ליגת האלופות בשבוע הבא - HD?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הוט זאת החברה השניה, ההיא שלא תופסת אותך בבייZים ל 3 שנים עבור HD.gameboy כתב:מה זה הוט?...
שלא תיקח 1000 ש"ח קנס יציאה עבור כל ממיר.
ההיא שאיכות השידור שלה כבר מזמן לא נופלת מ YES כמו שכולם חושבים.
הוט זאת החברה שאני מת לעזוב אבל אין לי לאן כי אני לא אומר YES ל 3 שנים התחייבות דרקונית.
פנסטסטי !!!Shayosef כתב:
גם בהוט...?
לפי מה שהבנתי, ערוץ הספורט ב-HD הוא ערוץ משותף ל-Yes ו-Hot כך שאין סיבה שהמשחקים ישודרו רק באחד מהם....
נופלת באבו אבואה...Shayosef כתב:הוט זאת החברה השניה, ההיא שלא תופסת אותך בבייZים ל 3 שנים עבור HD.gameboy כתב:מה זה הוט?...
הוט זאת החברה שאני מת לעזוב אבל אין לי לאן כי אני לא אומר YES ל 3 שנים התחייבות דרקונית.
פנסטסטי !!!Shayosef כתב:
גם בהוט...?
לפי מה שהבנתי, ערוץ הספורט ב-HD הוא ערוץ משותף ל-Yes ו-Hot כך שאין סיבה שהמשחקים ישודרו רק באחד מהם.......
(מעניין למה אתה מת לעזוב אותה
ודרך אגב-אתה לא חייב להתחייב ל-3 שנים,פשוט עליך להשכיב 2500 ש"ח..
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
צפיתי פעם או פעמיים בשידורים של YES, לא נפלתי בלשון המעטה...האיכות דומהgameboy כתב:נופלת באבו אבואה...Shayosef כתב:הוט זאת החברה השניה, ההיא שלא תופסת אותך בבייZים ל 3 שנים עבור HD.gameboy כתב:מה זה הוט?...
פנסטסטי !!!Shayosef כתב:
גם בהוט...?
לפי מה שהבנתי, ערוץ הספורט ב-HD הוא ערוץ משותף ל-Yes ו-Hot כך שאין סיבה שהמשחקים ישודרו רק באחד מהם.......
(מעניין למה אתה מת לעזוב אותה)
ודרך אגב-אתה לא חייב להתחייב ל-3 שנים,פשוט עליך להשכיב 2500 ש"ח.....
אני מת לעזוב אותה מהרבה סיבות, הבעיה שאין אלטנרטיבה, YES לא יקבלו ממני 3 שנים ולא 2500, אני ממתין לתחרות.
ואני לא איש של צלחות או הסתפקות בשני ערוצים ולהכריז שזה כל מה שאני צריך.
קיצר אני ממתין בסובלנות..
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
הערוץ הוא משותף אם ישודר בספקית אחת ישודר גם בשניה!
מהסיבה הזו בדיוק YES שידרו את הסופרבול בערוץ הסרטים שלה ולא בערוץ הספורט המשותף...
לגבי איכויות הרבה יגידו ש- YES עדיין מעט קדימה אבל אני אישית לא רואה את זה... וגם לא מרגיש בזה..
מהסיבה הזו בדיוק YES שידרו את הסופרבול בערוץ הסרטים שלה ולא בערוץ הספורט המשותף...
לגבי איכויות הרבה יגידו ש- YES עדיין מעט קדימה אבל אני אישית לא רואה את זה... וגם לא מרגיש בזה..
Stay foolish
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
וגם ..Shayosef כתב:הוט זאת החברה השניה, ההיא שלא תופסת אותך בבייZים ל 3 שנים עבור HD.gameboy כתב:מה זה הוט?...
פנסטסטי !!!Shayosef כתב:
גם בהוט...?
החברה שהיתה פה קודם לפני שהפלצנים מהחברה השניה ( שחושבת שהיא הראשונה ) חשבו שאם הם מעבירים את השידורים ב"צלחת" דרך "לווין" אז אפשר ל"מתג" את זה כמשהו יותר איכותי כי הריי ידוע שהצרכן הישראלי הוא סוג של גאון שסיים את הטכניון עם ממוצע 105.
כנראה שהצרכן מעולם לא בדק מה מתחבר לו לממיר מאחורה.. הריי ברור שלווין זה יותר טוב מסתם כבל לא ?
השידורים בחסות האוניה הדנית, סליחה השבדית, סליחה האוניה של האו"ם ותלויים
במזג האוויר, סופות סולריות, או סתם סופות רגילות, גשם, רוח, מלחמות וכיו"ב..
האם באמת YES למה לצפות ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
yakirnav,
עשינו השוואה עם פתיחת השידורים. שני מסכים זהים ב-FHD שחוברו זה לצד זה בטכנולוגיות השונות. המבחן גם צולם עבור ערוץ 10.
עשינו השוואה עם פתיחת השידורים. שני מסכים זהים ב-FHD שחוברו זה לצד זה בטכנולוגיות השונות. המבחן גם צולם עבור ערוץ 10.
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
oferlaor,oferlaor כתב:yakirnav,
עשינו השוואה עם פתיחת השידורים. שני מסכים זהים ב-FHD שחוברו זה לצד זה בטכנולוגיות השונות. המבחן גם צולם עבור ערוץ 10....
יש הבדל אבל מזערי לדעתי... אבל אכן יש!
Stay foolish