היכונו להוזלה במחירי הטלוויזיות lcd-מסין -דעתכם
שלום לכולם , הופיע היום כתבה ב ynet על כניסת lcd מסין לישראל באיכות טובה וזולות . מה דעתכם?
[behave]
נערך על ידי עפר: זכויות יוצרים מונע העתקת תכנים מאתרים אחרים, אפשר תמיד לשים לינק.
[/behave]
מה אתם אומרים , האם שווה לקנות או לא ?
[behave]
נערך על ידי עפר: זכויות יוצרים מונע העתקת תכנים מאתרים אחרים, אפשר תמיד לשים לינק.
[/behave]
מה אתם אומרים , האם שווה לקנות או לא ?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם מישהו באמת מאמין שלפועל שעובד על ליין של מותג "נחשב" יש איזשהו יתרון על פועל שעובד על ליין של מותג "פחות נחשב" אז הוא סתם משלה את עצמו.
ההבדלים הם בעיקר ברכיבים וברמת בקרת האיכות ובזה יש למוצרי מותג "נחשבים" יתרון לפעמים. הידיים הם אותן ידיים ולפעמים הליין הוא אפילו אותו ליין - בסין עשרות מפעלים שעובדים בקבלנות ומתמחים בייצור "to order" לפי מפרט.
ההבדלים הם בעיקר ברכיבים וברמת בקרת האיכות ובזה יש למוצרי מותג "נחשבים" יתרון לפעמים. הידיים הם אותן ידיים ולפעמים הליין הוא אפילו אותו ליין - בסין עשרות מפעלים שעובדים בקבלנות ומתמחים בייצור "to order" לפי מפרט.
לדעתי המוצרים לא פחות טובים מעמיתהם האחרים במזרח, פעם לפני שנים עבדתי במפעל לרמקולים בסוף ההכנה אני הייתי מדביק על חזית הרמקול תג ולפי זה נקבע המחיר .
אם Hisense הסינית ו-Tatung הטאיוואנית יציעו FULL HD במחירים של 6000 ש"ח ל 40 אינץ' אין לי ספק שזה ירוץ. בשביל מה אני יקנה מסך רגיל ויזמין ממיר HD .
אם היבואן קורא את זה מה טוב.
מנסיון שלי, פעם קניתי מחשב הכי מתקדם ב 7000 ש"ח, חבר שלי קנה ב 3500 ש"ח ,ההבדל היה מינורי ,הוא החליף את המחשב אחרי שנתיים אני אחרי ארבע . מאז כל מחשב שאני קונה הוא בסביבות 1500 ש"ח ומחליף כל שנתיים.
אם Hisense הסינית ו-Tatung הטאיוואנית יציעו FULL HD במחירים של 6000 ש"ח ל 40 אינץ' אין לי ספק שזה ירוץ. בשביל מה אני יקנה מסך רגיל ויזמין ממיר HD .
אם היבואן קורא את זה מה טוב.
מנסיון שלי, פעם קניתי מחשב הכי מתקדם ב 7000 ש"ח, חבר שלי קנה ב 3500 ש"ח ,ההבדל היה מינורי ,הוא החליף את המחשב אחרי שנתיים אני אחרי ארבע . מאז כל מחשב שאני קונה הוא בסביבות 1500 ש"ח ומחליף כל שנתיים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78898
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
shlafirg,
כי אף אחד לא דיווח על זה (לחיצה על כפתור דיווח מתחת להודעה ולחיצה נוספת לאישור, והיינו מטפלים בזה קודם...)
כידוע, אנחנו לא קוראים כבר כל הודעה באתר בגלל הגודל העצום שלו (בכל שבוע יש אלפי הודעות ומאות רבות של שרשורים שמתעדכנים).
יוליוס,
לא הייתי מתלהב יותר מדי עדיין. צריך לראות מחירים ואיכות.
בעבר ייבאו לא מעט מודלים של HISENSE כמוצרי מדבקה וגם מפעל הפיס הביא ארצה כמה קונטיינרים בשביל לחלק למקורבים ולמנויים שלו.
לא בדקתי את המוצרים משתי החברות, אם הם יצרו איתנו קשר נשמח לבחון אותם.
כי אף אחד לא דיווח על זה (לחיצה על כפתור דיווח מתחת להודעה ולחיצה נוספת לאישור, והיינו מטפלים בזה קודם...)
כידוע, אנחנו לא קוראים כבר כל הודעה באתר בגלל הגודל העצום שלו (בכל שבוע יש אלפי הודעות ומאות רבות של שרשורים שמתעדכנים).
יוליוס,
לא הייתי מתלהב יותר מדי עדיין. צריך לראות מחירים ואיכות.
בעבר ייבאו לא מעט מודלים של HISENSE כמוצרי מדבקה וגם מפעל הפיס הביא ארצה כמה קונטיינרים בשביל לחלק למקורבים ולמנויים שלו.
לא בדקתי את המוצרים משתי החברות, אם הם יצרו איתנו קשר נשמח לבחון אותם.
להכליל את הקוראנים במילה אחת עם הסינים לדעתי זה עשיית אי צדק לשני הצדדים.
כאחד שעובד מידי יום עם 2 המדינות הללו ההבדל הוא עצום.
מאז ומעולם היה שוק גם לזה וגם לזה , זה שקיים רכב קוראני לא בהכרך יוריד את המחיר לרכב גרמני לדוגמא .
2 שווקים שונים שהממשק שלהם כמעט ולעולם לא יפגש.
דרור.
כאחד שעובד מידי יום עם 2 המדינות הללו ההבדל הוא עצום.
מאז ומעולם היה שוק גם לזה וגם לזה , זה שקיים רכב קוראני לא בהכרך יוריד את המחיר לרכב גרמני לדוגמא .
2 שווקים שונים שהממשק שלהם כמעט ולעולם לא יפגש.
דרור.