טלויזיה 60 הרץ בארץ

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

פרסמתי שאלה זו גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז, אבל אני מעוניין בקבלות חוות דעת רבות ככל האפשר בנושא.

אני שוקל לקנות טלויזיה ביבוא אישי מארה"ב, ומכיוון שלא מצויין על אותה טלויזיה שהיא תומכת בPAL או שהיא מולטי סיסטם, אני יוצא מנקודת הנחה שהיא תומכת ב60 הרץ בלבד.

ועכשיו לשאלות:
1) נגן הדיוידי שברשותי הוא Kiss DP-1100. בתפריט ההגדרות שלו ניתן לקבוע האם האות שהוא מוציא יהיה PAL או NTSC. האם אמורה להיות לי בעיה עם צפיה בדיסקים אירופאיים עם דיוידי זה וטלויזיה שתומכת ב60 הרץ בלבד? שימו לב - הטלויזיה הקודמת שלי הייתה טלויזיית PAL בלבד, לא מולטי סיסטם, וראיתי עליה בלי שום בעיות סרטים מאיזור 1, כל זמן שהאותר הוגדר כאות PAL. חשוב לציין גם שהבחירה בין PAL ל NTSC היא בנוסף לבחירה באיזה פורמט להוציא את האות (מדובר ב upscaling DVD, וניתן לבחור בכל אות עד 1080i).

2) צפיה בטלויזיה תהיה בעייתית מן הסתם, מכיוון שהוט ויס משתמשות בשידורים בתדר 50 הרץ. האם ניתן יהיה לעקוף בעיה זו על ידי חיבור הטלויזיה למחשב אשר בו מותקן כרטיס טלויזיה?

3) אני מעוניין גם בחיבור קונסולות משחק לטלויזיה. האם תהיה לי בעיה עם חיבור פלייסטיישן 3 אירופאי? האם אהיה חייב להשיג פלייסטיישן 3 אמריקאי (או יפני) כדי שתהיה לי האפשרות להשתמש בו?

תודה מראש לכל מי שיענה.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”