שאלה איזו טלויזיה הכי שווה ליקנות? אני ממש ליפני קניה!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
soulriver פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב אני רוצה לישאול מה יותר כדי לי לקנות טלויזית LCD של LG דגם 37LC53 או טלויזיה של Samsung דגם LA37R81?

מה יותר טוב ליקנות ולאיזה מסך אין זליגות תאורה אם יש בכלל להן?

שני המסכים בגודל 37.

תודה.

amitmedic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

זליגת אור וודאית בדגם 37LC53, לגביי ה LA37R81 , אם רוב השימוש שלך יהיה מחשב פלוס קונסוליה אז בהחלט הדגם הזה מומלץ ביותר.

soulriver פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

השימוש הוא צפיה בטלויזיה וצפיה ב- 720P.

amitmedic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

לך על ה sharp wd1e , אחלה קניה יש לי אותה חודשיים, נותנת איכות טובה בכל סוגי החיבורים!!

soulriver פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אז מה אתם אומרים שווה ללכת על ה- LG או שלא כדי?

amitmedic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אתה דואג לבריאות שלך?? אם כן אז רד מLG.....

soulriver פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

amitmedic כתב:לך על ה sharp wd1e , אחלה קניה יש לי אותה חודשיים, נותנת איכות טובה בכל סוגי החיבורים!!
...
הניגודיות של ה- SHARP לא טובה היא 1:3,000 ושל LG היא 1:10,000 וה- MS של SHARP הוא 6MS ושל ה- LG הוא 5MS כפי הניראה LG יותר טובה מי SHARP מיבחינת הנתונים, האבדל הוא רציני מיבחינת הניגודיות.

ה- LG גם יותר טוב מי ה- Samsung בנתונים הנגודיות של ה- Samsung הוא 1:8,000 וה- MS שלו הוא 8MS.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #8 

soulriver,
נראה שכבר החלטת!
תשים לב למה שאנשים אומרים לך, אני מציע גם שתקרא פה קצת באתר על ניגודיות ואז תבין שלא תמיד ההצהרות נכונות ושיש קונטרסט דינמי לעומת סטטי, ושיש עוד הרבה פרמטרים שצריך להתחשב בהם.

אין לי שום דבר נגד LG, ואני לא מכיר את הדגם הספציפי הזה, אבל אתה מבקש עזרה, מקבל המלצות שלא לקנות את הדגם הזה של LG ואתה עדיין מנסה לשכנע את עצמך שהטלויזיה הזו יותר טובה מההמלצות שקיבלת.
אז למה אתה שואל ומבקש המלצות??
המלצתי אליך, לך לעוד חנות, תביט ב-2 המסכים שהזכרת (תנסה גם לבדוק אותם דלוקים בלי שום סיגנל, כך תקבל מסך שחור ותוכל לבדוק זליגה, למרות שזה יהיה קשה בסביבה מוארת כמו בחנות).
אולי גם תבדוק את המסך של שארפ שהוזכר פה.

בהצלחה.

soulriver פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

theAman כתב:soulriver,
נראה שכבר החלטת!
תשים לב למה שאנשים אומרים לך, אני מציע גם שתקרא פה קצת באתר על ניגודיות ואז תבין שלא תמיד ההצהרות נכונות ושיש קונטרסט דינמי לעומת סטטי, ושיש עוד הרבה פרמטרים שצריך להתחשב בהם.

אין לי שום דבר נגד LG, ואני לא מכיר את הדגם הספציפי הזה, אבל אתה מבקש עזרה, מקבל המלצות שלא לקנות את הדגם הזה של LG ואתה עדיין מנסה לשכנע את עצמך שהטלויזיה הזו יותר טובה מההמלצות שקיבלת.
אז למה אתה שואל ומבקש המלצות??
המלצתי אליך, לך לעוד חנות, תביט ב-2 המסכים שהזכרת (תנסה גם לבדוק אותם דלוקים בלי שום סיגנל, כך תקבל מסך שחור ותוכל לבדוק זליגה, למרות שזה יהיה קשה בסביבה מוארת כמו בחנות).
אולי גם תבדוק את המסך של שארפ שהוזכר פה.

בהצלחה.
...
תודה theAman רעיון טוב אני יבדוק את המסכים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”