שלום לכולם - מספר שאלות....

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
yoashbi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה

אהלן לכולם

אני עומד בפני קניית DVD חדש ויש לי כמה שאלות:

1. ברסיבר שיש לי (SANSUI) יש יציאה דיגיטלית אחת (אופטית), היום מחובר אליה הממיר של הכבלים
השאלה שלי היא האם ניתן לארגן מפצל ליציאה הזו - דהיינו שאוכל לחבר גם את הDVD וגם את הממיר על אותה היציאה

2. מחפש המלצות לDVD חדש - אחד שיקרא את כל הפורמטים (DIVX צרובים וכו וכו) וגם ייתן סאונד מעולה - שיקרא MP3 באיכות גבוהה - שייתן לי מערכת סאונד טובה

3. דבר שלישי - אם אני מחבר את הDVD בחיבור SCART לטלוויזיה, האם אני עדיין יכול לחבר את הסאונד מהDVD לרסיבר? האם זה משנה שיש חיבור גם לטלוויזיה וגם לרסיבר עצמו...

וזהו בינתיים

תודה רבה

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945

שליחה

1. אתה צריך ממתג ולא מפצל, וזה לא הכי נח, אין לו כניסה קואקסיאלית?
2. PIONEER DV-400
3. כמובן שאתה יכול, פשוט צריך להגדיר זאת בDVD.

yoashbi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה רבה על העזרה - לגביי הממתג - הרסיבר הוא די ישן - בן כמעט 8 שנים.... אני די בטוח שיש לו רק כניסה אופטית

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הגיל לא רלוונטי, גם אז מי שהיה מצייד את המגברים שלו בכניסה אופטית השכיל לשים לידה גם קואקסיאלית, אתה בטוח שאין שם קואקס (נראית כמו RCA רגילה בצבע כתום בד"כ)

yoashbi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אתה צודק לגביי הגיל... אחרי קראתי את ההודעה הקודמת שלך הלכתי ללמוד קצת את הרסיבר שלי...

אז קודם כל, עשו עבודה טובה בSANSUI.... מלא יציאות הכרחיות... והכי חשוב, שתי יציאות דיגיטאליות אחת ליד השניה, אופטית וקואקסאלית... עכשיו רק נשאר לצייד את המערכת בDVD טוב ולהנות מהסאונד של פינק פלויד...

הרבה הרבה תודה לך

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אם זה פינק פלויד אז מגיע לך כפול (Y) (Y)

yoashbi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

dark side of the moon ברקע, סלון חשוך, ואיזה כוסית של גרנטס שרי קאסק... גן עדן

ושוב תודה לך

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”