שאלה בקשר לממירי יס
שלום חבר'ה!
קנינו היום לבית טלוויזיה חדשה ואיכותית ולמרות זאת איכות השידור די ירודה.
נראה לי זה בגלל שיציאת הווידאו היחידה מהממיר היא composite (ממיר ישן, אצלנו כבר כשנתיים).
משיטוט כאן בפורום ראיתי שקיימים ממירים טובים יותר עם יציאות יותר איכותיות, ואני ותכוון לבקש אחד כזה (עם יציאת scart).
מישהו מוכן להסביר לי איזה ממיר בדיוק כדאי לי לבקש, מהם הדגמים החדשים וכמה עולה ההתקנה?
ראיתי אצלם באתר שיש את היס מאקס ויס HD, ובהם אני לא מעוניין כי זה בתוספת תשלום חודשי.
תודה.
קנינו היום לבית טלוויזיה חדשה ואיכותית ולמרות זאת איכות השידור די ירודה.
נראה לי זה בגלל שיציאת הווידאו היחידה מהממיר היא composite (ממיר ישן, אצלנו כבר כשנתיים).
משיטוט כאן בפורום ראיתי שקיימים ממירים טובים יותר עם יציאות יותר איכותיות, ואני ותכוון לבקש אחד כזה (עם יציאת scart).
מישהו מוכן להסביר לי איזה ממיר בדיוק כדאי לי לבקש, מהם הדגמים החדשים וכמה עולה ההתקנה?
ראיתי אצלם באתר שיש את היס מאקס ויס HD, ובהם אני לא מעוניין כי זה בתוספת תשלום חודשי.
תודה.
תודה על התגובה, רק מה זה חיבור RGB?ride כתב:natm,
קודם כל ברוך הבא. שנית חפש באתר 3100, הנושא נשאל כאן לא מעט פעמים. במידה ואין לך בטלוויזיה חיבור RGB חפש גם את המילה טרנסקודר.
בהצלחה...
יש בטלוויזיה שני חיבורי סקארט (21 פינים) וחיבור קומפוננט (+כניסות דיגיטליות). ב-RGB התכוונת לקומפוננט (ראיתי שיש שם 3 חיבורי ווידאו, כנראה לשלושת הצבעים).?
ואיזה חיבור עדיף לממיר?
עשיתי חיפוש על 3100 וראיתי שיש כמה סוגים של ממירים כאלה. איזה מהם הוא הכי טוב? (הממיר יתחבר רק לטלוויזיה משמע יציאה איכותית אחת תספיק לי).
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
הממירים הרגילים (לא ה HD) מוציאים לרוב 3 סוגי אותות.
1. קומפוזיט - חיבור RCA צהוב, האות הכי נחות
2. SVIDO - חיבור עגול, או דרך SCART - איכותי יותר מקומפוזיט
3 RGB - האות האיכותי ביותר. במידה והטלוויזיה תומכת זה יחובר בעזרת כבל SCART. אם אין לטלוויזיה חיבור כזה ויש לה רק קומפוננט, אז ניתן לרכוש בעלות של 400 ש"ח לערך מכשיר שנקרא טרנסקודר שממיר אות RGB לקומפוננט (החיבור בעל 3 הצבעים)
בעבר הייתה בעייה עם אחד מממירי ה 3100, אבל היא טופלה ולכן מה שתקבל יהיה בסדר.
1. קומפוזיט - חיבור RCA צהוב, האות הכי נחות
2. SVIDO - חיבור עגול, או דרך SCART - איכותי יותר מקומפוזיט
3 RGB - האות האיכותי ביותר. במידה והטלוויזיה תומכת זה יחובר בעזרת כבל SCART. אם אין לטלוויזיה חיבור כזה ויש לה רק קומפוננט, אז ניתן לרכוש בעלות של 400 ש"ח לערך מכשיר שנקרא טרנסקודר שממיר אות RGB לקומפוננט (החיבור בעל 3 הצבעים)
בעבר הייתה בעייה עם אחד מממירי ה 3100, אבל היא טופלה ולכן מה שתקבל יהיה בסדר.