הגיע העת לעבור למסך דק.. אני חסר ידע בתחום
לא . אלה דגמים מומלצים מה שאתה צריך לעשות זה להתחיל ללכת ולראות אותם בעיניים. תתמקד על דגמים אלו ותחליט מה נראה לך יותר.
אני אישית הייתי ממליץ על ה -sharp wd1e או על samsung r81 שמעולה בחיבור hd מה שאומר שהhtcp שלך יהיה פיצוץ בשילוב עם המסך הזה.
אני אישית הייתי ממליץ על ה -sharp wd1e או על samsung r81 שמעולה בחיבור hd מה שאומר שהhtcp שלך יהיה פיצוץ בשילוב עם המסך הזה.
יש לך מושג איך הפלזמות בHTPC ?amitmedic כתב:לא . אלה דגמים מומלצים מה שאתה צריך לעשות זה להתחיל ללכת ולראות אותם בעיניים. תתמקד על דגמים אלו ותחליט מה נראה לך יותר.
אני אישית הייתי ממליץ על ה -sharp wd1e או על samsung r81 שמעולה בחיבור hd מה שאומר שהhtcp שלך יהיה פיצוץ בשילוב עם המסך הזה....
שמעתי שיש בעיות עם צריבות וכאלה..
הQ91 לא תהיה טובה עם HTPC ?
מישהו יודע אם הQ91 תעשה בעיות עם HTPC ? (צריבות אם אני לא טועה)miNimi כתב:יש לך מושג איך הפלזמות בHTPC ?amitmedic כתב:לא . אלה דגמים מומלצים מה שאתה צריך לעשות זה להתחיל ללכת ולראות אותם בעיניים. תתמקד על דגמים אלו ותחליט מה נראה לך יותר.
אני אישית הייתי ממליץ על ה -sharp wd1e או על samsung r81 שמעולה בחיבור hd מה שאומר שהhtcp שלך יהיה פיצוץ בשילוב עם המסך הזה....
שמעתי שיש בעיות עם צריבות וכאלה..
הQ91 לא תהיה טובה עם HTPC ?...