מקרן 1080P
אני צריך מקרן 1080P
למרחק צפייה של 3.5 מטר
ויש לי קיר שאני יקרין עליו 2.5 רוחב וגובה 2
התקציב הוא 15,000 ונניח שאני יקנה אותו בארה"ב (מסתבר שאנחנו יקרנים בצורה פסיכית)
זה מיועד רק לסרטי HD ואולי קצת משחקי ליגת האלופות פה ושם אבל אני לא מתכוון לראות על זה חדשות בוקר.
למרחק צפייה של 3.5 מטר
התקציב הוא 15,000 ונניח שאני יקנה אותו בארה"ב (מסתבר שאנחנו יקרנים בצורה פסיכית)
זה מיועד רק לסרטי HD ואולי קצת משחקי ליגת האלופות פה ושם אבל אני לא מתכוון לראות על זה חדשות בוקר.
עכשיו ברצינות, יש למיצובישי מקרן דגם 4900 שעולה בארץ 17-18 אלף שחzoso כתב:אני צריך מקרן 1080P
למרחק צפייה של 3.5 מטר
זה מיועד רק לסרטי HD ואולי קצת משחקי ליגת האלופות פה ושם אבל אני לא מתכוון לראות על זה חדשות בוקר....
תעשה חשבון אולי שווה לך לרכוש בארץ ולקבל אחריות.
אם לא אז מארה"ב הכי משתלם להביא את הפנסוניק 2000
שהוא זול בצורה מחשידה וחוץ מזה שהוא מעוצב כמו לבנת חבלה
הוא מקרן מעולה.
הסיבה למחירים הזולים בארה"ב היא הדולר הנמוך כרגע, כך בחשבון שגם שם
יש הרבה קומבינות וצריך לדעת איפה לקנות.
ברור שאם תמצא מקום ששולח לארץ מוצרים חדשים ולא RB אז יהיה לך מחיר משתלם
השאלה מה יקרה אם אם תקבל מקרן שעבר תיקון או שתיהיה לך איזו שהיא תקלה
במקרה כזה תקלל את הרגע שקנית בחו"ל, לשיקולך.
מאיפה אתה שואב את כל השטויות האלה?toto1 כתב: ברור שאם תמצא מקום ששולח לארץ מוצרים חדשים ולא RB אז יהיה לך מחיר משתלם
השאלה מה יקרה אם אם תקבל מקרן שעבר תיקון או שתיהיה לך איזו שהיא תקלה
במקרה כזה תקלל את הרגע שקנית בחו"ל, לשיקולך....
קנייה בחנויות כמו B&H או Projector People זאת הקניה הכי בטוחה, שם לא מתעסקים עם RB .
במקרה של תקלה יש לך שנה אחריות, רק צריך לשלוח את המקרן לשם, אני עשיתי אחריות ל 4 שנים נוספות ב MACK גם למקרן וגם לנורה שזה כולל 3 החלפות של נורה, התיקון נעשה בארץ.
אה וואלה? מדבקה? וזו בטח בעיה גדולה מאוד להוריד מדבקה או להזמין קרטון חדש...yarino כתב:דרך אגב, מוצר שנמכר בארה"ב והוא RB , מופיע מופיע מדבקה על הקרטון שמציינת זאת, חנות שתעבור על החוק ותוציא את המדבקה, צפוייה לתביעה ותאמין לי התביעות שם זה לא בכסף קטן....
אל תיהיה ילד קטן.
אני גרתי 5 שנים באה"ב והתעסקתי עם מוצרי חשמל גם שם וגם במשלוחים לארץ.
אם אני אומר, תאמין לי שאני יודע מה שאני מדבר ותפסיק להתכסח איתי על כל נושא,
אתה לא חייב להגיב אם אתה לא מבין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
toto1,
אני מבקש להרגע עם הגישה. לא חייבים לתקוף אישית אנשים שלא מסכימים איתך.
אני מבקש להרגע עם הגישה. לא חייבים לתקוף אישית אנשים שלא מסכימים איתך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ה 4900 הוא מקרן ה- 1080p הגרוע ביותר שאי פעם יוצר. הוא כ"כ גרוע עד שבחנויות מסוימות בארה"ב מוכרים אותו חדש ב 5000 ש"ח (לאחר החזר). מי שמשלם עליו בארץ 17-18 אלף ש"ח פשוט עושה טעות נוראית.עכשיו ברצינות, יש למיצובישי מקרן דגם 4900 שעולה בארץ 17-18 אלף שח
תעשה חשבון אולי שווה לך לרכוש בארץ ולקבל אחריות....
המיצובישי 4900 הוא אחד המקרנים המוצלחים ביותר שקיימים בשוקnoam23 כתב:ה 4900 הוא מקרן ה- 1080p הגרוע ביותר שאי פעם יוצר. הוא כ"כ גרוע עד שבחנויות מסוימות בארה"ב מוכרים אותו חדש ב 5000 ש"ח (לאחר החזר). מי שמשלם עליו בארץ 17-18 אלף ש"ח פשוט עושה טעות נוראית.עכשיו ברצינות, יש למיצובישי מקרן דגם 4900 שעולה בארץ 17-18 אלף שח
תעשה חשבון אולי שווה לך לרכוש בארץ ולקבל אחריות.......
ראיתי אותו במספר הזדמנויות ומאוד התרשמתי ממנו.
לא סתם הוא קיבל ביקורות מעולות כולל Editor's Choice Award
אף אחד לא מוכר אותו ב 5000 שח גם לא אחרי החזרים.
מאוד רציתי אותו אך מחוסר תקציב בחרתי ב 1100, לא שאני מצטער
כי יש לי מקרן אדיר, אך לא יכולתי להרשות לעצמי הייתי רוכש את ה 4900
http://www.projectorcentral.com/mitsubi ... heater.htm
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נועם,noam23 כתב:ה 4900 הוא מקרן ה- 1080p הגרוע ביותר שאי פעם יוצר. הוא כ"כ גרוע עד שבחנויות מסוימות בארה"ב מוכרים אותו חדש ב 5000 ש"ח (לאחר החזר). מי שמשלם עליו בארץ 17-18 אלף ש"ח פשוט עושה טעות נוראית.עכשיו ברצינות, יש למיצובישי מקרן דגם 4900 שעולה בארץ 17-18 אלף שח
תעשה חשבון אולי שווה לך לרכוש בארץ ולקבל אחריות.......
ראית אותו, או ששוב אתה מתבסס על קריאה?
הפעם לא מתבסס רק על קריאה. ראיתי אותו אצל מכר (שניצל את העובדה שהוא תושב ארה"ב וקנה אותו ב 5000 ש"ח לאחר ההחזר). לא ראיתי חומר בהיי דפינישן (כי אין לו), אך כל הביקורות שקראתי על ה HC4900 צודקות, הקונטרסט חלש מאוד ולא מייצג את השיפור הברור שהשיגו מקרני ה 1080p מהדור הנוכחי. ממה שראיתי הקונטרסט שלו אפילו נמוך מרוב מקרני ה 720p LCD (או לפחות זו הייתה ההרגשה).
שוב, מחיר של 5000 ש"ח הוא בהחלט ראלי עבור המקרן, ונותן תמורה סבירה, אך לשלם 17-18 אלף ש"ח זה פשוט שגעון גמור לדעתי.
שוב, מחיר של 5000 ש"ח הוא בהחלט ראלי עבור המקרן, ונותן תמורה סבירה, אך לשלם 17-18 אלף ש"ח זה פשוט שגעון גמור לדעתי.