ריכוז תקלות ב- DVICO TVIX M6500A
-
reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום חברים, חשבתי שכדאי לפתוח שירשור ניפרד לתקלות ובעיות ב- DVICO TVIX M6500A , וזאת כדאי שתהיה אפשרות לדווח במרוכז על כל הבעיות לחברת DVICO
בעיות שאני גיליתי:
1. ריצודים במסך ה MENU שחייבו ניתוק המכשיר מהחשמל לפרק זמן מסויים
2. איו אפשרות לבצע קפיצה אחורה
3. בחיבור לרשת ב-NFS, מאפשר הצגה של רשימת המחיצות והקבצים.
, כשה בוחרים קובץ לניגון, תוקע את המכשיר
4. חימום יתר של המכשיר ללא דיסק פנימי
בעיות שאני גיליתי:
1. ריצודים במסך ה MENU שחייבו ניתוק המכשיר מהחשמל לפרק זמן מסויים
2. איו אפשרות לבצע קפיצה אחורה
3. בחיבור לרשת ב-NFS, מאפשר הצגה של רשימת המחיצות והקבצים.
, כשה בוחרים קובץ לניגון, תוקע את המכשיר
4. חימום יתר של המכשיר ללא דיסק פנימי
נערך לאחרונה על ידי reuven_br ב 12/02/2008 9:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
די מיותר, יש להם פורום BETA וכזכור, עדיין לא ממש יצאה גירסאת תוכנה רשמית. לדווח עם באגים ב-BETA זה לא ממש מעניין (חוץ מאת ה-BETA TESTERS ששילמו במיוחד בשביל להיות כאלה...).
לגבי קפיצה אחורה, גם ב-4100 הם ביטלו את זה עבור סוגי קבצים מסויימים (במיוחד TS) אחרי שזה פשוט היה בלתי אמין בכל המכשירים שקדמו לו. לשם כך GO TO משמעותי הרבה יותר.
לגבי קפיצה אחורה, גם ב-4100 הם ביטלו את זה עבור סוגי קבצים מסויימים (במיוחד TS) אחרי שזה פשוט היה בלתי אמין בכל המכשירים שקדמו לו. לשם כך GO TO משמעותי הרבה יותר.
השירשור הזה בעיניי לגיטימי מאד - כל מי שלחוץ לקנות מזרימדיה דור שלישי, כמוני, ומתקשה להחליט על דגם/חברה חייב להתאזר בסבלנות לפחות עד סוף מרץ כדי להחליט מי מהשחקנים בשוק מציג את המוצר הכי מתאים והכי טוב על הצ'יפ החדש של סיגמא.
"לגבי קפיצה אחורה, גם ב-4100 הם ביטלו את זה עבור סוגי קבצים מסויימים (במיוחד TS) אחרי שזה פשוט היה בלתי אמין בכל המכשירים שקדמו לו"
- נו באמת...
יש לי נגן דור ראשון MODIX 3520HD הרבה לפני שהקומקום הוצג בארץ והוא בקלות קופץ אחורה בקבצי TS.. AVI WMV MP4..
רשימת התקלות של ה6500 רק מחזקת את מה שאמרתי בשירשורים קודמים , ה6500 יצא בחופזה כדי לא להשאיר את השוק למתחרים : הפופקורן ISTAR וכו..
אני מחשיב את דעתו של HI-JACK מאתר MPCLUB - הוא מוערך ומצוטט בהרבה אתרים חשובים.
הביקורת הבונה שלו כלפי DVICO מוצדקת ועוד איך מוצדקת!
עד שלא תהיה תוכנה יציבה ומלאה על ה6500 - לא קונה!
"לגבי קפיצה אחורה, גם ב-4100 הם ביטלו את זה עבור סוגי קבצים מסויימים (במיוחד TS) אחרי שזה פשוט היה בלתי אמין בכל המכשירים שקדמו לו"
- נו באמת...
יש לי נגן דור ראשון MODIX 3520HD הרבה לפני שהקומקום הוצג בארץ והוא בקלות קופץ אחורה בקבצי TS.. AVI WMV MP4..
רשימת התקלות של ה6500 רק מחזקת את מה שאמרתי בשירשורים קודמים , ה6500 יצא בחופזה כדי לא להשאיר את השוק למתחרים : הפופקורן ISTAR וכו..
אני מחשיב את דעתו של HI-JACK מאתר MPCLUB - הוא מוערך ומצוטט בהרבה אתרים חשובים.
הביקורת הבונה שלו כלפי DVICO מוצדקת ועוד איך מוצדקת!
עד שלא תהיה תוכנה יציבה ומלאה על ה6500 - לא קונה!
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אכן שרשור לגיטימי, נחמד לשמוע פה מחברי הפורום רשמים וחוויות על המכשיר.
מי שרוצה לחכות למוצר מוגמר, לגיטימי מאוד מבחינתו.
לדעתי, יש בזה קטע נחמד לקבל מכשיר לא מושלם, לנסותו אותו, לדווח על Bugים, לחכות בציפייה ל- Firmware, לעדכן, לראות תוצאות וכן הלאה..
הכל, כמובן, בהנחה שאתה מאמין במוצר וביצרן..
מי שרוצה לחכות למוצר מוגמר, לגיטימי מאוד מבחינתו.
לדעתי, יש בזה קטע נחמד לקבל מכשיר לא מושלם, לנסותו אותו, לדווח על Bugים, לחכות בציפייה ל- Firmware, לעדכן, לראות תוצאות וכן הלאה..
הכל, כמובן, בהנחה שאתה מאמין במוצר וביצרן..
...
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לאחר יומיים של שימוש ב 6500 - המכשיר נהדר.
בעבר עבדתי עם HTPC ולא הצלחתי להגיע לקונפיגורציה של קודקים שאפשרו ניגון כל הקבצים. כאשר סידרתי סוג מסוים של קבצים פגעתי באחר. תמיד משהוא לא עבד.
ה 6500 קליל מהיר ומנגן כמעט הכול - כולל ריפ של סרטי BluRay.
פענוח MPEG 2 נותן תוצאה טובה מאוד. הרבה יותר טובה מה HTPC עם ה PureVideo שהיה לי קודם.
אין לי ריצודים במסך.
הבעיות שיש לי:
1) לא מנגן קבצי TS עם H.264. קבצי MKV עם H.264 עובדים בצורה תקינה. ראיתי בפורומים עוד אנשים עם אותה בעיה.
2) בקבצי WMV הסאונד הדיגיטאלי לא מפוענח ע"י המגבר שלי (ימהה 3800) ופענוח ע"י ה 6500 נותן רק סטריאו PCM
3) חיבור HDMI אינו מעביר סאונד בפורמטים החדשים של ה BluRay. לפי הכתוב על הקופסא המכשיר אמור לתמוך ב HDMI 1.3
4) הגדרת חיבור רשת גיגה תוקע את המכשיר. חיברתי ב CAT6 וניסיתי שני Switch שונים ללא תוצאה. מהירות של העברת הנתונים המקסימאלית היא כ 40 מגה ביט, לכן אין ממש צורך בגיגה.
למרות כל זאת אני מאוד מרוצה מה 6500.
בעבר עבדתי עם HTPC ולא הצלחתי להגיע לקונפיגורציה של קודקים שאפשרו ניגון כל הקבצים. כאשר סידרתי סוג מסוים של קבצים פגעתי באחר. תמיד משהוא לא עבד.
ה 6500 קליל מהיר ומנגן כמעט הכול - כולל ריפ של סרטי BluRay.
פענוח MPEG 2 נותן תוצאה טובה מאוד. הרבה יותר טובה מה HTPC עם ה PureVideo שהיה לי קודם.
אין לי ריצודים במסך.
הבעיות שיש לי:
1) לא מנגן קבצי TS עם H.264. קבצי MKV עם H.264 עובדים בצורה תקינה. ראיתי בפורומים עוד אנשים עם אותה בעיה.
2) בקבצי WMV הסאונד הדיגיטאלי לא מפוענח ע"י המגבר שלי (ימהה 3800) ופענוח ע"י ה 6500 נותן רק סטריאו PCM
3) חיבור HDMI אינו מעביר סאונד בפורמטים החדשים של ה BluRay. לפי הכתוב על הקופסא המכשיר אמור לתמוך ב HDMI 1.3
4) הגדרת חיבור רשת גיגה תוקע את המכשיר. חיברתי ב CAT6 וניסיתי שני Switch שונים ללא תוצאה. מהירות של העברת הנתונים המקסימאלית היא כ 40 מגה ביט, לכן אין ממש צורך בגיגה.
למרות כל זאת אני מאוד מרוצה מה 6500.
- jpost
- חבר מביא חבר

