שאלה לגבי חיבור אלחוטי של ה ps2 לרשת

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
danny191 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

עד עכשיו כדי לשחק ברשת חיברתי את ה ps2 (העבה) בעזרת כבל אינטרנט למודם או לראוטר

הבעיה צצה כשאני רוצה לחבר את הפס 2 לרשת מאזור יותר מרוחק בבית , וכבל יותר ארוך זאת לא אופציה טובה. לכן השאלה שלי בעצם היא אם אפשר לחבר את הפס 2 למודם או לראוטר בצורה אלחוטית כתחליף לכבל. כמו נגיד ע"י קניית שני רכיבים שאחד מתחבר למודם והשני לפס 2 שמתקשרים ביינהם וכך יש חיבור אלחוטי לרשת.
אם זה אפשרי איך נקרא הדבר הזה שצריך לקנות ומה בערך המחיר של זה
מישהו כבר הצליח לעשות את זה?

תודה

gixer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה #2 

כן . תקנה ACCESS POINT . תגדיר אותו לרשת האלחוטית שלך במחשב .תנתק מהמחשב ותחבר אותו לPS2 .

danny191 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

gixer כתב:כן . תקנה ACCESS POINT . תגדיר אותו לרשת האלחוטית שלך במחשב .תנתק מהמחשב ותחבר אותו לPS2 .
...
תודה על התגובה, אבל מה זה בדיוק ה ACCESS POINT הזה וכמה בערך זה עולה?
בנוסף ה ps2 (העבה) בטוח יתמוך בדבר הזה? יצא לך לעשות את זה?

תודה

gixer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

כשאתה בונה רשת אלחוטית אתה צריך ראוטר שיתחבר לאינטרנט ונקודות קצה שיהיו מחוברות לכל מחשב . הACCES POINT הוא מעין נקודת קצה שניתן להגדיר בה את הגדרות הרשת ( כתובת IP , אבטחה וכו ) .
זה יעבוד עם כל מכשיר שיש לו חיבור רשת ( ETHERNET ) - דהינו יעבוד עם מכשיר עבה שחיברו לו את המתאם רשת או עם מכשיר דק שבו המתאם רשת כבר מובנה

danny191 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

gixer כתב:כשאתה בונה רשת אלחוטית אתה צריך ראוטר שיתחבר לאינטרנט ונקודות קצה שיהיו מחוברות לכל מחשב . הACCES POINT הוא מעין נקודת קצה שניתן להגדיר בה את הגדרות הרשת ( כתובת IP , אבטחה וכו ) .
זה יעבוד עם כל מכשיר שיש לו חיבור רשת ( ETHERNET ) - דהינו יעבוד עם מכשיר עבה שחיברו לו את המתאם רשת או עם מכשיר דק שבו המתאם רשת כבר מובנה
...
ראוטר יש לי
השאלה שלי היא בעצם איזה חלק אני אמור לקנות שמתחבר לפס 2 (העבה) שיתקשר עם הראוטר אחרי שהגדרתי אותו במחשב כמו שאמרת?

תודה

gixer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

כנס לחנות מחשבים ותבקש מהם ACCESS POINT .

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”