חושב לעבור למדיה פורטל - כמה שאלות
שלום.
התקנתי אתמול את המדיה פורטל (בעיקר בגלל המוזיקה ) עם הסקין המדהים XFACE .
תוך כדי עבודה איתו ראיתי שאני פשוט מתאהב בו וביופיו.
אני חושב לעבור אליו במקום המדיה סנטר אבל קודם אני צריך לדעת כמה דברים :
1. האם אני יכול לייבא דרכו את מדריך השידורים של יס? כמו במדיה סנטר? או שיש רק דרך עקיפית והאם היא עובדת באותה צורה או שזה פחות טוב?
2. יש לי שלט של Hauppauge האם אני יכול לכוון את המדיה פורטל והשלט יעבוד לי כמו שצריך? או שצריך הרבה התעסקות עם העניין הזה?
ואם יש עוד חסרונות אנא ציינו אותן כאן.
תודה רבה
התקנתי אתמול את המדיה פורטל (בעיקר בגלל המוזיקה ) עם הסקין המדהים XFACE .
תוך כדי עבודה איתו ראיתי שאני פשוט מתאהב בו וביופיו.
אני חושב לעבור אליו במקום המדיה סנטר אבל קודם אני צריך לדעת כמה דברים :
1. האם אני יכול לייבא דרכו את מדריך השידורים של יס? כמו במדיה סנטר? או שיש רק דרך עקיפית והאם היא עובדת באותה צורה או שזה פחות טוב?
2. יש לי שלט של Hauppauge האם אני יכול לכוון את המדיה פורטל והשלט יעבוד לי כמו שצריך? או שצריך הרבה התעסקות עם העניין הזה?
ואם יש עוד חסרונות אנא ציינו אותן כאן.
תודה רבה
1. כן. תקרא פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 2A&start=0
2. איזה שלט יש לך? הזה שמגיע עם ה-MCE KIT או המקורי של ה-PVR150? לי יש את המקורי של ה-PVR150 והוא עובד מצויין עם MP. לדעתי גם השלט שמגיע עם ה-MCE KIT צריך לעבוד.
2. איזה שלט יש לך? הזה שמגיע עם ה-MCE KIT או המקורי של ה-PVR150? לי יש את המקורי של ה-PVR150 והוא עובד מצויין עם MP. לדעתי גם השלט שמגיע עם ה-MCE KIT צריך לעבוד.
1. תודה. קראתי שם שלפי מה שהוא רושם בגרסאות החדשות יש את זה כבר בלי ההתקנה שאותה הוא פירט.erezr כתב:1. כן. תקרא פה:
2. איזה שלט יש לך? הזה שמגיע עם ה-MCE KIT או המקורי של ה-PVR150? לי יש את המקורי של ה-PVR150 והוא עובד מצויין עם MP. לדעתי גם השלט שמגיע עם ה-MCE KIT צריך לעבוד....
לפי מה שראיתי בתיקיות באמת יש לי את הקבצים ומה שצריך.
לא הבנתי סעיף אחד , את הסעיף הזה :
איך אני יוצר את הערוצים שעליהם הוא מדבר? תודה (אם זה משנה יש לי את הגרסה האחרונה Stable Release5. צור את הערוצים שברצונך לקבל לוח שידורים עבורם....
V0.2.3.0 )
אגב הלוח שידורים של עכבר העיר הוא באמת מספיק טוב? תודה
2. יש לי את השלט שמגיע עם ה PVR150
הוא זז מבחינת חצים אבל לא מתפקד לגמרי . למשל אני לא יכול לזוז מסך אחורה ושאני לוחץ על הלחצן של המדיה סנטר זה מפעיל את המדיה סנטר ולא מדיה פורטל. הייתי רוצה קצת עזרה שהוא יתפקד לי מעולה במדיה פורטל. תודה רבה.
זה השלט שיש לי :
http://www.slashgear.com/gallery/data_f ... remote.jpg
הוא נראה בדיוק כך. רק בלי הכיתוב למטה של keyspan . במקום הכיתוב יש לי 4 לחצנים קטנים : אדום, ירוק , צהוב ואפור(נראה לי).
בהגדרות של מדיה פורטל בחרתי Hauppage
תחת הספריה של media portal יש קובץ בשם webepg-conf.exe.
תריץ אותו, ודרכו תוכל לקנפג את הערוצים שה-webepg ישלוף. הוא יכול להוציא מ-MP את רשימת הערוצים ישירות.
תוסיף ל-scheduled tasks משימה של הרצת webEPG פעם ביום ואתה מסודר.
תריץ אותו, ודרכו תוכל לקנפג את הערוצים שה-webepg ישלוף. הוא יכול להוציא מ-MP את רשימת הערוצים ישירות.
תוסיף ל-scheduled tasks משימה של הרצת webEPG פעם ביום ואתה מסודר.
אין צורך להוסיף ל-scheduled tasks. אפשר להפעיל את ה-PLUGIN של ה-EPG GRABBER בהגדרות של MP.
ול-bixente יש לך את השלט של ה-MCE KIT (לא כמו השלט שלי). אתה יכול לנסות לשחק בהגדרות של השלט תחת CONFIGURATION-> REMOTE. אתה גם יכול לחפש בפורומים של MP - בטוח יש שם מדריך להגדרת השלט.