אני קניתי מכשיר מוגמר לא Beta.oferlaor כתב:די מיותר, יש להם פורום BETA וכזכור, עדיין לא ממש יצאה גירסאת תוכנה רשמית. לדווח עם באגים ב-BETA זה לא ממש מעניין (חוץ מאת ה-BETA TESTERS ששילמו במיוחד בשביל להיות כאלה...)....
הגרסא באתר 1.1.33 היא סופית ורשמית.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
jpost, בתחום הזה מהיום שהפכו את ה-firmware upgrade לאפשרות נגישה לכל אחד וחלק אינטגרלי מתהליך פיתוח המוצר לאחר שהוא כבר בידי הלקוח, כולנו הפכנו להיות בטא טסטרים אם נרצה וגם אם לא.jpost כתב:אני קניתי מכשיר מוגמר לא Beta.oferlaor כתב:די מיותר, יש להם פורום BETA וכזכור, עדיין לא ממש יצאה גירסאת תוכנה רשמית. לדווח עם באגים ב-BETA זה לא ממש מעניין (חוץ מאת ה-BETA TESTERS ששילמו במיוחד בשביל להיות כאלה...)....
הגרסא באתר 1.1.33 היא סופית ורשמית....
תאמין לי עדיף מלהיות אלפא טסטר.
-
reuven_br
- חבר פעיל מאוד

