ניגון קבצי HD מהמחשב דרך הPS3.. אפשרי?
שלוםם, האם אפשרי פשוט לחבר למחשב את הPS3 דרך כבל רשת, ופשוט לנגן דרכו את הקבצים שנמצאים על המחשב?
MKV כנראה הוא לא יתמוך אבל שמעתי שסרטים מלאים של 1080P\mpg2 הוא ינגן...
וגם DIVX...
האם זה אפשרי ואיך עושים את זה??
MKV כנראה הוא לא יתמוך אבל שמעתי שסרטים מלאים של 1080P\mpg2 הוא ינגן...
וגם DIVX...
האם זה אפשרי ואיך עושים את זה??
אני לא יודע למה אתה מתכוון בסרטים מלאים של 1080P.
אבל מה שאני עושה כיום זה ככה, ממיר את הMKV לDIVX באיכות דומה תוך כדי הצמדת כתוביות, מחלק את הסרט לחלקים שווים שלא עולים על 2 ג'יגה כל אחד (מגבלה של הPS3) ואז בעזרת תוכנה בשם TVersity אני יכול לראות את הקבצים דרך הPS3 וגם להעתיק אותם.
אבל מה שאני עושה כיום זה ככה, ממיר את הMKV לDIVX באיכות דומה תוך כדי הצמדת כתוביות, מחלק את הסרט לחלקים שווים שלא עולים על 2 ג'יגה כל אחד (מגבלה של הPS3) ואז בעזרת תוכנה בשם TVersity אני יכול לראות את הקבצים דרך הPS3 וגם להעתיק אותם.
לא צריך להמיר את הסרטים ל-DIVX. חבל על הזמן והירידה באיכות.
תורידו את mkv2vob, ותנו לו לעשות את העבודה (כמה דקות). התוכנה מפרקת את ה-STREAMS מה-MKV ומחברת אותם מחדש ב-container של VOB שה-PS3 יודע לנגן. אין אפשרות לעשות SEEKING אבל שיהיה.
את הקובץ ניתן לנגן מהכונן של ה-PS3, מכונן חיצוני בחיבור USB (שתי האופציות האלה מגבילות את גודל הקובץ ל-2GB), דרך כונן רשת שמחובר לראוטר, או (וזה הכי מגניב וגיקי) - דרך STREAMING דרך WI-FI מהמחשב. כדי שזה יעבוד כמו שצריך, צריך ראוטר -N, שיהיה מחובר ב-ג'יגהביט ETHERNET ל-PS3, וגם מחשב בתקן N שישדר לראוטר את הסרטים.
התוכנית שלי היא:
PS3 בסלון.
Apple Time Capsule מחובר ל-PS3.
איימק בחדר השני משדר את הסרטים דרך הראוטר.
אגב, סרטים באיכות HD "סבירה" כמו לדוגמא Lost 720p יעבדו אפילו בתקן G, אבל זה ממש גבולי. פה ושם יהיו תקלות בשידור.
בהצלחה.
תורידו את mkv2vob, ותנו לו לעשות את העבודה (כמה דקות). התוכנה מפרקת את ה-STREAMS מה-MKV ומחברת אותם מחדש ב-container של VOB שה-PS3 יודע לנגן. אין אפשרות לעשות SEEKING אבל שיהיה.
את הקובץ ניתן לנגן מהכונן של ה-PS3, מכונן חיצוני בחיבור USB (שתי האופציות האלה מגבילות את גודל הקובץ ל-2GB), דרך כונן רשת שמחובר לראוטר, או (וזה הכי מגניב וגיקי) - דרך STREAMING דרך WI-FI מהמחשב. כדי שזה יעבוד כמו שצריך, צריך ראוטר -N, שיהיה מחובר ב-ג'יגהביט ETHERNET ל-PS3, וגם מחשב בתקן N שישדר לראוטר את הסרטים.
התוכנית שלי היא:
PS3 בסלון.
Apple Time Capsule מחובר ל-PS3.
איימק בחדר השני משדר את הסרטים דרך הראוטר.
אגב, סרטים באיכות HD "סבירה" כמו לדוגמא Lost 720p יעבדו אפילו בתקן G, אבל זה ממש גבולי. פה ושם יהיו תקלות בשידור.
בהצלחה.
תשמע ניסיתי ליצור קובץ עם כתוביות אבל הכתוביות לא בעברית...למרות שבחרתי בקידוד שיהיה HEB ובחרתי בתוכנה את האפשרות שיקרא את הכתוביות מקובץ SRT.
ניסיתי גם להכניס את הכתוביות לMKV עם MKVMERGE אך ללא הצלחה, איך עושים את זה?

ניסיתי גם להכניס את הכתוביות לMKV עם MKVMERGE אך ללא הצלחה, איך עושים את זה?