המלצה חמה לכל המתעניינים בקניית lcd!!!!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
amitmedic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לא להתקרב למחסני חשמל!!! סחורה סוג ב' , בדרך כלל יבואנים מקבילים והתנהגות שדומה לשוק .
:evil:

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
הצטרף: דצמבר 2007
מיקום: דימונה
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

חח
על סמך מה אתה מבסס את הטענות הללו?
גם אני לא מת עליהם אבל אתה כבר נשמע לי ממש פגוע..
Stay foolish

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: דודי
מיקום: מצפה יאבוייה על הים
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

יש ביסוס לטענה ?

amitmedic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

ועוד איך!!!!! רכשתי במחסני חשמל lg32lc53 לפניי חודשיים כשהגעתי הביתה בדקתי את הטלוויזיה וגיליתי שהיא סובלת מזליגת אור קשה ביותר, כהתקשרתי לח.י אגב אמרו לי שזו הטכנולוגיה וכל מסכי ה-LCD סובלים מזה, כמובן שההסבר הזה לא שכנע אותי , 4 כתמים לבנים גדולים ב4 פינות המסך זה בטח לא טכנולוגיה. בקיצור חזרתי למחסני חשמל אחרי כיומיים מיום הקניה ודרשתי החלפה , כמובן שהם אמרו לי שזה פעם ראשונה שהם נתקלים בזה אחרי אלפי מסכי lg שהם מכרו והמליצו לי לקחת את אותו דגם מכיוון שלטענתם היה פאק במסך ההוא ספציפי. לאחר התלבטות החלטתי לתת לזה עוד צ'אנס כשאמרו לי שאם גם זו לא תהיי תקינה אז יחליפו לי ליצרן אחר או ביטול עסקה. כשהגעתי הביתה כמובן שהזליגה היתה קיימת גם במסך החדש. חזרתי אליהם ואז הם אמרו לי אתה לא חושב שזה מוגזם שזו פעם שלישית שאתה מגיע כי המסך לא תקין ?!??! לאחר ויכוחים הגענו להבנה ורציתי ללכת על הסמסונג , ככשאלתי אם היא קיימת במלאי אמרו לי כמובן יש לנו אחרונה במחסן, הביאו לי טלוויזיה שהניילונים שבאים אפילו לא היו , לא היה כבל חשמל השקית של השלט והחוברת הסברה היתה קרועה, יציאה אחת של hdmi מתוך השניים היתה לא תקינה . לאחר שביטלתי את העסקה אמרו לי שהמזומן יגיע תוך 14 יום בדואר בצ'ק וממה ששילמתי באשראי יבוטל. שבועיים עברו ואז אני מתקשר לסניף לשאול מה קורה נאמר לי אין שום בעיה זה 14 ימי עסקים , אמרתי להם אבל עברו הימים, אז אמרו לי לפעמים זה מתעכב אבל אין לך מה לדאוג.
עבר חודש אני מתקשר למשרדי החברה בסופו של דבר ושואל לגביי הצ'ק אז היא אומרת לי " כן השם שלך מוכר לי" ואז היא בודקת ואומרת הצ'ק מוכן כבר שבועיים פשוט לא ידענו את הכתובת אז שלחנו אימייל לסניף שיעבירו לנו אותה והיא שואלת "אז מה הכתובת שלך". אנשים בקיצור מסך lcd לא קונים בשוק ומחסני חשמל זה השוק הגדול ביותר , מורידים מחירים אבל תשימו לב שהרבה מהמקרים זה יבואן מקביל. אני בסופו של דבר קניתי בחנות קטנה עם יחס חם והסברים ענייניים ומקצועיים את ה sharp wd1e ואני מאוד מרוצה לפעמים גם לשים עוד מאה או מאתיים שקל במקום שאתה יודע שאם תהיי בעיה יהיה מי שיקשיב ובמקום שאתה יודע שהסחורה לא כמו מחסן ירקות אחד גדול. שווה כל שקל (Y)

locus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
הצטרף: מרץ 2007
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

מחסני חשמל

שליחה #5 

3 פעמים החליפו לך את הטלויזיה כי התמונה לא מצאה חן בעינייך
ולבסוף החלטת לבטל את העיסקה וקיבלת את הכסף בחזרה.
ואתה עוד מלין שהם לא בסדר.....

כל הפוסל במומו פוסל........

מאחד שקנה פלאסמה במחסני חשמל והיה מרוצה מאוד מהשירות

amitmedic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

"locus" אולי תרחיב קצת את הידע שלך
ופתאום לפתע תגלה שזליגת אור בשני מסכים זה לא "התמונה לא מצאה חן בעינייך " ויציאת hdmi שרוף זה בטח לא עניין של מצא חן או לא...ולגביי הביטול עסקה תוך 14 יום הם מחוייבים לפי חוק לכן הרבה ברירה לא היתה להם.
ואל תתפלא אם הפלאזמה שקנית כבר היתה בשימוש בעבר
וזה שהם מפרסמים כביכול שהם נותנים את המחיר הנמוך ביותר למשל הסמסונג r81 ב4990 אבל כמובן לא טורחים לציין שהיבואן הוא י.שלום יבואן מקביל עם אין ספור תלונות בחיפוש לא מעמיק בגוגל ולא היבואן המקורי שהוא סימליין .
להיות מרוצה מהשירות ברגע הקניה זה לא חוכמה אני מבטיח לך ש99% מהצרכנים היו מרוצים מהשירות בקניה הראשונה , השאלה היא מה קורה כשפתאום יש בעיה וחוזרים לחנות אבל הכסף כבר אצלם.

מכונת גילוח, רמקולים למחשב אוליי איזה ונטילטור כן .... מסכים וציוד יותר רציני לא קונים במחסני חשמל.

locus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
הצטרף: מרץ 2007
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

עניתי לך בפרטי....

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”