שמח לבשר לכם על פתרון לחלק מהבעיות שהצגתי בתחילת השירשור:
3. לגבי NFS קיימת גירסה NetSher 2.0 Beta שפותרת את הבעיה (נוסה בהצלחה)
לינק לגירסה ftp://ftp.dvico.com/Products/TViX/Ne...re2.00Beta.exe
4. לגבי החימום יתר אזי פתרון שהועלה לחברת DVICO הוא ליצר קלקר בצורת דיסק שישב בתוך המכשיר עם הגעתו ו/או עד להחלפתו בדיסק אמיתי והוא יבצע את כיוון תנועת האוויר, קלקרים כאלה קיימים בשרתים שמגיעים ללא דיסקים
גם אני מאדדדדדדדדדדדדדדדדד מרוצה מה 6500 וממליץ בכל פה
3. לגבי NFS קיימת גירסה NetSher 2.0 Beta שפותרת את הבעיה (נוסה בהצלחה)
לינק לגירסה ftp://ftp.dvico.com/Products/TViX/Ne...re2.00Beta.exe
4. לגבי החימום יתר אזי פתרון שהועלה לחברת DVICO הוא ליצר קלקר בצורת דיסק שישב בתוך המכשיר עם הגעתו ו/או עד להחלפתו בדיסק אמיתי והוא יבצע את כיוון תנועת האוויר, קלקרים כאלה קיימים בשרתים שמגיעים ללא דיסקים
גם אני מאדדדדדדדדדדדדדדדדד מרוצה מה 6500 וממליץ בכל פה
-
reuven_br
- חבר פעיל מאוד

עם כוונתך לזמן LOADING, אזי לוקח זמן לתחילת ניגון וזה תלוי בגודל הקובץdizingof כתב:reuven_br
מה ההתרשמות שלך מניגון קבצי MKV
מהיר? איטי? תן זמנים...
קבצי MKV:
1. 4GB של קובץ 20-30 ש'
2. 20GB של קובץ עד 40 ש'
קבצי M2TS:
כנ"ל
גם לביצוע BOOT לוקח כ 30 ש'
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הוא מצוי בדיסק המקומי או ברשת?reuven_br כתב:ממיקרה אחד של קובץ עם איקון שיש לי התצוגה היא מיידיתerezsolan כתב:אגב, האם מהירות ה Icon Browsing גבוהה יותר מה 4100?
זו לבד סיבה לשדרוג...
ארז......
הקובץ עם האייקון...
-
reuven_br
- חבר פעיל מאוד

quote="sam22"]
reuven_br כתב:[quote="erezsolanבמיקרה שלי הוא היה ברשתsam22 כתב:הוא מצוי בדיסק המקומי או ברשת?reuven_br כתב:ממיקרה אחד של קובץ עם איקון שיש לי התצוגה היא מיידיתerezsolan כתב:אגב, האם מהירות ה Icon Browsing גבוהה יותר מה 4100?
זו לבד סיבה לשדרוג...
ארז......
הקובץ עם האייקון.........
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
היי,אני מתכוון להריץ סרטים מ-HDD חיצוני מחובר ב-USB2,לא יעבוד
בהמשך אתקין HD אבל עד אז....
בהמשך אתקין HD אבל עד אז....
- jpost
- חבר מביא חבר

גרסא 1.1.33 לא יציבה בניגון MKV עם H.264. המכשיר נתקע ויש הודעה "Loading". זו הגרסא שמגיעה מ Digital Connection.
חזרתי לגרסא 1.1.32 והיא הרבה יותר יציבה בניגון MKV.
באתר של FTP של TVIX יש כרגע רק את 1.1.32
ftp://ftp.dvico.com/Products/TViX/Firmware/M-6500/
חזרתי לגרסא 1.1.32 והיא הרבה יותר יציבה בניגון MKV.
באתר של FTP של TVIX יש כרגע רק את 1.1.32
ftp://ftp.dvico.com/Products/TViX/Firmware/M-6500/
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
על ה4100 גם סרטי BD רצים מהחיצוני (רובם)niko כתב:היי,אני מתכוון להריץ סרטים מ-HDD חיצוני מחובר ב-USB2,לא יעבוד![]()
בהמשך אתקין HD אבל עד אז.......
אין סיבה שמה6500 לא יהיה הרבה יותר טוב...