מהודעות קודמות - אני עם עבר של 4 שנים בתחום הייתי מוכר ברשת גדולה של מוצרי אלקטרוניקה וחשמל בדרום ונידבתי טיפים רבים איך לקנות.
ובכן אחרי שראיתי שנשאלת פה הרבה זמן השאלה מתי הטלויזיות הLCD והפלאזמה יוזלו משמעותית אז אני יכול לספר לכם שתמיד לפני אירוע גדול אולמיפיאדה -מונדיאל-אליפות אירופה מרבית החנויות פותחות במבצעים מטורפים אני זוכר שהיה את המונדיאל בגרמניה לפני שנתיים חצי שנה לפני המונדיאל פלאזמה של גראץ 42 אינץ עלתה 20000 אלף שקל ובתקופה של המונדיאל המחיר ירד כמעט לחצי . לכן אני ממליץ למי שכל כך חם לחכות קצת ככה שבועיים לפני האולמיפיאדה אליפות אירופה ולקנות את הטלויזיה שהוא רוצה שאני בטוח שהוא יוכל לקנות אותה ב30 % ממה שהוא יקנה אותה היום + וגם יקבל מתנה
בינינו חברים מי שרוצה לראות טלויזיה טוב שישאר עם הCRT שלו - לי יש בבית פיליפס 9632 טלויזיה מצוינת עם 100 הרץ [ שזה בדיחה בפני עצמה אני לא ראיתי הבדל כזה חד בין 100 ל50 ] [ במקורות HD התמונה חדה ביותר] ומה אני אגיד לכם לראות איתה ארועי ספורט זה ממש בדיחה [ אירועי ספורט אני רואה אם הסוני טריניטון 34 אינץ שיש לי בחדר] . לכן אני גם ממליץ להמתין עוד חצי שנה כי אם תסתכלו כל 3-4 חודשיים נכנס ליין חדש של טלויזיות לשוק וטכנולוגיה תמיד מתקדמת
לכן קבלו המלצה חמה ממני חכו קצת בסבלנות כי אין יותר מבאס לקנות טלויזיה ואחרי חצי שנה תראה שמוכרים אותה בחצי מחיר ואז תאכלו לעצמכם את הלב.
אשמח לקבל תגובות לדעתי