איך להתאים כבלים?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מישהו יכול לספק קישור למאמר אשר נותן הסבר לגבי עובי הכבל הנדרש לחיבור בין רמקולים למגבר - כאשר המאמר מתייחס למרחק בין הרמקולים למגבר, התנגדות הרמקולים, עוצמת המגבר ועוד...
תודה
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני לא חושב שיש תורה סדירה בתחום הזה.
אני זוכר לפני כ-15 שנה כשראיתי (אצל סבא שלי, שהיה דווקא אודיופיל) כבלים של מונסטר בפעם הראשונה (עם שלוש שכבות של סיכוך)... גם אז לא היה בדיוק ברור מה התוספת של הכבלים לנושא הצליל.
עובי אינו בהכרח נותן לך כבל מוצלח יותר, השילוב של העובי, הרכב החומרים (לא רק החומרים המוליכים) והתכונות החשמליות של הכבל, כולן משפיעות על השמע אך באופן שקשה מאוד להצביע עליו...
בחירת כבל צריכה להיות פרופורציונלית לעלות המערכת. אין טעם להשקיע אלפי שקלים בכבלים מוצלחים עבור רסיבר שעלה 2000 ש"ח.
אני זוכר לפני כ-15 שנה כשראיתי (אצל סבא שלי, שהיה דווקא אודיופיל) כבלים של מונסטר בפעם הראשונה (עם שלוש שכבות של סיכוך)... גם אז לא היה בדיוק ברור מה התוספת של הכבלים לנושא הצליל.
עובי אינו בהכרח נותן לך כבל מוצלח יותר, השילוב של העובי, הרכב החומרים (לא רק החומרים המוליכים) והתכונות החשמליות של הכבל, כולן משפיעות על השמע אך באופן שקשה מאוד להצביע עליו...
בחירת כבל צריכה להיות פרופורציונלית לעלות המערכת. אין טעם להשקיע אלפי שקלים בכבלים מוצלחים עבור רסיבר שעלה 2000 ש"ח.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

...!
אני לא מחפש לקנות כבלים למערכת!
אני מחפש רק מאמר אשר נותן הסבר לגבי עובי הכבל הנדרש לחיבור בין רמקולים למגבר - כאשר המאמר מתייחס למרחק בין הרמקולים למגבר, התנגדות הרמקולים, עוצמת המגבר ועוד...
האם קיים בכלל מאמר כזה?
אני מחפש רק מאמר אשר נותן הסבר לגבי עובי הכבל הנדרש לחיבור בין רמקולים למגבר - כאשר המאמר מתייחס למרחק בין הרמקולים למגבר, התנגדות הרמקולים, עוצמת המגבר ועוד...
האם קיים בכלל מאמר כזה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: