לכל מי שמתכנן לקנות טלויזיה בזמן הקרוב שיכנס דחוף

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
yossico פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אתם בטח זוכרים אותי
מהודעות קודמות - אני עם עבר של 4 שנים בתחום הייתי מוכר ברשת גדולה של מוצרי אלקטרוניקה וחשמל בדרום ונידבתי טיפים רבים איך לקנות.
ובכן אחרי שראיתי שנשאלת פה הרבה זמן השאלה מתי הטלויזיות הLCD והפלאזמה יוזלו משמעותית אז אני יכול לספר לכם שתמיד לפני אירוע גדול אולמיפיאדה -מונדיאל-אליפות אירופה מרבית החנויות פותחות במבצעים מטורפים אני זוכר שהיה את המונדיאל בגרמניה לפני שנתיים חצי שנה לפני המונדיאל פלאזמה של גראץ 42 אינץ עלתה 20000 אלף שקל ובתקופה של המונדיאל המחיר ירד כמעט לחצי . לכן אני ממליץ למי שכל כך חם לחכות קצת ככה שבועיים לפני האולמיפיאדה אליפות אירופה ולקנות את הטלויזיה שהוא רוצה שאני בטוח שהוא יוכל לקנות אותה ב30 % ממה שהוא יקנה אותה היום + וגם יקבל מתנה :)

בינינו חברים מי שרוצה לראות טלויזיה טוב שישאר עם הCRT שלו - לי יש בבית פיליפס 9632 טלויזיה מצוינת עם 100 הרץ [ שזה בדיחה בפני עצמה אני לא ראיתי הבדל כזה חד בין 100 ל50 ] [ במקורות HD התמונה חדה ביותר] ומה אני אגיד לכם לראות איתה ארועי ספורט זה ממש בדיחה [ אירועי ספורט אני רואה אם הסוני טריניטון 34 אינץ שיש לי בחדר] . לכן אני גם ממליץ להמתין עוד חצי שנה כי אם תסתכלו כל 3-4 חודשיים נכנס ליין חדש של טלויזיות לשוק וטכנולוגיה תמיד מתקדמת
לכן קבלו המלצה חמה ממני חכו קצת בסבלנות כי אין יותר מבאס לקנות טלויזיה ואחרי חצי שנה תראה שמוכרים אותה בחצי מחיר ואז תאכלו לעצמכם את הלב.
אשמח לקבל תגובות לדעתי

barduck
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

אין דבר שמבאס יותר מלרצות משהו ולהאלץ לחכות כי [הכנס סיבה מאוד הגיונית ומנומקת כאן]. המחירים תמיד יורדים, הטכנולוגיה לא עוצרת לרגע ובכל רגע נתון יש עשרות דברים ששוה לחכות להם ממש מעבר לסיבוב...אין לזה סוף.

החיים קצרים, לכן אם בא לך משהו? אתה יכול לאפשר לעצמך? האשה נתנה אישור? לך על זה ואל תביט לאחור.

fermono
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162

שליחה #3 

yossico

טיעוניך משכנעים מאד ואפילו נכונים, אולם הבעיה היא שהם היו נכונים גם לפני שנה ושנתיים ואף חמור מכך יהיו נכונים גם בעוד חצי שנה, שנה ובכלל.
הטכנולוגיה לא עוצרת, המחירים לא משתנים, ולראיה, גם היום יש פלזמות שעולות הרבה מעבר ל- 20K. בעוד חצי שנה גם יהיו מוצרים זולים ומוצרים יקרים, מוצרים שהוזלו יוחלפו בסדרות חדשות שישמרו על קו המחירים הנוכחי. עולם כמנהגו נוהג!
מי שקונה מסך דק צריך לקחת בחשבון שבשידורים מסויימים הוא ישלם מחיר באיכות התמונה, אלו מגבלות הטכנולוגיה הנוכחיות ולא עושה רושם שהן יפתרו בקרוב.

אופיר
Simple Is Still Smart

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #4 

יש הבדל מאוד משמעותי בין 50 ל-100HZ. נסה לכבות את העיבוד המתקדם של ה-100HZ ואת DIGITAL NATURAL MOTION.

אם אתה לא רואה הבדל, אז מוזר ומעניין. בעיני ההבדל הוא מאוד מאוד דרמטי.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1134

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #5 

oferlaor כתב:יש הבדל מאוד משמעותי בין 50 ל-100HZ. נסה לכבות את העיבוד המתקדם של ה-100HZ ואת DIGITAL NATURAL MOTION.

אם אתה לא רואה הבדל, אז מוזר ומעניין. בעיני ההבדל הוא מאוד מאוד דרמטי.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1134[/quote

עופר אני מסכים איתך לחלוטין לגבי העניין הזה
...

nils_s
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162

שליחה #6 

הטכנולוגיה תמיד מתקדמת כמו גם במחשבים אז מה לא נקנה?

אני קניתי ליזר דיסק שידעתי שבקרוב יחליף אותו ה dvd אבל מה שנה נהניתי לראות סרטים.

מי שחובב את הדברים הללו לא יחכה בדרך כלל מחכים לירידה הראשונה של המחיר.
וכמו שנאמר אם האשה נתנה אישור לך על זה

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #7 

מי שרוצה עכשיו קונה עכשיו.
אין שום טעם לחכות. תמיד יהיה מחיר יותר טוב, מבצע יותר טוב, בחורות יותר שוות ומכונית יותר מהירות.
אנחנו חיים בהווה לא בעתיד.
ארבעה חודשים זה המון זמן במושגים של מוצרי אלקטרוניקה.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

kgraidy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

מנסיון אישי,הייתי בדעה הזו כימעט שלוש שנים עד שהבנתי שאם אמשיך לחשוב
ככה לעולם לא אתחדש........אין מה לחכות, אם המצב מאפשר ובא באותו רגע, זו
הקנייה הכי כיפית!!!

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #9 

וואלה, YOSSICO, איזה חמוד אתה באמא שלי :D
אני רואה איך הדיבור הזה משפיע על הלקוח הממוצע, אבל פה זה פורום שאנשים חיים בשביל הדברים האלה וזה ממש לא משנה להם אם המוצר יהיה יותר זול בעוד כמה חודשים.

"כי אין יותר מבאס לקנות טלויזיה ואחרי חצי שנה תראה שמוכרים אותה בחצי מחיר ואז תאכלו לעצמכם את הלב. "
המשפט הזה הוא הגדרת הלקוח הישראלי, לדעתי (Y)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”