האם לפנות לניופאן?
שלום, לפני כמעט שנה רכשתי LCD של טושיבה מסדרה 66 בגודל של 32 אינטש, היום לראשונה יצא לי לחבר אותה למחשב ולא הצלחתי להגיע איתה לרזולוציות שבמפרט היו כתובות, זאת לא בעיה במחשב ועם מחשבים אחרים ניסיתי גם ואל הלך, האם יש באפשרותי לפנות לישפאר ולבקש מהם שיבדקו אותה\יחליפו\כל דבר שיכול לעזור לי?.....
תודה רבה לעוזרים, אם יש לכם הצעות לאיך להגיע לרזולוציה טבעית של המסך אני אשמח לדעת.
אגב איכות המסך מאוד מפתיעה, רואים פשוט מדהים גם ברזולוציו שלא קשורות בכלל לרזולוציה המקורית של הפאנל..
תודה רבה לעוזרים, אם יש לכם הצעות לאיך להגיע לרזולוציה טבעית של המסך אני אשמח לדעת.
אגב איכות המסך מאוד מפתיעה, רואים פשוט מדהים גם ברזולוציו שלא קשורות בכלל לרזולוציה המקורית של הפאנל..
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ארז-ניר, יש לי בדיוק מסך כמו שלך.
אכן, בדגם הזה אין NR דרך ה- HDMI, אתה יכול לחסוך את השיחה של ניופאן. דיברתי איתם לפני כמה חודשים וזה מה שהם אמרו.
עם זאת, אם יש לך כרטיס מסך שמאפשר שליטה ותמיכה ב- HDTV (כמו נגיד התוכנה של כרטיסי המסך של ATI - ה- Catalyst Control Center, יש אפשרות להגיע לרזולוציה אופטימלית עבור 720p - ואז רואים גם 16:9 וגם HD דרך ה- HDMI (בהנחה שהכרטיס שלך תומך ברזולוציות גבוהות וב- HDTV).
יצא לי לראות, ואכן האיכות מדהימה (בהשוואה ל- SD, בהשוואה ל- HD של yes, זה די אותו הדבר).
אכן, בדגם הזה אין NR דרך ה- HDMI, אתה יכול לחסוך את השיחה של ניופאן. דיברתי איתם לפני כמה חודשים וזה מה שהם אמרו.
עם זאת, אם יש לך כרטיס מסך שמאפשר שליטה ותמיכה ב- HDTV (כמו נגיד התוכנה של כרטיסי המסך של ATI - ה- Catalyst Control Center, יש אפשרות להגיע לרזולוציה אופטימלית עבור 720p - ואז רואים גם 16:9 וגם HD דרך ה- HDMI (בהנחה שהכרטיס שלך תומך ברזולוציות גבוהות וב- HDTV).
יצא לי לראות, ואכן האיכות מדהימה (בהשוואה ל- SD, בהשוואה ל- HD של yes, זה די אותו הדבר).
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא רק דרך כניסת HDMI לא קיים אלא גם דרך כניסת VGA המסך אינו תומך ב NR לפי מה שמצהיר היצרן בחוברת ההפעלה .אכן, בדגם הזה אין NR דרך ה- HDMI, אתה יכול לחסוך את השיחה של ניופאן. דיברתי איתם לפני כמה חודשים וזה מה שהם אמרו....
אבל , ישנה אפשרות כמו שציין smallville4r להגיע למצב אופטימלי דרך התוכנה שמנהלת את כרטיס המסך , במקרה שלך ATI התוכנה היא Catalyst Control Center רצויי שתבדוק באתר היצרן לגבי הדגם הספציפי שלך אם התוכנה תואמת לכרטיס במידה וכן דאג לעדכן דרייבר לפני ואח"כ להתקין את התוכנה .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נסה אולי עם POWERSTRIP. גם אם לא תגיע לרזולוציה הטבעית, על ידי רזולוציה תקנית (ATSC) אפשר להגיע לתוצאות לא רעות בכלל.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם אם הצלחת להגיע ל NR ספק אם הגעת ל 1366 , אולי 1360 אבל לא 1366 .זה נכון שזה מה שהיצרן מצהיר.
אבל לי יש את אותה סדרה 32WL66 ואני מחובר דרך VGA
ומשתמש ברזולוציה של 1366X768 שזה הרזולוציה הטבעית של המסך
ואני נהנה מ16:9....
שוב כמו שאמרתי אפשרי להגיע גם בדגם הנ"ל ל NR הכל כמובן תלויי בכרטיס המסך .
מה חיפשת ? חפש אפשרות לשינויי רזולוצית מסך במידה והתוכנה אינה מציעה לך מבין כל הרזולוציות את האפשרות של 1360X768 אפשרות אחרונה היא רק דרך פאוור סטריפ.התקנתי את התוכנה ולא מצאתי בה משהו שיוכל לעזור לי...
נסה במקביל לשנות קצב ריענון .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
אכן הצלחתי להגיע לNR ב 32WL66 וברזולוציה של 1366X768 ולא של 1360Analizer כתב:גם אם הצלחת להגיע ל NR ספק אם הגעת ל 1366 , אולי 1360 אבל לא 1366 .זה נכון שזה מה שהיצרן מצהיר.
אבל לי יש את אותה סדרה 32WL66 ואני מחובר דרך VGA
ומשתמש ברזולוציה של 1366X768 שזה הרזולוציה הטבעית של המסך
ואני נהנה מ16:9.......