אני רוצה לקנות הוט מג'יק וכל פעם שאני מתקשר להוט הם אומרים לי שאין להם כרגע במלאי.. וזה ככה כבר כמה חודשים..
עוד מישהו נתקל בזה?
מישהו יודע מתי כן יהיה להם? (הם אומרים שהם לא יודעים..)
טוב אז ככה אחי מתקשר מזה חמישה חודשים לגביי הממיר וכל הזמן אותה תשובה אין במלאי.
לקוח חדש של החברה ביקש לקבל את הממיר החדש ואכן קיבל.
צר לי שאתה עוד בחברת HOT אחי כבר נטש ואני מאמין שנוטשים עוד המון.
אני לא מאמין שהשרות של HOT ישתפר מתי שהוא צר לי ידידי כולם עוברים לYES
טוב, כל אחד והחוויות שלו, אני מניח...
אני דוקא מרוצה מהוט.
באשר לתוכן, זה עוד פעם עניין של טעם; יצא לי לראות בשבועות האחרונים
כמות די גדולה של סרטים באמת מעולים, צרפתיים בעיקר, ומבחינה זאת הם מספקים את הסחורה.
מה שעיצבן אותי קצת ביחס הוט ללקוחות ותיקים 13 שנה כמנויים עם 4 ממירים דיגיטלים וחבילת אינטרנט של 5 מגה, שמשלמים עם אותה הוראת קבע מאותו חשבון ללא בעיות מההתחלה, אי אפשר לרכוש את הממיר דרך ההוראת קבע אפילו ב-2 או 3 תשלומים, ובנוסף יש דמי התקנה של 109 שקל לכל ממיר.
אנחנו מאוד רוצים את ההוט מג'יק ויש לנו צורך ב-2 ממירים כאלה, אבל גם בגלל שאין לנו כרטיס אשראי לא נוכל לרכוש את הממיר (עניין השכירות לא שווה, כי גם מעבר ל-3 שנים ממשיכים לשלם), וגם נצטרך לשלם 218 שקל רק על ההתקנה של הממירים, לנו זה מאוד יקר.
חבל שהוט לא באה לקראת הלקוחות שלה בשירות.
guypick כתב:תשמע
אני גם לקוח של 13 שנה
וכל פעם אני מגיע לשיחות וצעקות על הנושא הזה ובסוף זה תמיד משתלם איתם כי הם מבינים את זה
אל תוותר !!
...
אני בת אגב.
אממ חבל על הצעקות, האמת אנחנו נמתין קצת, נראה את התקדמות ה-HD שמעניינת אותנו גם והחבילות, נראה לי שבסופו של דבר ביוני בסוף ההתחיבות אנחנו נעקור ל-יס.
לא רק לעניין המג'יק, גם בגלל התקדמות עניין ה-HD, והעסקה הטובה יותר שמוצעת לנו לגבי החבילות והערוצים שאנחנו רואים.