש"ח לשנה או חלק ממנה.
גם אני במסלול הזה.

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

לויין שווה לצלחת פרטית. ולא ליס

שליחה #16 

אם אנגלית ללא תרגום לא מפחיד אותך- תעבור ללוין. אך לא לפני שתקרא טוב טוב מה לקחת מבחינת ממיר ועוד. בטוח יהיה לי עוד שנה או פחות כאשר יהיה קצת זמן וכסף בחשבון.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

Re: HOT או YES

שליחה #17 

Shayosef כתב:כרגע אני לקוח של HOT ב HD ואני עובד עם שני הממירים.

הסתיימה לי ההתחייבות איתם ואני די צמא לשינוי בייחוד בעקבות כל המהללים כאן בפורום שטוענים שביס הכל ורוד (למעט :roll: tiptip). :?:
...
תרשה לי לא להגיב וגם מה שיש לי לומר בטוח שיכעסו עלי
אני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי כאן על שתי החברות הללו
ועובדה שערבבתי את משרד התקשורת רק אז קבלתי
מכתב התנצלות מאחת החברות וזיכוי מלא
היום אני קצת עסוק בכדי לעשות זאת שוב והאמת
אין לי כוח יותר אז הפעם אני מתנתק סופית
אני חוזר לצלחת הפרטית שלי ודעותיי הם בדיוק כמו של AMITBAK
נערך לאחרונה על ידי tiptip ב 19/02/2008 7:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
אור שפע ואהבה

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #18 

Shayosef כתב:

...

...
אני אחדד את מה שאמרו לפני, במידה ואתה עוזב אחרי שנתיים *אתה* מקבל את ההחזר של הפקדון, לא החברה. הרשה לי להדגים: אני נמצא במסלול עם בסיס+סרטים+ארבע חבילות יחד עם ממיר אחד רגיל וממיר מקס, בנוסף הוספתי מקס נוסף לפני חודש ב14.9 ש"ח (יש להם מבצע על ממירי מקס ב14.9 ש"ח עד סוף פבואר), שני המסלולים האלה בהתחייבות לשלוש שנים. במסלול עם המקס הראשון יש לי התחייבות על סך 699 ש"ח ועל המקס השני יש התחייבות מצטברת עד 1020 ש"ח.

עכשיו, אני יכול לעבור את *כל* שלוש השנים הללו בידיעה שבגלל ששמתי פקדון על ממיר הHD שלי (עליו, כאמור, אין דמי שכירות) אני בכלל לא צריך לפחד מדמי היציאה שלי, כי ברגע שאתנתק אקבל חזרה בין 2250 ל1750 ש"ח בחזרה על הפקדון שלי ולכן אני חסין בפני קנסות.

קוריוז אחרון, למי ששאל על ממירי הHD של HOT, מדובר במידע מעובד שירות בHOT, כך שהמידע שקול לשאר המידע שניתן להשיג מנציגי שירות טלפוניים - לאפס.

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

עידו_F כתב:
Shayosef כתב:

...

...
אני אחדד את מה שאמרו לפני, במידה ואתה עוזב אחרי שנתיים *אתה* מקבל את ההחזר של הפקדון, לא החברה. הרשה לי להדגים: אני נמצא במסלול עם בסיס+סרטים+ארבע חבילות יחד עם ממיר אחד רגיל וממיר מקס, בנוסף הוספתי מקס נוסף לפני חודש ב14.9 ש"ח (יש להם מבצע על ממירי מקס ב14.9 ש"ח עד סוף פבואר), שני המסלולים האלה בהתחייבות לשלוש שנים. במסלול עם המקס הראשון יש לי התחייבות על סך 699 ש"ח ועל המקס השני יש התחייבות מצטברת עד 1020 ש"ח.

עכשיו, אני יכול לעבור את *כל* שלוש השנים הללו בידיעה שבגלל ששמתי פקדון על ממיר הHD שלי (עליו, כאמור, אין דמי שכירות) אני בכלל לא צריך לפחד מדמי היציאה שלי, כי ברגע שאתנתק אקבל חזרה בין 2250 ל1750 ש"ח בחזרה על הפקדון שלי ולכן אני חסין בפני קנסות.

קוריוז אחרון, למי ששאל על ממירי הHD של HOT, מדובר במידע מעובד שירות בHOT, כך שהמידע שקול לשאר המידע שניתן להשיג מנציגי שירות טלפוניים - לאפס.
...
Yes Man ו עידו_F

תודה על החידוד, הבנתי (i) :)

תאמת זה נשמע פתרון לא רע בכלל. עכשיו רק צריך להבין אם זה הזמן לעבור ל YES או שכדאי להמתין לפתרון הבעיות הרבות של השירות. כמו בעיית ה HDCP ובעיות אחרות.

חבל שלוקח להוט כל כך הרבה זמן לצאת בקמפיין ה HD שלה.

tobenary

בנושא הצלחת הפרטית,בוא נגיד שאני מגדיר את עצמי כאוהב חידושים והתנסויות וגם עם אנגלית לא תהיה בעיה רצינית אבל צלחת פרטית עדיין נשמעת לי כהרפתקאה שאני לא מוכן לצאת אליה. אולי כי עוד לא ראיתי אחת כזו אצל חבר ולא יצא לי להתרשם. אולי ביום שזה יקרה דעתי תשתנה.

שוב תודה

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

טוב דיברתי עם YES.

אין אפשרות לקבל את המסלול עם הפקדון במידה ואני מעוניין ב HD. לכן הוא אינו רלוונטי עבורי.

אין מנוס מההתחייבות של 36 חודשים, אלא אם אני רוכש את הממיר וזהו.
שי

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”