המשך הבעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה
הבעיה המקורית:
חיברתי את המחשב לטלוויזיה דרך כבל DVI HDMI. הטלוויזיה היא דגם 42C3500 של טושיבה. הגדרתי את מה שצריך במחשב והוא מזהה את הטלוויזיה, אבל בטלוויזיה רואים כחול, כאילו היא לא מחוברת למחשב.
מה הבעיה?
תודה
עדכון:
החלפתי כרטיס מסך ועכשיו כן רואים בטלוויזיה. עם זאת צצו מספר בעיות אחרות:
1. אני לא מצליח להגדיר מצב שבו יראו טוב גם במסך וגם בטלוויזיה
2. כשאני מפעיל וידאו, לאו דווקא בHD, המחשב עובד לאט מאוד ורואים את הסרט באיטיות גם במחשב וגם בטלוויזיה
3. בסרטי HD לא רואים כלום בטלוויזיה - המסך נהיה שחור.
תודה לכל אלה שעזרו לי בשאלה הראשונה ותודה לאלה שיעזרו עכשיו!
חיברתי את המחשב לטלוויזיה דרך כבל DVI HDMI. הטלוויזיה היא דגם 42C3500 של טושיבה. הגדרתי את מה שצריך במחשב והוא מזהה את הטלוויזיה, אבל בטלוויזיה רואים כחול, כאילו היא לא מחוברת למחשב.
מה הבעיה?
תודה
עדכון:
2. כשאני מפעיל וידאו, לאו דווקא בHD, המחשב עובד לאט מאוד ורואים את הסרט באיטיות גם במחשב וגם בטלוויזיה
תודה לכל אלה שעזרו לי בשאלה הראשונה ותודה לאלה שיעזרו עכשיו!
1. המסך שלך לא תומך ב-NR דרך HDMI, אלא רק דרך VGA, כנראה בגלל זה אתה לא מצליח להגיע לתוצאות האופטימליות.droy כתב:הבעיה המקורית:
מה הבעיה?
תודה
עדכון:
תודה לכל אלה שעזרו לי בשאלה הראשונה ותודה לאלה שיעזרו עכשיו!...
2. מה המפרט של המחשב שלך ? אתה צריך לדאוג להתקין מקודדים על מנת לראות את הוידיאו בצורה חלקה. אני משתמש בחבילת k lite (תרשום בגוגל) + CoreAVC.
3. עכשיו אתה מצדיק את זה שלא התקנת מקודדים נכונים, פשוט תתקין (:
[quote="idonava"
1. המסך שלך לא תומך ב-NR דרך HDMI, אלא רק דרך VGA, כנראה בגלל זה אתה לא מצליח להגיע לתוצאות האופטימליות.
2. מה המפרט של המחשב שלך ? אתה צריך לדאוג להתקין מקודדים על מנת לראות את הוידיאו בצורה חלקה. אני משתמש בחבילת k lite (תרשום בגוגל) + CoreAVC.
3. עכשיו אתה מצדיק את זה שלא התקנת מקודדים נכונים, פשוט תתקין (:[/quote]
תודה על התשובה.
אם ככה, אני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך. יש לך המלצה על כרטיס מסך עם יציאת DVI במחיר סביר?
1. המסך שלך לא תומך ב-NR דרך HDMI, אלא רק דרך VGA, כנראה בגלל זה אתה לא מצליח להגיע לתוצאות האופטימליות.
3. עכשיו אתה מצדיק את זה שלא התקנת מקודדים נכונים, פשוט תתקין (:[/quote]
תודה על התשובה.
אם ככה, אני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך. יש לך המלצה על כרטיס מסך עם יציאת DVI במחיר סביר?
אני מבין מה שאתה אומר אבל את הכרטיס מסך הראשון שלא עבד משום מה עם הטלוויזיה הזאת קניתי מזמן ובלאו הכי רציתי להחליף אותו. את הכרטיס שעכשיו יש לי לא קניתי אלא אבא שלי הביא לי מהעבודה שלו כדי לנסות לראות אם הכרטיס הוא הבעיה.yakirnav כתב:droy
לא בטוח שאתה חייב לרוץ להחליף כרטיס מסך עם כל בעיה שתצוץ לך...
תנסה טראנסקודר ייעודי......
תודה.
- HD3870asaf
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דרור, יש לי אותה בעייה אותה טלוויזיה LCD,
אנ ירואה מסך כחול לא משנה כמה תשחק בתוכנה של ATI, איך עבד לך?
אנ ירואה מסך כחול לא משנה כמה תשחק בתוכנה של ATI, איך עבד לך?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ל- droy ול- HD3870asaf,
האם ניסיתם לכבות את המחשב (או לעשות Reset) וכשהוא כבוי או ממש ב- Reset לחבר את הכבל למחשב, ואז להפעיל מחדש או להדליק, וזה עדיין נותן מסך כחול ?
האם ניסיתם לכבות את המחשב (או לעשות Reset) וכשהוא כבוי או ממש ב- Reset לחבר את הכבל למחשב, ואז להפעיל מחדש או להדליק, וזה עדיין נותן מסך כחול ?