הקשר שבין רזולוציה ל HD
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום לאחרונה ראיתי טלוויזיות LCD ברזולוציה של 1366x768
במפרט של הטלוויזיה לא רשום שהיא תומכת ב HD
אני מכיר ש...
852X480 = 480P
1280X720 = 720P
1920X1080 = 1080P
האם זה אומר שהטלוויזיות הנ"ל ידעו לקלוט ולהציג HD ברזולוציה של 720P?
במפרט של הטלוויזיה לא רשום שהיא תומכת ב HD
אני מכיר ש...
852X480 = 480P
1280X720 = 720P
1920X1080 = 1080P
האם זה אומר שהטלוויזיות הנ"ל ידעו לקלוט ולהציג HD ברזולוציה של 720P?
הרגע אמרתי לך לא?
HD צריך 2 מאפיינים... 1. רזולוציה מינימלית של 720 קווים אופקיים 2. תמיכה בשידורי HD שאתה רוצה לשדר אליה... בשביל לדעת אם השידורים נתמכים, אתה צריך לבדוק במאפיינים של אותו המסך... תברר מהו הדגם המדוייק של המסך, ואז כנס לאתר היצרן שלו, ותמצא אותו... או שתכתוב את הדגם בחיפוש בגוגל וגם כך סביר להניח שתוכל למצוא... אם באתר היצרן לא יופיעו הפרטים שאתה מחפש, תשלח אמייל ליצרן ותשאל.
HD צריך 2 מאפיינים... 1. רזולוציה מינימלית של 720 קווים אופקיים 2. תמיכה בשידורי HD שאתה רוצה לשדר אליה... בשביל לדעת אם השידורים נתמכים, אתה צריך לבדוק במאפיינים של אותו המסך... תברר מהו הדגם המדוייק של המסך, ואז כנס לאתר היצרן שלו, ותמצא אותו... או שתכתוב את הדגם בחיפוש בגוגל וגם כך סביר להניח שתוכל למצוא... אם באתר היצרן לא יופיעו הפרטים שאתה מחפש, תשלח אמייל ליצרן ותשאל.
אופס, זה באמת אולי יכול היה להישמע כאילו התעצבנתי!
חס וחלילה! החיסרון של האינטרנט לפעמים... בכל מקרה, אני כאן כי אני רוצה לעזור, לא לכעוס
התכוונתי רק לזה שבדיוק עניתי לך על השאלה ששאלת בהודעה שלפני...
לגבי ההודעה האחרונה שלך, הבעיה היא שיש כל מיני סוגי שידורים של HD, ואין קשר בכלל לרזולוציה, אלא יכולת המסך להציג אותם... בדיוק כמו שיש מסכים שהם לא HD, שיכולים להציג שידורי HD, אך הם פשוט יכווצו את הרזולוציה...
לגבי ההודעה האחרונה שלך, הבעיה היא שיש כל מיני סוגי שידורים של HD, ואין קשר בכלל לרזולוציה, אלא יכולת המסך להציג אותם... בדיוק כמו שיש מסכים שהם לא HD, שיכולים להציג שידורי HD, אך הם פשוט יכווצו את הרזולוציה...