Harmony One או Harmony 1000 ???
שלום לכולם,
יש מצב שמשהו בסיגנון נשאל כבר בעבר אך בפני התלבטות גמורה !!!
אני חייב לשים סוף כבר לאוסף השלטים הנרחב,מה עושים ?
הדילמות שעומדות בפני הם :
1.מתי הone ישווק בארץ ובאיזה עלות האם הוא מעניין פיזית ונוח לתיפעול בהמשך לסקירה של עופר ,קשה להחליט עד שלא רואים פיזית.
או שנלך על ה1000 יש שוני גדול בינהם אני לוקח זאת בחשבון אחד שלט כפתורים משולב השני מסך מגע מלא.
2.לאור המחיר של הone בארה"ב 250 דולר המחיר בארץ יהיה סביב ה1300 ש"ח בערך ? האם שווה כבר ללכת על ה1000 ?
היכן שתי השלטים ממוצבים מבחינת רמה ?
הבנתי שה-1000 די מזכיר את הפרונטו ?
האם שווה כבר לעבור לשלט מסך מגע ? מאין קפיצת מדרגה מבחינת נוחות,גם משהו שעופר ציין לאור השימוש בפרונטו בטענה שמתרגלים מהר מאוד לשלט שנאחז בשתי ידיים ?
מהתבוננות לאחור הטקסט שנכתב הוא די מבולבל, אולי משהו שמשקף פחות או יותר את הבילבול שלי לגבי ההחלטה איזה שלט לבחור
אשמח לכל תגובה,המלצה, או סתם לעשות לי קצת סדר בראש
בתודה מראש אלי.
יש מצב שמשהו בסיגנון נשאל כבר בעבר אך בפני התלבטות גמורה !!!
אני חייב לשים סוף כבר לאוסף השלטים הנרחב,מה עושים ?
הדילמות שעומדות בפני הם :
1.מתי הone ישווק בארץ ובאיזה עלות האם הוא מעניין פיזית ונוח לתיפעול בהמשך לסקירה של עופר ,קשה להחליט עד שלא רואים פיזית.
או שנלך על ה1000 יש שוני גדול בינהם אני לוקח זאת בחשבון אחד שלט כפתורים משולב השני מסך מגע מלא.
2.לאור המחיר של הone בארה"ב 250 דולר המחיר בארץ יהיה סביב ה1300 ש"ח בערך ? האם שווה כבר ללכת על ה1000 ?
היכן שתי השלטים ממוצבים מבחינת רמה ?
הבנתי שה-1000 די מזכיר את הפרונטו ?
האם שווה כבר לעבור לשלט מסך מגע ? מאין קפיצת מדרגה מבחינת נוחות,גם משהו שעופר ציין לאור השימוש בפרונטו בטענה שמתרגלים מהר מאוד לשלט שנאחז בשתי ידיים ?
מהתבוננות לאחור הטקסט שנכתב הוא די מבולבל, אולי משהו שמשקף פחות או יותר את הבילבול שלי לגבי ההחלטה איזה שלט לבחור
אשמח לכל תגובה,המלצה, או סתם לעשות לי קצת סדר בראש
בתודה מראש אלי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עדיין לא הגיע משלוח גדול, לדעתי זה די בקרוב.
הסקירה ,אגב, היתה של איתי הגיתי ולא שלי.
אני סקרתי את ה-HARMONY 1000.
לגבי ההבדלים בין השניים. אלה שתי תפיסות שונות לחלוטין בנוגע לשלט. התכנות שלהם דומה מאוד. האם נוח לך יהיה בשלט עם כפתורים פיזיים או מסך LCD?
זה רק אתה תוכל לדעת. אני אישית מאוד אוהב את הגמישות של מסכי LCD, אבל הם לא טקטיליים, ולכן מי שיותר אוהב את התחושה של כפתורים פיזיים יעריך יותר מכשירים כמו ה-HARMONY ONE.
בקיצור, התשובה שונה עבור כל אחד.
הסקירה ,אגב, היתה של איתי הגיתי ולא שלי.
אני סקרתי את ה-HARMONY 1000.
לגבי ההבדלים בין השניים. אלה שתי תפיסות שונות לחלוטין בנוגע לשלט. התכנות שלהם דומה מאוד. האם נוח לך יהיה בשלט עם כפתורים פיזיים או מסך LCD?
זה רק אתה תוכל לדעת. אני אישית מאוד אוהב את הגמישות של מסכי LCD, אבל הם לא טקטיליים, ולכן מי שיותר אוהב את התחושה של כפתורים פיזיים יעריך יותר מכשירים כמו ה-HARMONY ONE.
בקיצור, התשובה שונה עבור כל אחד.