מחפש: 32 אינץ בסביבות ה-4200 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Vatos-Locos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

המשך הדיון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=50295
אשמח אם תענו לי שם,
תודה רבה מראש.
נערך לאחרונה על ידי Vatos-Locos ב 19/02/2008 12:12, נערך 4 פעמים בסך הכל.

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #2 

בקצרה...
אני מילואימניק מאיזור המרכז.
1. בלינק הזה תמצא פירוט של חנויות מתמחות בארץ. שתיים שקופצות לי לראש באיזור הצפון הן אניגמה ולגאסי, אבל אני בטוח שתמצא שם עוד.
2. חבר שלי קנה את הסמסונג R71BA בגודל "32 והוא מאוד מרוצה ממנה. מציע לך לבדוק אותה.
3. אני לא יודע על אילו דגמים של החברות האלה הסתכלת, אבל אני מניח שבמסכים הזולים מדובר בפאנלים ישנים יותר ופחות כניסות. לפי דעתי שווה להשקיע עוד קצת כסף ולקנות מסך טוב יותר שישרת אותך ליותר שנים.

Vatos-Locos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

1. לצערי לא עזר לי יותר מידי, מהחנויות שמצאתי הרוב יקרניות בצורה שגובלת בגניבה, לחלקם אין מבחר נורמלי ואני גם לא ממש יודע על איזה דגמים להסתכל אז זה לא עוזר לי סתם לשוטט באתרים, אני מכיר רק את החברה LG, בקיצור אני צריך את עצתכם בנוגע לדגמים חבל לי סתם לקנות מה שנראה לי טוב ולא משהו שבא מהמלצת מביני עניין.

2. אוקי, קיבלתי את ההמלצה על הסמסונג,
זה נחמד מאוד שחבר שלך מרוצה ממנה, אבל לצערי זה לא נימוק מספיק מפורט בשביל לגרום לי להוציא את הכרטיס אשראי... אם תוכל להגיד לי מה היתרונות שלו בנוגע לדרישות שכתבתי בהודעה הראשונה, ומה הופך את הדגם הזה להכי טוב בגבול ה4200, אני אשמח לשמוע.

3. הדגם שהסתכלתי בחנות ליד הבית שלי שמכרו ב3300 זה ה MAG JL328, אין לי מושג אם היא טובה או לא, אבל כמובן שהמחיר מושך את העין, אשמח לשמוע מה החסרונות שלה מול מסכים יקרים יותר ולמה בעצם היא עולה ככה.

שוב תודה רבה.

Vatos-Locos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

המשך הדיון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=50295
אשמח אם תענו לי שם,
תודה רבה מראש.