מחשב AMDAthlon 4800 לדעתכם?
שלום חברים,
לאחר כל המאמצים המחשב שלי לא עולה ונתקע באמצע החלטתי לקנות מחשב חדש,
רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב
IMD Athlon4800
זיכרון 1GB
כרטיס מסך GF8400GS
HD160GB
לוח אם MSIK9N6SGM AM2GF6100
כמובן שהמאוויים שקטים
PVR150 כבר יש לי וכרטיס קול 7.1 גם יש מיוחד
לדעתכם הודה
שאלה נוספת,
האם כדאי לשדרג את הלוח או כרטיס מסך עכשיו לHDMI במיוחד שכרגע אני עובד עם טלוויזיה CRT ולפחות בשנה הקרובה אני לא יעבור למקרן ו/או LCD/פלזמה
אמיר
IMD Athlon4800
זיכרון 1GB
כרטיס מסך GF8400GS
HD160GB
כמובן שהמאוויים שקטים
לדעתכם הודה
שאלה נוספת,
האם כדאי לשדרג את הלוח או כרטיס מסך עכשיו לHDMI במיוחד שכרגע אני עובד עם טלוויזיה CRT ולפחות בשנה הקרובה אני לא יעבור למקרן ו/או LCD/פלזמה
אמיר
אולי אתה מתכוון לטלוויזיה
CRT LOEWE 100Hz
??? לא ציינת דגם מלא כך שקשה לדעת כניסות שיש לך ?
בדוק בבקשה באם יש עוד מחברים מאחורי הטלויזיה או רשום בחוברת ההוראות ???
1. להציע לך לוח HDMI למה ???הכניסה שלך קומפוזיט
1.1 ובאם אתה מתכנן שבעוד שנה או שנתיים תקנה טלוויזיה
אז בעוד שנה או שנתיים תוכל לרכוש מחשב הרבה יותר איכותי ובפחות כסף ,דבר
שאתה צריך לקחת בחשבון .
CRT LOEWE 100Hz
??? לא ציינת דגם מלא כך שקשה לדעת כניסות שיש לך ?
בדוק בבקשה באם יש עוד מחברים מאחורי הטלויזיה או רשום בחוברת ההוראות ???
1. להציע לך לוח HDMI למה ???הכניסה שלך קומפוזיט
1.1 ובאם אתה מתכנן שבעוד שנה או שנתיים תקנה טלוויזיה
אז בעוד שנה או שנתיים תוכל לרכוש מחשב הרבה יותר איכותי ובפחות כסף ,דבר
שאתה צריך לקחת בחשבון .
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אם זו כזו טלויזיה פשוט בזבוז של כסף משווע.
תקנה הרדיסק נייד עם חיבור חשמל וDVD סביר ב400-500 שקל נגיד פיוניר עם כניסת USB, ותריץ הכל דרכו.
פשוט בזבוז של מחשב בשביל זה.
כשתקנה LCD או פלזמה איכותית , תקנה אז מחשב . סתם לדוגמא המחשב שאתה קונה עכשיו יעלה לך באותה צתורה עוד שנה שנתיים חצי עד רבע מחיר ממה שהוא עולה היום. ואתה הרי לא תנצל אותו.
זה לגבי הטלויזיה.
אגב למה המחשב לא עולה? מה קרה לו? אולי אפשר לפתור את זה ב 50 שקל? מה התקלה בעצם?
אגב מה התקציב שלך למחשב.
תקנה הרדיסק נייד עם חיבור חשמל וDVD סביר ב400-500 שקל נגיד פיוניר עם כניסת USB, ותריץ הכל דרכו.
כשתקנה LCD או פלזמה איכותית , תקנה אז מחשב . סתם לדוגמא המחשב שאתה קונה עכשיו יעלה לך באותה צתורה עוד שנה שנתיים חצי עד רבע מחיר ממה שהוא עולה היום. ואתה הרי לא תנצל אותו.
זה לגבי הטלויזיה.
אגב למה המחשב לא עולה? מה קרה לו? אולי אפשר לפתור את זה ב 50 שקל? מה התקלה בעצם?
אגב מה התקציב שלך למחשב.
אני לא ממש מסכימה איתך,אורי_ו כתב:אם זו כזו טלויזיה פשוט בזבוז של כסף משווע.
זה לגבי הטלויזיה.
אגב מה התקציב שלך למחשב....
יש לי בסלון CRT חדשה של טושיבה (איכות תמונה טובה, אני מאוד מרצה ממנה).
ניסיתי ללכת על פלזמה, אבל ויתרנו אחרי שראינו שערוץ 2 נראה על הפלזמות בתקציב שלנו רע מאוד. בכל אופן אני מתכננת על HTPC לסלון, גם בשביל סרטים אבל יותר בשביל צפייה בטלוויזיה והקלטה.
יצא לי כמה פעמים לצרוב חומר מהמחשב שהוקלט עם PVR150 ולראות אותו על המסך הזה, הירידה באיכות פחות מורגשת מב- LCD לכן ההקלטה נראית בדיוק כמו טלוויזיה בלייב, וזה בהחלט מספיק למי שמסתפק בשלב הזה בCRT ומעדיף HTPC במקום יס מקס, שהוא מאוד מוגבל. כלכלית לטווח הארוך זה גם יותר משתלם.
