אז ככה למי שעוד לא יודע או לא שם לב עדיין. אחת מהבעיות הגדולות יותר ב XP MCE 2005 היא שסנכרון התמונה בהתאם לתזמון של כרטיס הווידאו עובד רק ב 3D. זה טוב למשחקים אבל עקב זאת יש בעיות ידועות של tearing ו judder בתמונה ובאודיו כי ה VMR9 לא תמיד מתוזמן כמו שצריך ולא ניתן לקבע את הסנכרון עם ה VSYNC.
הבעיה גם מחריפה כשעוברים ל MC כי לא חשוב מה קבעתם בהגדרות המסך, ה MC תמיד יעביר את קצב הרענון ל 60Hz ויש מסכים שזה ממש לא עושה להם טוב כשמנסים לנגון מקור שהוא PAL ב 50Hz.
פתרתי מזמן את בעיית נעילת קצב הרענון ל 60Hz באמצעות MCE Customizer ושינוי קטן ב registry אבל בעיית ה judder באודיו הוציאה אותי לאט לאט מדעתי. עד שגיליתי השבוע את reclock.
ניתן להוריד את reclock מכאן: http://reclock.free.fr/ ויש גם הסבר קצר ולעניין מה מטרת הפילטר. אצלי זה פתר את בעיית ה tearing וה audio judder.
אני עדיין לא יכול להמליץ על הכלי כי יש לו כל מיני התנהגויות משונות - כמו הודעות שהכרויס מסך לא נתמך והצורך להפעיל בהתחלה את ה MC בחלון ולא במסך מלא. אבל מי שמצליח להתגבר על המכשולים ולקבל אייקון ירוק בתחתית המסך מובטחת לו חווית צפיה עם תמונה חלקה ואודיו מסונכרן - בדיוק כמו ב vista עם ה EVR.
שווה ניסיון.
פילט reclock לפתרון בעיה מעצבנת ב XP MCE
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- הצטרף: נובמבר 2006
- מיקום: הוד השרון
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים