התרשמות מפיליפס 7762 בחנות סנסור
נסעתי היום לסנסור רעננה להתרשם מהפיליפס 7762 היתה מחוברת לממיר הוטhd החדות הייתה מצויינת בהשוואה לטלויזיות אחרות שהיו לידה אבל ממרחק של מטר לא רואים ברור ויש מריחות קטנות כאלה אפילו הדשא של האצטדיון לא רואים אותה ברור עם כל הפריטים .שאלתי מה הסיבה אמרו שבגלל שכמה טלויזיות מחוברות על אותו ממיר .האם זו הסיבה האמיתית ?כי הלכתי עם כסף לקנות ושראיתי את המצב הזה חזרתי מאוכזב.אפשר בירור בנושא?
לי יש את הטלויזיה הזו והיא מוברת לממיר של יס מקס
ואני רואה סוף הדרך נכון שממרחק של מטר יש מריחות אבל שאתה צופה מ2 מטר ומעלה אתה לא מרגיש בזה אלה עם יש לך עינים של נץ.
אין היום LCD בגודל 42 שלא תראה מריחות ממטר או פיצוצים. אל תשכח זה FULL HD
כמו כן לגבי המצב של כמה טלויזיות מחוברות לאותו ממיר אז ברור לך שיש הנחתה באיכות השידור וזה פוגע ב15 אחוז לפחות . אני מכיר את החנות שהיית בה ברעננה החיבורים שם זה עם כבלים הכי זולים ופשוטים.
ובינינו הייתי מציע לך לך כמו שמשיהו פה כבר אמר בפורום להמתין לחכות לתחילת המחשקים של אליפות אירופה והאולימפיאדה המחירים יחתכו ב30 % ויותר .
ותוכל להשיג LCD באמת טובה לעומת הLG שיש לך היום.
לבן דוד שלי יש LG 37 אניץ C53 ורואים בה סוף הדרך כדורגל בשידורים רגילים. יותר טוב מהפיליפס 7762. אבל ערוצי יס ערוץ 10 ערוץ 2 וערוץ 1 אני רואה יותר טוב ממנו אפילו שלו יש 37 אינץ ולי יש 42 אינץ FHD
.
אני ממליץ לך בחום חכות לקיץ ולרכוש טלויזיה ברמה גבוהה שתרגיש בהבדל מול הLG שיש לך בבית
כמו כן לגבי המצב של כמה טלויזיות מחוברות לאותו ממיר אז ברור לך שיש הנחתה באיכות השידור וזה פוגע ב15 אחוז לפחות . אני מכיר את החנות שהיית בה ברעננה החיבורים שם זה עם כבלים הכי זולים ופשוטים.
ובינינו הייתי מציע לך לך כמו שמשיהו פה כבר אמר בפורום להמתין לחכות לתחילת המחשקים של אליפות אירופה והאולימפיאדה המחירים יחתכו ב30 % ויותר .
לבן דוד שלי יש LG 37 אניץ C53 ורואים בה סוף הדרך כדורגל בשידורים רגילים. יותר טוב מהפיליפס 7762. אבל ערוצי יס ערוץ 10 ערוץ 2 וערוץ 1 אני רואה יותר טוב ממנו אפילו שלו יש 37 אינץ ולי יש 42 אינץ FHD
.
אני ממליץ לך בחום חכות לקיץ ולרכוש טלויזיה ברמה גבוהה שתרגיש בהבדל מול הLG שיש לך בבית
Re: לי יש את הטלויזיה הזו והיא מוברת לממיר של יס מקס
האם ה7762 בעיניך היא רמה לא גבוהה ?ואיזה טלויזיות במסגרת רמה גבוהה?nivt כתב:ואני רואה סוף הדרך נכון שממרחק של מטר יש מריחות אבל שאתה צופה מ2 מטר ומעלה אתה לא מרגיש בזה אלה עם יש לך עינים של נץ.
.
אני ממליץ לך בחום חכות לקיץ ולרכוש טלויזיה ברמה גבוהה שתרגיש בהבדל מול הLG שיש לך בבית...