תאוריית קונספירציה ששמעתי
-
sbarak1002
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התעניינתי בLCD והלכתי לראות בחנויות.
למרבה הפליאה היה מסך אחד שבלט מהאחרים באיכות התמונה ובבהירות שלו.
מדובר בדגם LG 37LC53 .
ראו בה הרבה יותר טוב מהטושיבה והשארפ (אבל לא מהפיליפס).
סיפרתי לחברים שלי והם אמרו לי שבחנויות בכוונה הורסים את האיכות של המסכים הטובים ואת הLG מראים יותר טוב כדי שאנשים יתלהבו ויקנו אותה כי היא כנראה יותר רווחית.
האם זה נכון???
שמעתי על תופעת הזליגה שבסדרה הקודמת של LG (LC41-51 האם גם בסדרה החדשה
lc43-53 התופעה קיימת?
למרבה הפליאה היה מסך אחד שבלט מהאחרים באיכות התמונה ובבהירות שלו.
מדובר בדגם LG 37LC53 .
ראו בה הרבה יותר טוב מהטושיבה והשארפ (אבל לא מהפיליפס).
סיפרתי לחברים שלי והם אמרו לי שבחנויות בכוונה הורסים את האיכות של המסכים הטובים ואת הLG מראים יותר טוב כדי שאנשים יתלהבו ויקנו אותה כי היא כנראה יותר רווחית.
האם זה נכון???
שמעתי על תופעת הזליגה שבסדרה הקודמת של LG (LC41-51 האם גם בסדרה החדשה
lc43-53 התופעה קיימת?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
sbarak1002 ברוך הבא.
זה פחות או יותר הטריק הכי ענתיקה בתחום המכירות.
זה פחות או יותר הטריק הכי ענתיקה בתחום המכירות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. בהירות זה לא מדד ל"איכות".
2. בד"כ אין קונסיפרציה אלא חוסר "אכפתיות" שמתבטאת בזה שפשוט מוציאים את המסך מהקופסא, תולים, מחברים ומדליקים.
3. הרבה פעמים שמעתי מוכרים "מתגאים" בזה שהם "לא נגעו" בהגדרות, כאילו שה-DEFAULT זה המצב האידיאלי.....
4. הרבה פעמים שמעתי מוכרים "מתגאים" בזה שהם נותנים ללקוחות "לשחק כאוות נפשם" ולכוון את זה איך שבא להם.
מיותר לציין שהשוואה כזו היא פשוט לא רלוונטית לכלום (אלא אם אתה רוצה לבחור איזה מסך הכי מוצא חן בעיניך מבלי שתצטרך לגעת בכיוון שלו).
קרא את המאמרים על כיול (BRIGHTNESS ו-CONTRAST וצבע).
2. בד"כ אין קונסיפרציה אלא חוסר "אכפתיות" שמתבטאת בזה שפשוט מוציאים את המסך מהקופסא, תולים, מחברים ומדליקים.
3. הרבה פעמים שמעתי מוכרים "מתגאים" בזה שהם "לא נגעו" בהגדרות, כאילו שה-DEFAULT זה המצב האידיאלי.....
4. הרבה פעמים שמעתי מוכרים "מתגאים" בזה שהם נותנים ללקוחות "לשחק כאוות נפשם" ולכוון את זה איך שבא להם.
מיותר לציין שהשוואה כזו היא פשוט לא רלוונטית לכלום (אלא אם אתה רוצה לבחור איזה מסך הכי מוצא חן בעיניך מבלי שתצטרך לגעת בכיוון שלו).
קרא את המאמרים על כיול (BRIGHTNESS ו-CONTRAST וצבע).