מחפש המלצה לרסיבר
קיבלתי בירושה מחבר רמקולי ACOUSTIMASS של BOSE עם סאב פאסיבי, ועכשיו אני מחפש רסיבר שיתאים להם.
התקציב שיש לי בשביל התענוג מוגבל ל-3000, והשימושים הם בעיקר טלויזיה ומחשב עם סרטים מדי פעם וכמעט בלי מוזיקה, אני גם בד"כ לא שומע בווליום חזק.
המליצו לי על Denon AVR1508, אבל אחרי שהסתובבתי פה בפורומים אני סומך עליכם יותר, אז מה כדאי?
התקציב שיש לי בשביל התענוג מוגבל ל-3000, והשימושים הם בעיקר טלויזיה ומחשב עם סרטים מדי פעם וכמעט בלי מוזיקה, אני גם בד"כ לא שומע בווליום חזק.
המליצו לי על Denon AVR1508, אבל אחרי שהסתובבתי פה בפורומים אני סומך עליכם יותר, אז מה כדאי?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לפי מה שכתבת:
בלב שלם איעץ לך לקנות רסיבר יד שניה בפחות מ-1,000 ש"ח. פשוט חבל לקנות רסיבר חדש בכזה תקציב.והשימושים הם בעיקר טלויזיה ומחשב עם סרטים מדי פעם וכמעט בלי מוזיקה, אני גם בד"כ לא שומע בווליום חזק....
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
bose ma6?
הbose עם הסאב הפסיבי רמקולים בינונים ומטה,שיטת חיבור מעצבנת ומיושנת(כל הרמקולים צרכים לעבור דרך הסאב) אבל סוס שמקבלים במתנה לא בודקים לו את השינים
לא צינת אם הסטליטים כפולים או בודדים
בכל מקרה מגבר עד 2000 שח מספיק בהחלט,אני היתי מוסיף סאב נוסף אקטיבי בהפרש
כל סאב גם מוראל 8 אינץ קורע לגזרים את הbose
לא צינת אם הסטליטים כפולים או בודדים
בכל מקרה מגבר עד 2000 שח מספיק בהחלט,אני היתי מוסיף סאב נוסף אקטיבי בהפרש
כל סאב גם מוראל 8 אינץ קורע לגזרים את הbose
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
DTS זה לא נכון.
אמנם הרמקולים בינונים אבל מורל 8" לא טוב ממנו ולא עובד נכון איתו , זה עקב התכנון של הסאב של BOSE .
הסאב מכיל 3 אלמנטים. חלק מהרעיון של חיבור הסטליטים לסאב הוא לשם יצירה של באס שונה ובדיליים שונים לכל רמקול וגם עקומות מיד אחרות כיוון שהרמקולים של בוז לא באמת מסוגלים לתת מיד כמו שצריך.
אפשר לחבר למערכת זו כל מגבר סראונד פשוט ומעלה.
דווקא כיוון שזהו סאב פסיבי הייתי קונה מגבר שבא עם ROOM CORRECTION .
אמנם הרמקולים בינונים אבל מורל 8" לא טוב ממנו ולא עובד נכון איתו , זה עקב התכנון של הסאב של BOSE .
הסאב מכיל 3 אלמנטים. חלק מהרעיון של חיבור הסטליטים לסאב הוא לשם יצירה של באס שונה ובדיליים שונים לכל רמקול וגם עקומות מיד אחרות כיוון שהרמקולים של בוז לא באמת מסוגלים לתת מיד כמו שצריך.
אפשר לחבר למערכת זו כל מגבר סראונד פשוט ומעלה.
דווקא כיוון שזהו סאב פסיבי הייתי קונה מגבר שבא עם ROOM CORRECTION .