צריך עזרה על החלטה בקשר למערכת קולנוע ביתית עד 2500 שקל
יש לי חלל של 4X4 מטרים כרגע אני מחזיק בסט של 5 רמקולים של PEERLESS MAGIC4
ויש לי רסיבר PROSOUND SX-4001 AM אז ככה אני רוצה לשדרג את כל המערכת למערכת שתעלה גג 2800 שקל .
הרבה המליצו לי על השילוב הזה: BOSTON MS4000S ורסיבר PIONEER VSX-517S
שזה יוצא 2800 שקל..
עכשיו יש לי שתי שאלות:
1. האם במחיר הנ"ל אפשר להוציא שילוב יותר טוב ממה שרשמתי למעלה?
2. האם הרמקולים של BOSTON MS4000S טובים בהרבה מהPEERLESS MAGIC4
תודה רבה לכל העוזרים!
ויש לי רסיבר PROSOUND SX-4001 AM אז ככה אני רוצה לשדרג את כל המערכת למערכת שתעלה גג 2800 שקל .
הרבה המליצו לי על השילוב הזה: BOSTON MS4000S ורסיבר PIONEER VSX-517S
שזה יוצא 2800 שקל..
עכשיו יש לי שתי שאלות:
1. האם במחיר הנ"ל אפשר להוציא שילוב יותר טוב ממה שרשמתי למעלה?
2. האם הרמקולים של BOSTON MS4000S טובים בהרבה מהPEERLESS MAGIC4
תודה רבה לכל העוזרים!
אני דווקא הייתי ממליץ לך על משהו אחר, במידה ועיקר השימוש הוא קולנוע ביתי.
אני מקווה שלא יהרגו אותי כאן, אבל אני חושב שכדאי לך לקנות מערכת שלמה: כזאת עם הרמקולים הסטליטים הקטנים והיפים, ומגבר משולב עם DVD. הסידור מאוד נוח לקולנוע ביתי, ומאוד אסתטי. לי יש אחד כזה של פיוניר שעלה לי 1500 ש"ח, שקניתי לחדר השינה ואני מרוצה ממנו מאוד. הוא קורא DIVX, ועם חיבור USB ומאוד נוח.לדעתי כדאי לך להשקיע איזה 2000 שקל במשהו כזה אבל איכותי יותר, ולשמור לעצמך את השאר.
אוקיי.....אתם מוזמנים לתקוף עכשיו....
אני מקווה שלא יהרגו אותי כאן, אבל אני חושב שכדאי לך לקנות מערכת שלמה: כזאת עם הרמקולים הסטליטים הקטנים והיפים, ומגבר משולב עם DVD. הסידור מאוד נוח לקולנוע ביתי, ומאוד אסתטי. לי יש אחד כזה של פיוניר שעלה לי 1500 ש"ח, שקניתי לחדר השינה ואני מרוצה ממנו מאוד. הוא קורא DIVX, ועם חיבור USB ומאוד נוח.לדעתי כדאי לך להשקיע איזה 2000 שקל במשהו כזה אבל איכותי יותר, ולשמור לעצמך את השאר.
אוקיי.....אתם מוזמנים לתקוף עכשיו....
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
חס וחלילה לתקוף:
ברמות המחיר הכ"כ נמוכות הללו יש 3 אופציות:
1. קניית מוצרי מדבקה נחותים (= למעשה לזריקת הכסף לפח כי התמורה ירודה מאוד). לצערינו המוצרים הללו מציפים אתך השוק ובפח הזה נופלים לקוחות רבים.
2. קניית מערכות ALL IN ONE כמו שבועזון מתכוון..... שרמתן בד"כ לא משהו ואינן מאפשרות שדרוג הדרגתי עתידי. מתאימות במיוחד לאלה שמחפשים פתרון פשוט PLUG & PLAY
3. הליכת "צעד-צעד" - קניית של התחלת המערכת (רסיבר וזוג קדמיים, או רק רסיבר או רק זוג.... תלוי מה יש לך כבר) ושדרוג עתידי בכל פעם שמשתחרר לך תקציב. זו האופציה היקרה יותר, והמתישה יותר, אבל גם המשתלמת ביותר (לחולי שדרגת כמו רוב החברים כאן באתר)
ידידי סינבטי - במה אתה בוחר?
1. קניית מוצרי מדבקה נחותים (= למעשה לזריקת הכסף לפח כי התמורה ירודה מאוד). לצערינו המוצרים הללו מציפים אתך השוק ובפח הזה נופלים לקוחות רבים.
2. קניית מערכות ALL IN ONE כמו שבועזון מתכוון..... שרמתן בד"כ לא משהו ואינן מאפשרות שדרוג הדרגתי עתידי. מתאימות במיוחד לאלה שמחפשים פתרון פשוט PLUG & PLAY
3. הליכת "צעד-צעד" - קניית של התחלת המערכת (רסיבר וזוג קדמיים, או רק רסיבר או רק זוג.... תלוי מה יש לך כבר) ושדרוג עתידי בכל פעם שמשתחרר לך תקציב. זו האופציה היקרה יותר, והמתישה יותר, אבל גם המשתלמת ביותר (לחולי שדרגת כמו רוב החברים כאן באתר)
ידידי סינבטי - במה אתה בוחר?
ומה קרה לסט סטיילסטים טובים שהם לא מדבקה? או שבוסטון אקוסטיק הפכו למדבקה ולא ידעתי על זה.....kolokito כתב:חס וחלילה לתקוף:
ידידי סינבטי - במה אתה בוחר?...
מערכת משולבת,ממש ממש לא.