בטח שיש הבדל אם הסקארט מוגדר כRGB בממיר האיכות אמורה להשתפר בהרבה... ועד שיהיה HD רציני במחיר נורמלי עם מיגוון ערוצים זה יקח המון זמןroeish כתב:אתה חולה על הסקארט אה?noam12121212 כתב:4500roeish כתב:נועם בכמה זכית בה?
גם אני שקלתי לקנות אותה אבל אמרו לי בביג בוקס שלמחשב ההיטצי עדיפה בהרבה......
ולהיטאצ'י אין סקארט ויש רק חיבור אחד של HDMI וגם אני לא בטוח לגבי הMS שלשארפ יש 6 ולהיטאצ'י 7/6 אם השימושים שלי היו למחשב בלבד הייתי לוקח את ההיטאצ'י עקב התמיכה בNR אני אני גם אראה בה TV אז יש עדיפות לSCART ומתפשרים על NR דרך VGA.. (שעכשיו אני רואה שהוא לא NR לגמרי)
בקשר לשארפ, שהTV פועלת ברזולוציה 1360 או 1368 לא יודע כבר מה.. הפסים האלה בולטים ? כלומר ממרחק של 2 מטר זה יפריע?
והאם בסרטים דרך המחשב עדיין הרזולוציה לא מלאה לגמרי ?...![]()
אז ככה, ההבדל בין סקארט ל S VIDEO הוא מאוד זניח, בהיטצי יש 6ms בוודאות, ושוב בקשר לסקארט, גם ככה בקרוב מאוד ה HD יהיה ביותר ויותר בתים, ואז חוסר הסקארט יהיה בכלל לא משנה, גם אם לא , ההבדל הוא באמת חסר משמעות.
בקשר לכניסות HDMI , גם 1 וגם 2 בסופו של דבר לא מספקים, אז קונים פשוט מפצל של 5 באיזה 150 שקל ב EBAY, אפילו בביג בוקס הם אמרו לי שהם מוכרים ב 150.
ובקשר ל NR, לטעמי זה נושא ממש חשוב, אני חשבתי לקנות תדגם הדי דומה של השארפ, AD5E , ובגלל העדר ה NR אני כניראה אוותר....
. ובשארפ יש NR רק פשוט "רק" %99.6 מהפקסלים במסך שזה יוצא 2 מילימטר +- ככה שנשמע די הגיוני מה שVIPERAIN אמר שאי אפשר כמעט לשים לב..
ובקשר למפצל HDMI לא נשמע הגיוני במחיר כזה אולי ב400 שקל...