שני פסים שחורים דקים בצידי המסך (WD1) בחיבור למחשב עם VGA

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
noam12121212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

roeish כתב:
noam12121212 כתב:
roeish כתב:נועם בכמה זכית בה?
גם אני שקלתי לקנות אותה אבל אמרו לי בביג בוקס שלמחשב ההיטצי עדיפה בהרבה...
...
4500

ולהיטאצ'י אין סקארט ויש רק חיבור אחד של HDMI וגם אני לא בטוח לגבי הMS שלשארפ יש 6 ולהיטאצ'י 7/6 אם השימושים שלי היו למחשב בלבד הייתי לוקח את ההיטאצ'י עקב התמיכה בNR אני אני גם אראה בה TV אז יש עדיפות לSCART ומתפשרים על NR דרך VGA.. (שעכשיו אני רואה שהוא לא NR לגמרי :( )

בקשר לשארפ, שהTV פועלת ברזולוציה 1360 או 1368 לא יודע כבר מה.. הפסים האלה בולטים ? כלומר ממרחק של 2 מטר זה יפריע?

והאם בסרטים דרך המחשב עדיין הרזולוציה לא מלאה לגמרי ?
...
אתה חולה על הסקארט אה? :D
אז ככה, ההבדל בין סקארט ל S VIDEO הוא מאוד זניח, בהיטצי יש 6ms בוודאות, ושוב בקשר לסקארט, גם ככה בקרוב מאוד ה HD יהיה ביותר ויותר בתים, ואז חוסר הסקארט יהיה בכלל לא משנה, גם אם לא , ההבדל הוא באמת חסר משמעות.

בקשר לכניסות HDMI , גם 1 וגם 2 בסופו של דבר לא מספקים, אז קונים פשוט מפצל של 5 באיזה 150 שקל ב EBAY, אפילו בביג בוקס הם אמרו לי שהם מוכרים ב 150.

ובקשר ל NR, לטעמי זה נושא ממש חשוב, אני חשבתי לקנות תדגם הדי דומה של השארפ, AD5E , ובגלל העדר ה NR אני כניראה אוותר.
...
בטח שיש הבדל אם הסקארט מוגדר כRGB בממיר האיכות אמורה להשתפר בהרבה... ועד שיהיה HD רציני במחיר נורמלי עם מיגוון ערוצים זה יקח המון זמן

. ובשארפ יש NR רק פשוט "רק" %99.6 מהפקסלים במסך שזה יוצא 2 מילימטר +- ככה שנשמע די הגיוני מה שVIPERAIN אמר שאי אפשר כמעט לשים לב..

ובקשר למפצל HDMI לא נשמע הגיוני במחיר כזה אולי ב400 שקל...

roeish
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 451
נתן תודות: 0

שליחה #22 

noam12121212 כתב:
roeish כתב:
noam12121212 כתב:
roeish כתב:נועם בכמה זכית בה?
גם אני שקלתי לקנות אותה אבל אמרו לי בביג בוקס שלמחשב ההיטצי עדיפה בהרבה...
...
4500

ולהיטאצ'י אין סקארט ויש רק חיבור אחד של HDMI וגם אני לא בטוח לגבי הMS שלשארפ יש 6 ולהיטאצ'י 7/6 אם השימושים שלי היו למחשב בלבד הייתי לוקח את ההיטאצ'י עקב התמיכה בNR אני אני גם אראה בה TV אז יש עדיפות לSCART ומתפשרים על NR דרך VGA.. (שעכשיו אני רואה שהוא לא NR לגמרי :( )

בקשר לשארפ, שהTV פועלת ברזולוציה 1360 או 1368 לא יודע כבר מה.. הפסים האלה בולטים ? כלומר ממרחק של 2 מטר זה יפריע?

והאם בסרטים דרך המחשב עדיין הרזולוציה לא מלאה לגמרי ?
...
אתה חולה על הסקארט אה? :D
אז ככה, ההבדל בין סקארט ל S VIDEO הוא מאוד זניח, בהיטצי יש 6ms בוודאות, ושוב בקשר לסקארט, גם ככה בקרוב מאוד ה HD יהיה ביותר ויותר בתים, ואז חוסר הסקארט יהיה בכלל לא משנה, גם אם לא , ההבדל הוא באמת חסר משמעות.

בקשר לכניסות HDMI , גם 1 וגם 2 בסופו של דבר לא מספקים, אז קונים פשוט מפצל של 5 באיזה 150 שקל ב EBAY, אפילו בביג בוקס הם אמרו לי שהם מוכרים ב 150.

ובקשר ל NR, לטעמי זה נושא ממש חשוב, אני חשבתי לקנות תדגם הדי דומה של השארפ, AD5E , ובגלל העדר ה NR אני כניראה אוותר.
...
בטח שיש הבדל אם הסקארט מוגדר כRGB בממיר האיכות אמורה להשתפר בהרבה... ועד שיהיה HD רציני במחיר נורמלי עם מיגוון ערוצים זה יקח המון זמן

. ובשארפ יש NR רק פשוט "רק" %99.6 מהפקסלים במסך שזה יוצא 2 מילימטר +- ככה שנשמע די הגיוני מה שVIPERAIN אמר שאי אפשר כמעט לשים לב..

ובקשר למפצל HDMI לא נשמע הגיוני במחיר כזה אולי ב400 שקל...
...
תעשה חיפוש ב EBAY ותראה.

ובקשר ל scart , אתה יכול לבחור בממיר שיוציא ב s video ואז האיכות משתווה ל scart.

ובקשר ל HD בכבלים, עכשיו זה רק התחיל וזה עולה 40 שקל לחודש, אני מאמין שעוד גג שנה המחיר יירד ויהיו הרבה יותר ערוצים באיכות HD, בכל אופן גם ערוצים לא באיכות HD ייראו טוב יותר כי החיבור עדיין יהיה ב HDMI.

VIPERAIN
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #23 

roeish יש NR בVGA . אתה יכול לבדוק דרך האתרים עם תמונת השחמט הידועה.. פשוט אתה חותך שתי שורות.

roeish
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

כל המהות של ה NR שזה מתלבש בדיוק על המסך, אם זה לא בדיוק זה לא NR , זה אולי קרוב ל NR, אבל זה לא NR.

VIPERAIN
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #25 

המהות של NR זה שזה מתלבש על כל המסך וגם אין שם upscaling ו downscaling . הכל מתקיים חוץ מזה ששתי שורות נחתכות. אני מבטיח לך שלא תדע בכלל שזה פס שחור של שורות ותחשוב שזה הכל מלא.

TheSlayer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101

שליחה #26 

אם אתם צופים בסרט או משחקים משחק אז לא שמים לב לזה כשיושבים מטר וחצי ומעלה מהמסך.
רק כשהתקרבתי למסך אחרי איזה חודש שמתי לב לזה.
למי שיש XP יכול לסדר את זה ע"י הגדרת Custom resolution בדרייבר של NVIDIA שתהיה 1366X768 (ולא 1368)

noam12121212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #27 

בתכלס 99.6% מהמסך.. אולי אם תחפש תמצא אבל לא נראה לי הגיוני שמ2-3 מטר (מרחק צפייה ממוצע ל32) השורה כ''כ תבלוט

עכשיו הבנתי שזה לא ממש קריטי...

roeish
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

יש לך מושג איך זה ב AD5E?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”