מחפש מארז שרתים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם :)

החלטתי ללכת על כיוון קצת שונה לגבי המארז מחשב שאני רוצה להחליף כבר הרבה זמן. כל פעם שחיפשתי מארז רגיל או מארז HTPC התחושה הייתה שהם לא בשבילי.
החלטתי ללכת על מראה יותר אינדסטריאלי ולכן הבחירה הנכונה היא כנראה מארז של שרתים.
הכיוון שחשבתי עליו הוא משהו כזה:
תמונה
אך גם גובה נמוך יותר (אומנם לא נמוך מאוד) יהיה בסדר גמור.
השאלה היא, איפה אני יכול לחפש מארז כזה? יד ראשונה, שניה או חמישית (כל עוד במצב טוב, כמובן) - לא ממש אכפת לי.

אני מודע לעובדה שבתוך המארז הזה אני אצטרך למצוא מארז אחר - אבל הרעיון הוא שהדלת או תסתיר לחלוטין, או תסתיר מאוד את המארז האמיתי של המחשב. המארז גם יוכל לאחסן שאר דברים שאני מעדיף שלא ייראו.
אם מישהו מכיר מקום או מישהו שמוכר, אני מאוד אשמח אם ישתף אותי. תודה רבה לכל העונים (b)

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

זה לא מארז שרתים

זה ארון.

ההבדל העיקרי הוא שבארון שרתים ממקמים הרבה מחשבים ונתבי תקשורת שנראים כמו מארזים שטוחים ושוכבים.
המארז גם יוכל לאחסן שאר דברים שאני מעדיף שלא ייראו.
...
לפי המשפט הזה נשמע שאתה מחפש ארון - ראון שרתים לרוב מגיע עם דלת שקופה או דלת מתכת ובפנים בדרך כלל אין מדפים, אלא רק מקומות לחבר אליהם מערכות תקשורת.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

כן.
תודה רבה על האתר. יש להם עוד דברים מלבד מה שמופיע? אני מעדיף דלת מתכת (עם חורי אורור) בצבע מטאלי\שחור. לבן לא יילך טוב עם החדר וחלון שקוף יראה את המארז המכוער :lol:

עריכה: לא משנה, לא קראתי את כל האתר. מסתבר שכן. תודה רבה לך ולילה טוב! (l)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #5 

זה RACK 17"

כך קוראים לזה וזה מה שאתה צריך להזמין.

שלח תגובה