יבוא LCD מארה"ב
שלום,
אני שוקל לייבא LCD מארה"ב. הדגם עליו חשבתי הוא XBR4, אבל הבנתי שיתכנו בעיות תאימות איתו שכן בארץ התקנים שונים (לדוגמא ה-XBR4 אינו תומך ב-576P).
מה שיותר הפתיע אותי הוא שגם דגמים המשווקים באירופה (כדוגמת W3000), כאשר נמכרים בארה"ב, חסרים פונקציות מסוימות.
האם זה הגיוני?
האם תמיכה ב-576P היא כ"כ חשובה?
ובכלל, אילו עוד הפתעות צפויות לי אם אייבא טלוויזה מארה"ב?
תודה מראש,
אני שוקל לייבא LCD מארה"ב. הדגם עליו חשבתי הוא XBR4, אבל הבנתי שיתכנו בעיות תאימות איתו שכן בארץ התקנים שונים (לדוגמא ה-XBR4 אינו תומך ב-576P).
מה שיותר הפתיע אותי הוא שגם דגמים המשווקים באירופה (כדוגמת W3000), כאשר נמכרים בארה"ב, חסרים פונקציות מסוימות.
האם זה הגיוני?
האם תמיכה ב-576P היא כ"כ חשובה?
ובכלל, אילו עוד הפתעות צפויות לי אם אייבא טלוויזה מארה"ב?
תודה מראש,
גם אני עם אותה הבעיה...
למה הכוונה 576i, האם הכוונה לפורמט שידור HD? כי כפי שהבנתי YES HD משדרים ב-1080i, האם אני טועה?
עם אני רכשתי את אותה הטלויזיה, אבל עדיין לא הבאתי אותה לארץ. האם שמעת על משהו שכן בדק אותו דגם בארץ?
עם אני רכשתי את אותה הטלויזיה, אבל עדיין לא הבאתי אותה לארץ. האם שמעת על משהו שכן בדק אותו דגם בארץ?
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Re: גם אני עם אותה הבעיה...
576 הוא כינוי לפורמט PALLior999 כתב:למה הכוונה 576i, האם הכוונה לפורמט שידור HD? כי כפי שהבנתי YES HD משדרים ב-1080i, האם אני טועה?
עם אני רכשתי את אותה הטלויזיה, אבל עדיין לא הבאתי אותה לארץ. האם שמעת על משהו שכן בדק אותו דגם בארץ?...
הוא גם רזולוציה בפיקסלים 720X576 לקבצי SD ולא HD
480 הוא כינוי לפורמט NTSC
Re: גם אני עם אותה הבעיה...
אז ממה שאני מבין, ב-HD ךא אמורה להיות בעייה של תמיכה ב-576, כי PAL רלוונטי רק ל-SD, האם אני צודק?reuven_br כתב:576 הוא כינוי לפורמט PALLior999 כתב:למה הכוונה 576i, האם הכוונה לפורמט שידור HD? כי כפי שהבנתי YES HD משדרים ב-1080i, האם אני טועה?
עם אני רכשתי את אותה הטלויזיה, אבל עדיין לא הבאתי אותה לארץ. האם שמעת על משהו שכן בדק אותו דגם בארץ?...
הוא גם רזולוציה בפיקסלים 720X576 לקבצי SD ולא HD
480 הוא כינוי לפורמט NTSC...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא בטוח
REFRESH RATE גם ב-HD שונה בין PAL ל-NTSC
50HZ או 60HZ
REFRESH RATE גם ב-HD שונה בין PAL ל-NTSC
50HZ או 60HZ