אני מקנא
show me your sansui :)
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אודי, האתאהבת בסאנסוי הא?
בונא יש שם דברים מדהימים!
אגב, בתמונה בעמוד הראשון שרואים סלון כזה, עם שני רמקולים גדולים.........זה טלוויזיה למעלה??
איזה לא קשור!!
בונא יש שם דברים מדהימים!
אגב, בתמונה בעמוד הראשון שרואים סלון כזה, עם שני רמקולים גדולים.........זה טלוויזיה למעלה??
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
איי איי איי,סדרת ה-G המהוללת..עד היום יש ויכוח בין חובבי סאנסוי איזו סדרה יותר טובה
סדרת "המספרים" כמו 6060/7070/8080/9090 לעומת סדרת ה-G כמו G5000/5500/6000/7000/8000/9000..והשרשור הזה באודיו קארמה אכן גורם להזלת ריר
אצל אספני וינטג'..אני הייתי מאוד שמח להחזיק בכזה-
סדרת "המספרים" כמו 6060/7070/8080/9090 לעומת סדרת ה-G כמו G5000/5500/6000/7000/8000/9000..והשרשור הזה באודיו קארמה אכן גורם להזלת ריר
אצל אספני וינטג'..אני הייתי מאוד שמח להחזיק בכזה-
-
- G-33000
300 וואט לערוץ!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
איך אתה עושה לנו דבר כזה??????...
אבל.... שוות כל רגע ורגע....
ותודה
ולעניין העדפה... אני אישית מעדיף את סדרת המספרים (X0X0) על פני ה G. ובכלל, בתור אוהד גדול של סנסוי מאותם הימים, אני מעדיף את המגברים שלפני סדרת המספרים, קרי ה 771, 661, 551 ואת ה 2000A שהיה לפניהם. (על הטיובות (נורות) אני בכלל לא מדבר).
איך נפלו גיבורים. אך מה הייתה אז סנסוי..ולמה היא הפכה ברבות השנים..מעין מוצרי מדבקה להמונים..ומה קורה עם חברה זו כיום..איני יודע..ממש חבל..
אם אני לא טועה כבר בשנות השמונים החברה הפכה ליצרנית המונית עם מוצרי "מדבקה"..
שלמה
שלמה
אולי התכוונת לG-33000?Kosh כתב:התכוונת ל-G3300? הוא אכן הרסיבר הכי מפלצתישסאנסוי הוציאו.(אני לא מכליל את
הקוואדרופוניים שלהם)....
כי יש בן אדם בבת ים שמחזיק כזה מוצר
המפלצת הזאת מחוברת אצלו לJBL L-300 והתוצאה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!
אגב אני ראיתי אותו, ואחרי שרואים דבר כזה כל הוינטאז' נראים עלובים לעומתו
משקלו יותר מ60 קילו!!!והוא בא בשני חלקים{פרה ופאאור}שמתחברים למפלצת אחת!
אגב אם נשים את ה7070 ליידו זה יראה כמו שאתם שם טלויזיה21 ליד טלויזיה 50 אינט'!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
למיטב ידיעתי, סנסוי יצרה ציוד סטריאו עד אמצע שנות ה 90, כאשר לקראת אמצע שנות ה 80 נרשמה ירידה קלה באיכות המוצרים (סדרות ה Z למשל... שעדיין היו נשמעים טוב יותר מהרבה מוצרים אחרים נכון לאותה תקופה ובימינו אנו). דבר זה הגיע עקב דרישות שוק למוצרים זולים יותר, והתפשרות מסויימת מצד הצרכנים שהעדיפו זול על איכות. לכן גם איכות ועלות הייצור ירדה בהתאם.KOOKE כתב:איך נפלו גיבורים. אך מה הייתה אז סנסוי..ולמה היא הפכה ברבות השנים..מעין מוצרי מדבקה להמונים..ומה קורה עם חברה זו כיום..איני יודע..ממש חבל..
שלמה...
התחרות בשוק הייתה רבה, והחברה התפרקה, אפשר לומר ביזמתה, כאשר בסוף שנות ה 80 מקימי החברה פרשו והקימו חברה חדשה לייצור מוצרי היי-אנד. אין לי כל כך פרטים על תוצאות המהלך הזה, אבל הם כן הצליחו לשחרר לשוק מספר דגמים (אני חושב שאלו סדרות המשך לסדרת ה AU.??).
החברה המשיכה לפעול מספר שנים לאחר מכן עד אמצע שנות ה 90, שפורקה סופית והמוניטין נמכר, והתגלגל וכיום הינו משמש כמדבקה על מוצרים שונים ומשונים.
נדמה לי אגב, שבהודו, יש עדיין שרידים מהחברה המקורית שממשיכה לפתח מוצרים בתחום, אך כנראה רק לשוק המקומי ואינם משווקים הלאה.
אלו הפרטים אם אינני טועה. אם למישהו יש מידע נוסף, או יכול לתקן, אשמח..