לוח מכירה קניה באתר - מכירות של ציודים "חדש חדש"

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
meirl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אינני יודע כמה מכם מסתכלים בלוח הזה (של מוכרים פרטיים ולא סוחרים) אבל אני נוהג להציץ שם על בסיס יומי לראות אם יש משהו מעניין לרכישה. לא שחסר לי דבר, אני מצוייד בכל מה שצריך וברמה טובה + אבל תמיד מתאים לי איזה מכשיר מגניב, ככה זה...
אבל מה שמפליא אותי אלו המודעות שאנשים מפרסמים ציוד למכירה (מכל הסוגים, אודיו וידאו וכו') של מוצרים חדשים חדשים, רק נרכשו או בשימוש זמן קצר ביותר וכל אחד מהלל את הציוד שלו שהוא הטופ שבטופ (לגיטימי) אבל אם הציוד ברמה שכזו למה למכור? רק קנית כבר נמאס? כבר רוצה להשתדרג? ושוב אני מדבר על אנשים שמוכרים מוצרים חדשים שעוד לא עברו הרצה מינימלית. מה הקטע פה? מביאים ציוד מחו"ל במחיר מוזל וחושבים לעשות רווח במכירה בארץ? לא מבין את הראש שלהם. כשאני נוהג לרכוש ציוד אני עושה סקר שוק לאורך זמן וכשההחלטה נופלת אז זו ממש חגיגה כל הליך הקניה והשימוש ואני יודע שקניתי ציוד טוב לאורך שנים, לכן לא מובנת לי הנטיה הזאת של למכור ציוד "חדש חדש" או "עדיין באחריות" או "נקנה לפני שבוע". יכול להיות שלכל אחד שרוצה למכור יש את הסיבות הטבעיות שלו אבל לדעתי זה טעם לפגם. ציוד צריך לכבד ולאהוב ולהנות לאורך זמן...

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

אני לא יודע בקשר לציוד נקנה ממש לפני שבוע, אבל אני מכיר כמה אנשים שהחיים שלהם זה לקנות ולמכור. בין אם זה דברים חדשים ובין אם זה דברים ישנים.
הם פשוט מכורים ללשמוע כמה שיותר ציוד בבית שלהם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #3 

יש הרבה סיבות שאנשים מוכרים מוצרים חדשים חדשים...

אצלי למשל זה קורה אם אני רוכש משהו, משתמש בו כמה ימים ואז מתברר לי שיש משהו טוב יותר, או שאני מוצא פיתרון אלטרנטיבי.

לרוב אני מבין את טעותי אחרי שכבר אי אפשר (או שבעיני זה לא ראוי) להחזיר לחנות את המוצר.

במקרה כזה אני מוכר את המוצר.

לצערי זה קרה לי כמה וכמה פעמים...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #4 

לעיתים אנשים משתמשים במשפטים כגון "חדש חדש", "נרכש לפני שבוע", "עדיין באריזה" וכו" רק מכיוון שזה נשמע יותר טוב ועלול למשוך קונים פוטנציאלים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

בדיוק כמו "יד ראשונה מרופא"....
Making Products, Mentor, Lecturer