בעזרת איזה סרט הכי כדאי לבחור מסך LCD ?
אני ממש מתלבט באיזה מסך LCD לבחור ( Thomson, Sharp32GA4M
Philips 9976, Loewe Xelos A32) כל טלוויזיה והיתרונות שלה
אז חשבתי שכדי להחליט אני אקח סרט DVD שיכול לבחון הכי טוב את ההבדלים בין הטלויזיות
השאלה שלי היא איזה סרט כדאי ? פעולה, מלחמה , מרוצים ?
אם אפשר גם שם של סרט זה מאוד יעזור
תודה
Philips 9976, Loewe Xelos A32) כל טלוויזיה והיתרונות שלה
אז חשבתי שכדי להחליט אני אקח סרט DVD שיכול לבחון הכי טוב את ההבדלים בין הטלויזיות
השאלה שלי היא איזה סרט כדאי ? פעולה, מלחמה , מרוצים ?
אם אפשר גם שם של סרט זה מאוד יעזור
תודה
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
tzahi,
אתה ודאי מכיר את בעית המריחה ב LCD, ככה שהמלצה שלי זה סרט אקשן הכולל צילומי תזוזה רבים, ככה תוכל לראות בדיוק איך כל מסך מתמודד עם זה בצורה הטובה ביותר, מה גם שכדאי סרט שתוכל לבדות את איכות ועומק השחורים.
אני הייתי הולך על בלאק הוק דאון,או להציל את טוראי ראיין, בכל אחד מהם יש מספיק קטעי אקשן סוחפים שיראו לך בדיוק למה כל מסך מסוגל להגיע (זו בהנחה שאתה הולך לחנות שבה כל המסכים מחוברים לאותו מקור ומכוילים כמובן).
בהצלחה!
אתה ודאי מכיר את בעית המריחה ב LCD, ככה שהמלצה שלי זה סרט אקשן הכולל צילומי תזוזה רבים, ככה תוכל לראות בדיוק איך כל מסך מתמודד עם זה בצורה הטובה ביותר, מה גם שכדאי סרט שתוכל לבדות את איכות ועומק השחורים.
אני הייתי הולך על בלאק הוק דאון,או להציל את טוראי ראיין, בכל אחד מהם יש מספיק קטעי אקשן סוחפים שיראו לך בדיוק למה כל מסך מסוגל להגיע (זו בהנחה שאתה הולך לחנות שבה כל המסכים מחוברים לאותו מקור ומכוילים כמובן).
בהצלחה!
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
בבלאק הוק דאון הייתי הולך על קטע התרסקות המסוקים והקרבות בכפר...זה אחלה קטע (גם מבחינת סראונד
).
בלהציל את טוראי ראיין יש המון קטעים אבל אין כמו 30 הדקות הראשנות של הפלישה לחוף זה לפי דעתי הקטע האולטימטיבי.
בלהציל את טוראי ראיין יש המון קטעים אבל אין כמו 30 הדקות הראשנות של הפלישה לחוף זה לפי דעתי הקטע האולטימטיבי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
כן גם לי נראה זה הקט האהוב עלי
האמת שלקחתי את הסרט הזה לחנות כדי לבחור את המערכת קולנוע ביתית שלי , סרט משובח ביותר גם סאונד וגם תמונה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נושא בעייתי נוסף זה בעיה של צבעים כהים (יחס קונטרסט).
סרט מעולה לבדיקה כזו זה BONE COLLECTOR (אוסף העצמות) עם דנזל וושינגטון. לשים על סצינה חשוכה ולהריץ.
סרט מעולה לבדיקה כזו זה BONE COLLECTOR (אוסף העצמות) עם דנזל וושינגטון. לשים על סצינה חשוכה ולהריץ.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כשאני הלכתי לבחון LCD לקחתי איתי את הסרט ג'נטלמנים מובחרים. כבר בהתחלה יש קטעים חשוכים מאוד עם לא מעט פרטים, ותנועות דיי מהירות. מאפשר לצפות גם בפירוט של השחורים, גם במהירות התגובה ועוד הרבה. בסרט כולו יש הרבה קטעים שטובים לבדיקה הזו (לדעתי).