קפיצות בסרטי Xvid
ברשותי מחשב HTPC של HP שמחובר בחיבור HDMI-HDMI לרסיבר אונקיו 605 ומשם בHDMI-HDMI לטלויזית היטאצ'י 32 אינץ'.
כרטיס המסך שלי הוא GeForce nVidia 8400M GS.
אתמול התקנתי עידכון של ויסטה לכרטיס המסך ומאז כשאני מנגן סרטי Xvid, ישנן קפיצות קטנות בסרט. כשניסיתי לראות סרטי MKV לא היו קפיצות שכאלה.
עד העדכון, לא היתה לי שום בעיה שכזו.
בנוסף, אני גם לא מצליח לשנות את הרזולוציה כך שאני אראה את מסך המחשב כמו שצריך בטלויזיה (לפני העדכון זה היה בסדר).
אחת הבעיות שיש לי (עוד אחת...) היא שהדרייבר משום מה הותקן בעברית למרות שהויסטה שלי באנגלית, איך אני יכול לשנות את השפה של הדרייבר (כי כשאני רוצה לשנות רזולוציה, לא רשומים לי ערכים הגיוניים כמו 720x1280 אלא 1 2 X, אז אני לא יודע מה הרזולוציה שאני עובד בה).
תודה.
כרטיס המסך שלי הוא GeForce nVidia 8400M GS.
אתמול התקנתי עידכון של ויסטה לכרטיס המסך ומאז כשאני מנגן סרטי Xvid, ישנן קפיצות קטנות בסרט. כשניסיתי לראות סרטי MKV לא היו קפיצות שכאלה.
עד העדכון, לא היתה לי שום בעיה שכזו.
בנוסף, אני גם לא מצליח לשנות את הרזולוציה כך שאני אראה את מסך המחשב כמו שצריך בטלויזיה (לפני העדכון זה היה בסדר).
אחת הבעיות שיש לי (עוד אחת...) היא שהדרייבר משום מה הותקן בעברית למרות שהויסטה שלי באנגלית, איך אני יכול לשנות את השפה של הדרייבר (כי כשאני רוצה לשנות רזולוציה, לא רשומים לי ערכים הגיוניים כמו 720x1280 אלא 1 2 X, אז אני לא יודע מה הרזולוציה שאני עובד בה).
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תבצע system restore ותגלגל את המחשב שלך לנקודה מלפני העדכון
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
vista שומרת את גרסאות הדרייברים הישנים. אם תפנה לכרטיס המסך דרך control panel ->system->device manager בלשונית של driver תראה אפשרות של roll back driver. זה מאפשר לך לחזור לדרייבר הלפני אחרון שהתקנת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.