יס-מקס לא מפסיק לשדר דרך RGB כאשר כבוי
אהלן
קיבלתי היום את ה YESMAX
הוא מחובר ל LCD דרך RGB.
כאשר אני מכבה את הממיר, התמונה במסך לא נעלמת, אלא מתחילה להיות דפוקה, קופצת כזה..
זה צריך להיות ככה? אין דרך להעלים אותה לגמרי??
נ.ב.
חשוב לציין שדרך ה RCA הרגיל, לא רואים כלום (כנדרש..).. הבעיה היא רק דרך ה SCART שמוגדר כ RGB..
קיבלתי היום את ה YESMAX
הוא מחובר ל LCD דרך RGB.
כאשר אני מכבה את הממיר, התמונה במסך לא נעלמת, אלא מתחילה להיות דפוקה, קופצת כזה..
זה צריך להיות ככה? אין דרך להעלים אותה לגמרי??
נ.ב.
חשוב לציין שדרך ה RCA הרגיל, לא רואים כלום (כנדרש..).. הבעיה היא רק דרך ה SCART שמוגדר כ RGB..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
תופעה ידועה - ואינה קשורה למכשיר.
לראייה, פשוט תוך כדי עבודה, תוציא את חיבור הוידאו מה-YES MAX ותראה תופעות דומות.
זה מתרחש בשל בעיה של זיהוי במסך שהממיר כובה.
עכשיו לשאלה הספקנית הרגילה שלי: למה לכבות את הממיר?
כל הפואנטה זה להשאיר אותו מחובר כל הזמן.
רק שתדע שכל הממיר עדיין עובד ורק שלב הוידאו (יציאת הוידאו) נכבית - זה בכדי למנוע מצב שאין לך לוח שידורים או שתפספס הקלטות או עדכוני תוכנה... כך שזה לא אמור להשפיע משמעותית על צריכת החשמל.
האם הדיסק הקשיח של המכשיר נכבה, אגב, כאשר אתה מכבה אותו?
לראייה, פשוט תוך כדי עבודה, תוציא את חיבור הוידאו מה-YES MAX ותראה תופעות דומות.
זה מתרחש בשל בעיה של זיהוי במסך שהממיר כובה.
עכשיו לשאלה הספקנית הרגילה שלי: למה לכבות את הממיר?
כל הפואנטה זה להשאיר אותו מחובר כל הזמן.
רק שתדע שכל הממיר עדיין עובד ורק שלב הוידאו (יציאת הוידאו) נכבית - זה בכדי למנוע מצב שאין לך לוח שידורים או שתפספס הקלטות או עדכוני תוכנה... כך שזה לא אמור להשפיע משמעותית על צריכת החשמל.
האם הדיסק הקשיח של המכשיר נכבה, אגב, כאשר אתה מכבה אותו?
זה לא נראה לי זה,
התופעה היא לא שיש סתם תמונה דפוקה על המסך, התמונה היא מה שמשודר כרגע בערוץ האחרון שנצפה..
נ.ב.
ניסיתי לנתק את הווידאו כאשר התמונה עבדה, ולא היו בעיות..
כמו כן, בממיר הקודם, שהיה מחובר באותה צורה בדיוק, לא היתה הבעיה...
עכשיו לכל העניין עם הכיבוי, ואלה אני לא יודע אם ההרדיסק נכבה או לא... יש לי את המקס בערך 4 שעות אז קשה לי לדעת...
ואני רוצה לכבות אותו בגלל שהוא מתחמם, וגם הוא ממש עושה רעש! יש לו מאוור שם! כאילו ברור שהרעש נסבל, אבל בכל זאת, אם יש שקט בסלון, זה מציק!
התופעה היא לא שיש סתם תמונה דפוקה על המסך, התמונה היא מה שמשודר כרגע בערוץ האחרון שנצפה..
נ.ב.
ניסיתי לנתק את הווידאו כאשר התמונה עבדה, ולא היו בעיות..
כמו כן, בממיר הקודם, שהיה מחובר באותה צורה בדיוק, לא היתה הבעיה...
עכשיו לכל העניין עם הכיבוי, ואלה אני לא יודע אם ההרדיסק נכבה או לא... יש לי את המקס בערך 4 שעות אז קשה לי לדעת...
ואני רוצה לכבות אותו בגלל שהוא מתחמם, וגם הוא ממש עושה רעש! יש לו מאוור שם! כאילו ברור שהרעש נסבל, אבל בכל זאת, אם יש שקט בסלון, זה מציק!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אם כואב לך כל פעם שאתה עומד על הראש, אולי עדיף לא לעמוד על הראש...
כלומר, אם יש לך בעיה כשאתה מכבה את הממיר - אל תכבה את הממיר (הם מתוכננים להישאר דלוקים...).
כלומר, אם יש לך בעיה כשאתה מכבה את הממיר - אל תכבה את הממיר (הם מתוכננים להישאר דלוקים...).
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
המקס ממשיך להיות חם גם כשהוא כבוי
ולגבי הרעש, אני ממש לא שומע אותו.
גם אני לא מבין למה לך לכבות אותו
גם אני לא מבין למה לך לכבות אותו
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR