היום הכריזו על מותו של hddvd אז מה המחירים של הבלוריי יעלו
זה שמועה שהוכחשה כבר על-ידי טושיבה,
לא ברור אם כתב נלהב, או מקורב לצד השני ב"מלחמה"
אני לא מאמין שטושיבה אי פעם תכריז על סופו של ה HD-DVD בזבנג, בייחוד שתמיד יכול להיות שהוא ישרוד לנצח במדינות אלו או אחרות (ראה לדוגמא את ה VCD שמתחרה לא רע בכלל ב DVD באסיה). זה לעצבן את כל רוכשי המכשירים, בייחוד עכשיו לאחר המכירה שלהם.
לא ברור אם כתב נלהב, או מקורב לצד השני ב"מלחמה"
אני לא מאמין שטושיבה אי פעם תכריז על סופו של ה HD-DVD בזבנג, בייחוד שתמיד יכול להיות שהוא ישרוד לנצח במדינות אלו או אחרות (ראה לדוגמא את ה VCD שמתחרה לא רע בכלל ב DVD באסיה). זה לעצבן את כל רוכשי המכשירים, בייחוד עכשיו לאחר המכירה שלהם.
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ש בשבוע הקרוב טושיבה תכריז שהולכת לייצר BLU RAY, וברור שהיא תכחיש - איזה חברה לא הכחישה שמועה לפני שהיא הכריזה רשמית על זה.
הHDDVD לא הצליח גם באירופה וגם בארה"ב.
הHDDVD לא הצליח גם באירופה וגם בארה"ב.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה גם כבר 99.95% רשמי (רוייטרס עושים עבודה די טובה לאמת את המידע של המקורות שלהם לפני שהם מפרסמים):
http://www.reuters.com/article/rbssCons ... 4420080216
zayon, לשאלה שלך לגבי מחירים: יש מצב שכן.
סוני סיבסדו את הייצור עד היום כדי לחזק את הקבוצה הכחולה.
עכשיו כבר אין להם שום סיבה להמשיך ולעשות את זה.
http://www.reuters.com/article/rbssCons ... 4420080216
zayon, לשאלה שלך לגבי מחירים: יש מצב שכן.
סוני סיבסדו את הייצור עד היום כדי לחזק את הקבוצה הכחולה.
עכשיו כבר אין להם שום סיבה להמשיך ולעשות את זה.
ועכשיו השאלה האמיתית היא - לנצל את מכירות החיסול של HD-DVD לקנות דברים מעניינים או לא
(מישהו יכול לצפות את האורך חיים של A30 חדש
?)
וברצינות, אני מקווה שבלו-ריי ירד למחירים סבירים ומהר (200 דולר ומטה). בתור אדם שעדיין קונה דיסקים של מוזיקה, יש לי חיבה למדיה האופטית, אבל במחירים הנוכחיים, אני לא יכול להצדיק את זה. ומעבר לפינה יש שלל מזרימימדיה ודברים אחרים שעלולים ל"גנוב" את ההצגה - היום כולם, מטף ועד זקנים מסתובבים עם נגני Mp3...
וברצינות, אני מקווה שבלו-ריי ירד למחירים סבירים ומהר (200 דולר ומטה). בתור אדם שעדיין קונה דיסקים של מוזיקה, יש לי חיבה למדיה האופטית, אבל במחירים הנוכחיים, אני לא יכול להצדיק את זה. ומעבר לפינה יש שלל מזרימימדיה ודברים אחרים שעלולים ל"גנוב" את ההצגה - היום כולם, מטף ועד זקנים מסתובבים עם נגני Mp3...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שאלה קשה...
אני חושב שהייתי קונה נגן כזה רק אם היה בידי גם צורב, כך שהשימוש בו לא יהיה מוגבל אך ורק לשאריות של הסטוקים שעוד תוכל למצוא בחודשים הקרובים.
אני חושב שהייתי קונה נגן כזה רק אם היה בידי גם צורב, כך שהשימוש בו לא יהיה מוגבל אך ורק לשאריות של הסטוקים שעוד תוכל למצוא בחודשים הקרובים.