PopPy כתב:אני לא ממש מסכימה איתך,אורי_ו כתב:אם זו כזו טלויזיה פשוט בזבוז של כסף משווע.
זה לגבי הטלויזיה.
אגב מה התקציב שלך למחשב....
יש לי בסלון CRT חדשה של טושיבה (איכות תמונה טובה, אני מאוד מרצה ממנה).
ניסיתי ללכת על פלזמה, אבל ויתרנו אחרי שראינו שערוץ 2 נראה על הפלזמות בתקציב שלנו רע מאוד. בכל אופן אני מתכננת על HTPC לסלון, גם בשביל סרטים אבל יותר בשביל צפייה בטלוויזיה והקלטה.
יצא לי כמה פעמים לצרוב חומר מהמחשב שהוקלט עם PVR150 ולראות אותו על המסך הזה, הירידה באיכות פחות מורגשת מב- LCD לכן ההקלטה נראית בדיוק כמו טלוויזיה בלייב, וזה בהחלט מספיק למי שמסתפק בשלב הזה בCRT ומעדיף HTPC במקום יס מקס, שהוא מאוד מוגבל. כלכלית לטווח הארוך זה גם יותר משתלם....
מעבד שיספק את כל צרכיך גם בניגון HD . מה שכן במקרה שלך, מכיון שיש לך טלויזית CRT הייתי מחליף את הלוח ללוח של אסוס עם יציאת SVIDEO (כהרחבה שיושבת על סלוט)bap016 כתב:שלום חברים,
IMD Athlon4800
זיכרון 1GB
כרטיס מסך GF8400GS
HD160GB
כמובן שהמאוויים שקטים
לדעתכם הודה
שאלה נוספת,
אמיר...
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3218
ואז תוכל לוותר ללא צל של ספק על כרטיס המסך המיותר במקרה שלך!
בהצלחה.
סליחה שלא הייתי כאן כמה שעות, חובות משפחה
לגבי הטלוויזיה זאת טלוויזיה LOWE 100HZ
בתור CRT היא אחת הטובות והאיכותיות ביותר שאני מכיר. ובמיוחד שאני משווה אותם ל LCD ו/או פלזמה.
לטלוויזיה נכנס כבל 21P בגלל זה אני צריך כרטיס מסך עם יציאת קומפוזיט RCA ולא יכול לעבוד עם הRJB של המחשב ולכן גם העלויות יותר גדולות ובגלל שהטכנולוגיות מתקדמות אני כרגע לוקח את את הכרטיס הבסיסי ובעתיד עם החלפת הטלוויזיה או קניית מקרן אני יחליף רק כרטיס לאיכותי יותר שמתאים לטכנולוגיה המתאימה.
אורי,
לגבי המחשב הישן הוא נכנס למצב שינה ורק RESET פותר אות זה ובמיוחד שהחלפתי את כל הכרטיסים חוץ מ MB ו CPU
במצב כזה לפעמים עלות של מחשב חדש שווה עלות תיקון בגלל זה אני מחליף את המחשב,
דבר נוסף לקנות DVD ב500 ש"ח וכל הזמן לשדרג את התוכנה ואז צריך גם משהו להקליט אז העלויות כמעט אותו דבר ולכן אני מכניס מחשב אין הרבה הבדל בעלויות במיוחד שיש ילדים והם הורסים את ה DVD, במחשב אפשר להכניס את הסרטים שלהם לקובץ ואז רואים דרך המחשב.
לגבי הטלוויזיה זאת טלוויזיה LOWE 100HZ
בתור CRT היא אחת הטובות והאיכותיות ביותר שאני מכיר. ובמיוחד שאני משווה אותם ל LCD ו/או פלזמה.
לטלוויזיה נכנס כבל 21P בגלל זה אני צריך כרטיס מסך עם יציאת קומפוזיט RCA ולא יכול לעבוד עם הRJB של המחשב ולכן גם העלויות יותר גדולות ובגלל שהטכנולוגיות מתקדמות אני כרגע לוקח את את הכרטיס הבסיסי ובעתיד עם החלפת הטלוויזיה או קניית מקרן אני יחליף רק כרטיס לאיכותי יותר שמתאים לטכנולוגיה המתאימה.
אורי,
לגבי המחשב הישן הוא נכנס למצב שינה ורק RESET פותר אות זה ובמיוחד שהחלפתי את כל הכרטיסים חוץ מ MB ו CPU
במצב כזה לפעמים עלות של מחשב חדש שווה עלות תיקון בגלל זה אני מחליף את המחשב,
דבר נוסף לקנות DVD ב500 ש"ח וכל הזמן לשדרג את התוכנה ואז צריך גם משהו להקליט אז העלויות כמעט אותו דבר ולכן אני מכניס מחשב אין הרבה הבדל בעלויות במיוחד שיש ילדים והם הורסים את ה DVD, במחשב אפשר להכניס את הסרטים שלהם לקובץ ואז רואים דרך המחשב.
אמיר