שידור סרטים ברשת אלחוטית
שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבים אחד חדש וחזק שבו יש את כל הסרטים והמוזיקה שלי ועוד מחשב ישן -P4 עם WIN XP MC (במחשב החדש יש XP HOME).
רציתי לדעת האם אפשר לשדר (striming( סרטים על גבי הרשת האלחוטית ולקלוט אותם במחשב הישן מבלי להעביר את כל הסרט כקובץ (בגלל בעיות נפח)מדובר על סרטי DIVIX בתחילה
תודה מראש
רציתי לדעת האם אפשר לשדר (striming( סרטים על גבי הרשת האלחוטית ולקלוט אותם במחשב הישן מבלי להעביר את כל הסרט כקובץ (בגלל בעיות נפח)מדובר על סרטי DIVIX בתחילה
תודה מראש
חשבתי על זה אני רוצה משהו מסודר יותר עם המדיה סנטר.
אולי משהו שיראה לי את הסרטים במדיה סנטר (את הסרטים המשותפים.)עם כל הפרטים עליהם וכך גם על השירים זה אפשרי?
ומישהו יודע איך מוסיפים תחנות רדיו אינטרנטיות למדיה סנטר
אולי משהו שיראה לי את הסרטים במדיה סנטר (את הסרטים המשותפים.)עם כל הפרטים עליהם וכך גם על השירים זה אפשרי?
ומישהו יודע איך מוסיפים תחנות רדיו אינטרנטיות למדיה סנטר
היי אורן
בעיקרון אתה יכול להגיד למדיה סנטר על איזה תיקיות "להשגיח", וכך לראות את כל המדיה שיש במחשב השני כאילו הן נמצאות על המחשב שעליו רץ המדיה סנטר.
אני לא זוכר איפה זה בדיוק בהגדרות של המדיה סנטר... ימי המדיה סנטר שלי נגמרו כפי שאתה יודע
בעיקרון אתה יכול להגיד למדיה סנטר על איזה תיקיות "להשגיח", וכך לראות את כל המדיה שיש במחשב השני כאילו הן נמצאות על המחשב שעליו רץ המדיה סנטר.
אני לא זוכר איפה זה בדיוק בהגדרות של המדיה סנטר... ימי המדיה סנטר שלי נגמרו כפי שאתה יודע
תודה רבה הצלחתי לעשות מה שרציתי פחות או יותרRan כתב:היי אורן![]()
אני לא זוכר איפה זה בדיוק בהגדרות של המדיה סנטר... ימי המדיה סנטר שלי נגמרו כפי שאתה יודע...