מבקש עזרה מערכת למתחילים
שלום, לאחרונה עברתי לדירה חדשה ובהמשך לאיבזור הדירה (lcd sony P3000e, מחשב חדש) הגיעה תורה של המערכת. כרגע אני משתמש במערכת 5.1 פשוטה שמחוברת למחשב וברצוני לרכוש מערכת חדשה ואיכותית ככל האפשר (בהתאם למחיר) שתתאים לצרכי.
אני לא מבין בתחום ולכן אשמח אם תצרפו לינקים למוצרים המומלצים. (zap או חנויות נבחרות)
המערכת תחובר למחשב,LCD. כאשר מוזיקה וסרטים אני רואה בטלויזיה דרך המחשב.
1)חיבור למחשב חובה
2)הבנתי שחיבור HDMI עדיף (יש לי 2X HDMI בLCD כך שאחד פנוי כרגע. כמו גם 2X סקארט)
3)תקציב 1500 עם חריגה קלה (אני יודע שזה לא תקציב גבוה אבל אני אשמח לעזרה.
4) לא חובה 5.1 אני יסתפק גם ב 2 רמקלום קדמיים עם סאב מובנה.
*אני לא מעוניין ברמת סאונד מטורפת, אך בכל זאת משהו שישרת את המטרה. לכן אם יש אפשרות להרכיב משהו מרסיבר זול + רמקולים איכותיים או ההיפך (שוב אני ממש לא מבין בזה).
תודה מראש לכל תגובה.
אני לא מבין בתחום ולכן אשמח אם תצרפו לינקים למוצרים המומלצים. (zap או חנויות נבחרות)
המערכת תחובר למחשב,LCD. כאשר מוזיקה וסרטים אני רואה בטלויזיה דרך המחשב.
1)חיבור למחשב חובה
2)הבנתי שחיבור HDMI עדיף (יש לי 2X HDMI בLCD כך שאחד פנוי כרגע. כמו גם 2X סקארט)
3)תקציב 1500 עם חריגה קלה (אני יודע שזה לא תקציב גבוה אבל אני אשמח לעזרה.
4) לא חובה 5.1 אני יסתפק גם ב 2 רמקלום קדמיים עם סאב מובנה.
*אני לא מעוניין ברמת סאונד מטורפת, אך בכל זאת משהו שישרת את המטרה. לכן אם יש אפשרות להרכיב משהו מרסיבר זול + רמקולים איכותיים או ההיפך (שוב אני ממש לא מבין בזה).
תודה מראש לכל תגובה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע, לעומת הציוד שיש לך לשים 1500 זה כאב לב
מה שאני הייתי ממליץ לך הכי בחום, זה לחכות ולחסוך
אפילו בינתיים תקנה איזה זוג רמקולים למחשב עם סאב - כמו X230 של לוג'יטק או משהו דומה
ותחכה עד שתוכל לקנות משהו קצת יותר טוב
הצעה קצת פחות חמה זה לקנות יד שנייה
יש פה לא מעט רסיברים יד שנייה שנמכרים במחירים סבירים ביותר
תוסיף עוד איזה שני רמקולים ותהיה מסודר יחסית - לבינתיים
לאט לאט תוסיף סנטר סראונד וסאב
והצעה הכי גרועה זה מערכת משולבת - אזהרה - לא תוכל ככל הנראה לחבר לה יותר מידיי דברים וביותר מידי איכות (בד"כ - מגיעות עם כניסת RCA ותו לא)
אפילו בינתיים תקנה איזה זוג רמקולים למחשב עם סאב - כמו X230 של לוג'יטק או משהו דומה
ותחכה עד שתוכל לקנות משהו קצת יותר טוב
הצעה קצת פחות חמה זה לקנות יד שנייה
יש פה לא מעט רסיברים יד שנייה שנמכרים במחירים סבירים ביותר
תוסיף עוד איזה שני רמקולים ותהיה מסודר יחסית - לבינתיים
לאט לאט תוסיף סנטר סראונד וסאב
והצעה הכי גרועה זה מערכת משולבת - אזהרה - לא תוכל ככל הנראה לחבר לה יותר מידיי דברים וביותר מידי איכות (בד"כ - מגיעות עם כניסת RCA ותו לא)
מה היית מציע ב2500?
כמו כן: http://www.isfar.co.il/Index.asp?Catego ... aram=dz230
המערכת הזאת מתחברת למחשב?
כמו כן: http://www.isfar.co.il/Index.asp?Catego ... aram=dz230
המערכת הזאת מתחברת למחשב?
ככלל, מערכות ALL IN ONE , נותנות היצע מאוד מוגבל של כניסות/יציאות.
כפי שאמרו, עדיף לחפש רסיבר יד2 טוב, יעלה לא יותר מ-1000 ש"ח ולהוסיף לו עם הזמן רמקולים נוספים לקדמיים.
כפי שאמרו, עדיף לחפש רסיבר יד2 טוב, יעלה לא יותר מ-1000 ש"ח ולהוסיף לו עם הזמן רמקולים נוספים לקדמיים.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
אשמח ללינקים למוצרים נבחרים . תודה רבה על העזרה!Shtirlitz כתב:ככלל, מערכות ALL IN ONE , נותנות היצע מאוד מוגבל של כניסות/יציאות.
כפי שאמרו, עדיף לחפש רסיבר יד2 טוב, יעלה לא יותר מ-1000 ש"ח ולהוסיף לו עם הזמן רמקולים נוספים לקדמיים....