סינכרון כתוביות - Tvix4100 ..
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
רק בשביל להיות בטוח,
עד היום לא היתה לי בעיה לראות סדרות ב HD ולהשתמש בכתוביות של "גרסה אחרת" של אותו פרק. מקסימום שניה, שניה וחצי קדימה או אחורה והכל יושב בול. ( אני עושה את זה online דרך השלט של ה Tvix )
ב Lost האחרון ( פרק 2 ) הגעתי ל +20 שניות ! ? זה התחיל משניה בתחילת הפרק ולקראת אמצע הפרק כבר היתי ב 15 שניות + .
למה זה קורה ? אני מבין חוסר סינכרון כתוצאה מזמן 0 לא נכון, או כתוצאה מהפסקות בגלל חיתוך פרסומות, אבל 20 שניות מעולם לא קרה לי.
בזמנו קראתי כאן שיש קשר ל Frame Rate ? או שאני ממש עושה סלט ?
ליאור
עד היום לא היתה לי בעיה לראות סדרות ב HD ולהשתמש בכתוביות של "גרסה אחרת" של אותו פרק. מקסימום שניה, שניה וחצי קדימה או אחורה והכל יושב בול. ( אני עושה את זה online דרך השלט של ה Tvix )
ב Lost האחרון ( פרק 2 ) הגעתי ל +20 שניות ! ? זה התחיל משניה בתחילת הפרק ולקראת אמצע הפרק כבר היתי ב 15 שניות + .
למה זה קורה ? אני מבין חוסר סינכרון כתוצאה מזמן 0 לא נכון, או כתוצאה מהפסקות בגלל חיתוך פרסומות, אבל 20 שניות מעולם לא קרה לי.
בזמנו קראתי כאן שיש קשר ל Frame Rate ? או שאני ממש עושה סלט ?
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Lior_M,
שתי סיבות אפשריות:
1. בפרסומות נוצרו הפרשים (כלומר, הגירסא שלך והגירסא שתרגמו לא תואמים בזמן הפרסומות שלהם)
2. אם גם יש סטיה במהלך הפרק, אז כנראה שזה הבדלים בהאתמת המהירות או ב-TIME CODE. דווקא FRAME RATE לא אמור להשפיע במקרה של SUB/IDX, כי הוא עובד לפי TIME CODES (כלומר, חסין FRAME RATE, חוץ מ-5% האצה אופיינית שנוצרת ב-PAL).
שתי סיבות אפשריות:
1. בפרסומות נוצרו הפרשים (כלומר, הגירסא שלך והגירסא שתרגמו לא תואמים בזמן הפרסומות שלהם)
2. אם גם יש סטיה במהלך הפרק, אז כנראה שזה הבדלים בהאתמת המהירות או ב-TIME CODE. דווקא FRAME RATE לא אמור להשפיע במקרה של SUB/IDX, כי הוא עובד לפי TIME CODES (כלומר, חסין FRAME RATE, חוץ מ-5% האצה אופיינית שנוצרת ב-PAL).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Lior_M, כתבתי מדריך מאוד מפורט על סנכרון כיתוביות במיקרים של חוסר התאמה קיצוני. אם תרצה אשלח לך בפרטי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני יכול לסנכרן עבורכם את הכתוביות אבל זה לא יהיה לגרסת ה CTU
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני אשמח,Catskinner כתב:Lior_M, כתבתי מדריך מאוד מפורט על סנכרון כיתוביות במיקרים של חוסר התאמה קיצוני. אם תרצה אשלח לך בפרטי....
בכל מקרה כבר ראיתי את הפרק וגם הסתדרתי עם הסינכרון פשוט 20 שניות נראה לי קצת קיצוני ..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אם הסתדרת אז יופי. אני מעדיף לא להפיץ את הטיוטא ולהמתין שהוא יעלה בצורה מסודרת לאתר. אני ממש לא רוצה ליצור כאן דילול תוכן. אשמח לעזור ולסנכרן כיתוביות בעייתיות אם יש למישהו מכם צורך ואם יש לי את המקורות במקרה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

המדריך נמצא בעריכה ע"י droren. כולכם תוכלו להנות ממנו במידה והוא יחליט שהחומר שווה להעלות אותו לאתר. במידה ומה שכתבתי לא עונה לסטנדרטים של האתר אז כנראה שמלכתחילה לא שווה להפיץ אותו.
סבלנות חברים.
סבלנות חברים.