עזרה בבחירה של רסיבר והאם לקנות מיד שניה זה כדאי?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shuka פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני משתדרג ברסיבר חדש ורציתי את עזרתכם בבחירה, קראתי פה בפורומים שאתם הרבה פעמים מציעים לקנות מיד שניה.. זה בטוח? הרי זה מכשיר משומש שהסבירות שיתקלל היא גבוהה יותר והוא גם מצויד בטכנולוגיה נחותה מרסיברים חדשים..

התקציב הוא 4000 שקל+- המערכת קולנוע ביתית נמצאת בחדר גבס של 4*5 עם רמקולים קדמיים של QUADL12 ואחוריים של סוני עם סאב של ימאהה. אל הרסיבר אמור להתחבר גם יס וגם PS3 .

אני שומע המון מוזיקה כל הסגנונות וגם רואה הרבה סרטים כך שזה פותח הרבה אפשרויות, אני אשמח לקבל כמה אפשרויות שאני אלך לבדוק ולבחור מה שמתאים לי ואם יש משהו מעניין גם ביד שניה ובאמת משתלם ותצליחו להוריד את החששות שלי מיד שניה אני אשמח גם לזה.

תודה מראש

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מחבר PS3, זה אומר פורמטי סאונד מתקדמים, כגון DOLBY TRUE HD, מה שלא מופיע ברסיברים יותר ישנים.
בתקציב נכנס לך אונקיו 605.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #3 

יד שניה בטוח מאוד במידה ורכשת מכשיר עובד! דווקא מכשיר חדש יכול להתגלות כלימון ולצוץ בו אלף בעיות. לכן אני תמיד חושש לקנות מחו"ל.

מכשיר יד שניה שעבד אצל מישהו תקופה ארוכה והוא במצב נוכחי טוב, בטוח לקנותו.

לגבי ה-605. אכן עצה טובה כי הרמקולים שלך טובים אך רחוקים מלמקסם את יכולות האודיו של ה-605. לו היה לך רמקול יותר טוב הייתי מיעץ לך לשקול ללכת על רסיבר בעל מגבר יותר איכותי יד שניה.

דרך אגב, הייתי מציע לך להוסיף קצת וללכת על הפיוניר LX50
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

shuka פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

דבר ראשון תודה על העזרה

דבר שני.. המלצת ללכת על מגבר יותר איכותי מיד שניה אם היו לי רמקולים יותר טובים, התכוונת שאין טעם לנסות כי לא יהיה הבדל בסאונד? כי אם זה משפר בכל מקרה את הסאונד אני אשמח שתרשום לי גם אפשרויות מיד שניה כי אני מאמין לכם שאתם אומרים שזה לא בעייתי..
ורסיבר מיד שניה תומך באופציה של כניסת DOLBY TRUE HD?

ודבר נוסף באיזו חנות אתם רואים שהתקציב שלי מתאים להמלצתכם?
כי אני חיפשתי בהשוואת מחירים והמחיר שם גבוה בהרבה מהתקציב שלי

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #5 

ורסיבר מיד שניה תומך באופציה של כניסת DOLBY TRUE HD?
...
לא, אלא אם מישהו רכש אותו לפני כמה חודשים וכבר מוכר מאילוץ זה או אחר

לגבי השאלה שלך, הרמקולים שלך רחוקים מלמקסם איכות של רסיבר בעלות של 4K חדש אז בוודאי זה גם המצב ברסיבר של 8K חדש שנמכר כיום ב-4K יד שניה. לכן הייתי ממליץ לך ללכת על רסיבר חדש עם מיתוג ותמיכה בפורמטים החדשים מאשר ברסיבר ישן עם הגברה יותר איכותית שלא תרגיש אלא אם אתה מתכוון להשקיע סכום דומה ברמקולים יד שניה חדשים.

לגבי חנות, מהיכן אתה בארץ?

shuka פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אני מבאר שבע.. אבל אם יש חנות במרכז לדוגמה ששווה לנסוע בשבילה לשם אני מוכן לנסוע זה לא בעיה

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4201
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #7 

יש לך את סטריאו סטאר בפתח תקווה.
אני נסעתי מהצפון לחנות הזו כבר 3 פעמים
וזה השתלם מכל הבחינות. פשוט מעולים

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”