ול-bixente יש לך את השלט של ה-MCE KIT (לא כמו השלט שלי). אתה יכול לנסות לשחק בהגדרות של השלט תחת CONFIGURATION-> REMOTE. אתה גם יכול לחפש בפורומים של MP - בטוח יש שם מדריך להגדרת השלט.
סלח לי על הבורות אבל איך אני מקנפג אותם ב MP ?lebovitz כתב:קודם תקנפג את על הערוצים ב-MP עצמו. ותוודא שאתה רואה אותם ב-YES.
אחר כך תבצע import ב-WebEPG-config מה-MP, והוא יביא לך את כל הערוצים שמקונפגים לצפייה ב-MP....
אני עשיתי את זה בצורה קצת שונה
הורדתי את התוכנה-MEGAEPG (מהאתר pvr.co.il)
בתוכנה הזאת יש לך אפשרות להגיד שיש לך YES (בתחילת ההתקנה תגיד לו xmlcompatible ולא מדיה סנטר כמו שיהיה מסומן לך כברירת מחדל)
בסקריפטים אני משתמש בסקריפט של viste_he זה עובד לי הכי טוב
אחרי שהוא מסיים תגיד לו לשים את הקובץ בתוך התיקייה xmltv שנמצאת תחת מדיה פורטל
לאחר מכן, כנס לקובץ ini של התוכנה מגהאיפיג'י ותוסיף שם שורה:
xmlfile = tvguide.xml
(זה ישמור את הקובץ בשם הזה-שזה השם שמדיה פורטל צריך)
כשזה יסתיים תריץ את המגה איפיג'י... בהפעלה ראשונה זה יקח מעט זמן...אז תהיה סבלני
אחרי שזה יקרה, כנס להגדרות של מדיה פורטל
תחת TV-channels
לחץ על - import from tvguide (זה בהסתמך שעשית את כל מה שאמרתי למעלה כי הקובץ tvguide.xml יהיה חייב להיות בתיקייה שאמרתי למעלה..)
אחרי שהוא ייבא את כל הערוצים אתה תהיה חייב לסמן את כל הערוצים, ללחוץ על EDIT ובכל ערוץ לשנות את האינפוט ל- cvhs / svhs שזאת הכניסה שחיברת את היס לכרטיס טלוויזיה (קומפוסיט או אס-וידאו)
רק ככה מדיה פורטל יודעת להראות את הערוצים...
אחרי שעשית את כל זה אתה יכול להוסיף בווינדוז את מגהאיפיג'י ל scedueled tasks פעם ביומיים (אל תשכח שלמחשב חייבת להיות סיסמא כדי להוסיף משימות..)
שיהיה בהצלחה
הורדתי את התוכנה-MEGAEPG (מהאתר pvr.co.il)
בתוכנה הזאת יש לך אפשרות להגיד שיש לך YES (בתחילת ההתקנה תגיד לו xmlcompatible ולא מדיה סנטר כמו שיהיה מסומן לך כברירת מחדל)
בסקריפטים אני משתמש בסקריפט של viste_he זה עובד לי הכי טוב
אחרי שהוא מסיים תגיד לו לשים את הקובץ בתוך התיקייה xmltv שנמצאת תחת מדיה פורטל
לאחר מכן, כנס לקובץ ini של התוכנה מגהאיפיג'י ותוסיף שם שורה:
xmlfile = tvguide.xml
(זה ישמור את הקובץ בשם הזה-שזה השם שמדיה פורטל צריך)
כשזה יסתיים תריץ את המגה איפיג'י... בהפעלה ראשונה זה יקח מעט זמן...אז תהיה סבלני
אחרי שזה יקרה, כנס להגדרות של מדיה פורטל
תחת TV-channels
לחץ על - import from tvguide (זה בהסתמך שעשית את כל מה שאמרתי למעלה כי הקובץ tvguide.xml יהיה חייב להיות בתיקייה שאמרתי למעלה..)
אחרי שהוא ייבא את כל הערוצים אתה תהיה חייב לסמן את כל הערוצים, ללחוץ על EDIT ובכל ערוץ לשנות את האינפוט ל- cvhs / svhs שזאת הכניסה שחיברת את היס לכרטיס טלוויזיה (קומפוסיט או אס-וידאו)
רק ככה מדיה פורטל יודעת להראות את הערוצים...
אחרי שעשית את כל זה אתה יכול להוסיף בווינדוז את מגהאיפיג'י ל scedueled tasks פעם ביומיים (אל תשכח שלמחשב חייבת להיות סיסמא כדי להוסיף משימות..)
שיהיה בהצלחה
,תודה על העזרה אבל יש לי 2 בעיות :
1.
2.
אשמח לעזרה. תודה
1.
אין לי תיקייה כזו (xmltv) תחת התיקייה של המדיה פורטלextaza כתב: אחרי שהוא מסיים תגיד לו לשים את הקובץ בתוך התיקייה xmltv שנמצאת תחת מדיה פורטל...
2.
אין לי קובץ INI בתייקיה של ה MEGAEPG (וכן אפשרתי קבצים מוסתרים וקבצי מערכת)לאחר מכן, כנס לקובץ ini של התוכנה מגהאיפיג'י ותוסיף שם שורה:
xmlfile = tvguide.xml
(זה ישמור את הקובץ בשם הזה-שזה השם שמדיה פורטל צריך)...
אשמח לעזרה. תודה