צריך המלצה לטלויזיה ל-4.5 מ' צפייה ב-12,000 ש"ח
לא ממש משנה לי LCD או פלזמה, אבל עוד לא החלטתי אם ללכת על 50 או על 42 טובה יותר.
מרחק כאמור - 4.5 מ'
תכנים -
60% יס
20% divx
20% dvd
ואני מתכנן להיכנס קצת ל-HD עם סטרימר חדש, כך שממש הייתי רוצה גם Full HD אם אני לא חולם במחיר הזה.
חשבתי על סמסונג, היטאצ'י או פנסוניק ואני מוכן להגיע גם עד 13000 בשביל פצצה אמיתית.
המלצות?
מרחק כאמור - 4.5 מ'
תכנים -
60% יס
20% divx
20% dvd
ואני מתכנן להיכנס קצת ל-HD עם סטרימר חדש, כך שממש הייתי רוצה גם Full HD אם אני לא חולם במחיר הזה.
חשבתי על סמסונג, היטאצ'י או פנסוניק ואני מוכן להגיע גם עד 13000 בשביל פצצה אמיתית.
המלצות?
פנסוניק PV70
פנסוניק pv 70 50 אופציה מעולה אבל תצטרך למתוח את התקציב לא קונים מסך כך יום
שווה את ההפרש
שווה את ההפרש
- ameermoadi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לך את פיליפס סדרה 7 , FULL HD מסך ממולץ ביותר כמו כן בסדר גודל התקציב שלך עם נתונים טכנים גבוהים ותמונה טובה
המלצה על ארמגדון
ה-Q91 שלי הגיעה לא רק עם איכות מדהימה אלא גם עם שירות מעולה של זוהר מארמגדון לאורך כל תהליך הרכישה והאספקה.
מחיר מעולה שכולל מתקן תלייה + התקנה + כיול + ייעוץ של שעתיים בחנות.
זוהר עוד המשיך וטיפל לי בבעיה ספציפית שהייתה לי עם שידורי יס, עד שזו נפתרה.
כבר הרבה זמן לא הייתי מרוצה משירות כמו מזה שקיבלתי בארמגדון, שוב - מומלץ! מומלץ! מומלץ!
מחיר מעולה שכולל מתקן תלייה + התקנה + כיול + ייעוץ של שעתיים בחנות.
זוהר עוד המשיך וטיפל לי בבעיה ספציפית שהייתה לי עם שידורי יס, עד שזו נפתרה.
כבר הרבה זמן לא הייתי מרוצה משירות כמו מזה שקיבלתי בארמגדון, שוב - מומלץ! מומלץ! מומלץ!
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אפשר לדעת איך אתה מחובר לממיר?
לי יש בעיה עם זה שה SVIDEO נמצא בצד המכשיר ולא מאחור ולכן האפשרות הנוספת היא עם טרנסקודר אבל הרבה אנשים מדווחים על בעיה עם טרנסקודר בסמסונג.
אם יש בעיה עם זה אז אולי לא אלך על סמסונג.
בפלזמה הקיימת אני מחובר עם SCART לRGBCVS אבל כל החיבורים אצלי הם בצד.
לי יש בעיה עם זה שה SVIDEO נמצא בצד המכשיר ולא מאחור ולכן האפשרות הנוספת היא עם טרנסקודר אבל הרבה אנשים מדווחים על בעיה עם טרנסקודר בסמסונג.
אם יש בעיה עם זה אז אולי לא אלך על סמסונג.
בפלזמה הקיימת אני מחובר עם SCART לRGBCVS אבל כל החיבורים אצלי הם בצד.