אונקיו 605 מול ימהה 1800 מה דעתכם
אני מעוניין לקנות את הימהה 1800 אך בשיחה עם חבר הוא טען כי האונקיו 605 מעולה עם כל הפורמטים ובמחיר יותר זול .רציתי לשמוע את דעתכם בנושא האם יש לימהה יתרון משמעותי או שמבחינת הביצועים הם שווים .אני מעוניין ברסיבר לק"ב וסטריאו ובנוסף בחיבור למחשב עם יכולות HTPC וצפייה בסרטי HD (ברשותי רמקולים ישנים אך טובים פולק אודיו RT12)תודה
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אם תקציב זה לא שיקול - לך על הימאהה. מי שאומר שה-605 נפלא, צודק אך מדובר ביחס תועלת מול מחיר. אף אחד לא טען שה-605 טוב כמו הימאהה העולה כפליםם ממנו.
השאלה היא מה באמת התקציב החופשי שלך ואיז רמקולים יש לך.
השאלה היא מה באמת התקציב החופשי שלך ואיז רמקולים יש לך.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
תקציב זה תמיד שיקול אך ניתן לשקול לגביי הימהה בתנאי שההבדל בין ימהה לאונקיו משמעותי ושווה את ההפרש כמו שאמרתה יחס תועלת מול מחיר במה הימהה יותר יעיל?נכון לעכשיו יש ברשותי ימהה 2090 (נהנתי מכל רגע אך הגיע זמנו)וכמו שצינתי רמקולים של פולק אודיו RT12 אשמח לקרוא את דעתך/דעתכם לגביי הבדלים אם ישdanlior כתב:אם תקציב זה לא שיקול - לך על הימאהה. מי שאומר שה-605 נפלא, צודק אך מדובר ביחס תועלת מול מחיר. אף אחד לא טען שה-605 טוב כמו הימאהה העולה כפליםם ממנו.
השאלה היא מה באמת התקציב החופשי שלך ואיז רמקולים יש לך....
אורן
אתה קצת ניסחף השבוע שמעתי את ה605 מול הימהה 861
ולא היה מה להשוות הימהה נישמע הרבה יותר טוב בסטריאו מהאונקיו.
שמעתי את שניהם קרוב ל4 שעות .
אני עד היום לא שמעתי שום רסיבר של אונקיו או מגבר סטריאו של
אונקיו שהפיל אותי מהרגליים ואני מדבר על היקרים ביותר שלהם.
אתה קצת ניסחף השבוע שמעתי את ה605 מול הימהה 861
ולא היה מה להשוות הימהה נישמע הרבה יותר טוב בסטריאו מהאונקיו.
שמעתי את שניהם קרוב ל4 שעות .
אני עד היום לא שמעתי שום רסיבר של אונקיו או מגבר סטריאו של
אונקיו שהפיל אותי מהרגליים ואני מדבר על היקרים ביותר שלהם.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אבל זה רסיבר ק"ב
למי אכפת מהסטריאו?
למי אכפת מהסטריאו?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
כרגע אני דיי תקוע כי בזמנו עשיתי טעות בקניה.
קניתי את ה557 של ימאהא כשמולו עמד הפיוניר 915, אם אני זוכר נכון.
לפיוניר היו הרבה יותר פיצ'רים כשאחד מהם הוא יציאת פרה, אך הימאהא נשמע יותר טוב בסטריאו.
במקום לקנות פיוניר ולשדך לו איזה אינטגרייטד ייעודי, נתקעתי עם הימאהא שלא מספק את הסחורה בסטריאו באגורה שחוקה.
בכל מקרה, זו היסטוריה עתיקה שלא משנה כלום, שהרי אני מתכוון לשדרג בזמן הקרוב-רחוק
קניתי את ה557 של ימאהא כשמולו עמד הפיוניר 915, אם אני זוכר נכון.
לפיוניר היו הרבה יותר פיצ'רים כשאחד מהם הוא יציאת פרה, אך הימאהא נשמע יותר טוב בסטריאו.
במקום לקנות פיוניר ולשדך לו איזה אינטגרייטד ייעודי, נתקעתי עם הימאהא שלא מספק את הסחורה בסטריאו באגורה שחוקה.
בכל מקרה, זו היסטוריה עתיקה שלא משנה כלום, שהרי אני מתכוון לשדרג בזמן הקרוב-רחוק