הציוד הנרכש:
טלויזיה:
Toshiba XF350 40 inch (נכון לעכשיו עוד לא הגיעה ולכן אני צופה בדגם שמיועד לחדר שינה – Toshiba C3500 32 inch.)
ממירים:
YES MAX
YES HD
מערכת קולנוע ביתי:
רמקולים קידמיים וסנטר סאטלייטים Morel SA2 MKII Components
רמקולים אחוריים In Wall סאטלייטים Morel SQ21 Components
סאב-וופר Morel Active-8
רסיבר:
Onkyo TX-SR605 שחור
DVD:
Pioneer DV-600 (נכון לעכשיו עוד לא הגיע ולכן צופה בדגם Pioneer DV-400S).
DVD מקליט:
Toshiba DR-267
חיבורים:
רסיבר לטלויזיה בחיבור HDMI
DVD לרסיבר בחיבור HDMI
ממיר YES HD לרסיבר בחיבור HDMI
ממיר YES MAX לטלויזיה בחיבור RCA (יחובר ב- SCART ל- 40 inch כשתגיע)
ממיר YES MAX ל DVD מקליט
חווית צפייה:
Toshiba C3500 32” – לא ארחיב כיוון שמעניין אותי איך רואים ב- 40XF350 שעדיין לא קיבלתי
איכות הצפייה טובה מאוד ברוב השידורים. בינונית בחלק מהם כמו שידורי ספורט. קצת בעיות של פרטים בצבע השחור אבל לא משהו שמקלקל את התמונה.
כיוונתי את ההגדרות כך: Brightness=60 , Back Light=90 , Contrast=100 , Color=20 , Black stretch=off , color temperature=cool , Red Color Hue=+2.
הרמקולים של הטלויזיה פשוט מדהימים עם איכות באס מצוינת כולל כיווני bass & treble.
ממיר YES HD:
כולל 3 ערוצים - National Geographic HD , ערוץ סרטים , ערוץ ספורט 5 שמשדר משחקי ליגת האלופות.
איכות הצפייה מדהימה !!! חדות גבוהה מאוד, כל תוכנית כמעט משודרת ונראית באיכות גבוהה מאוד.
משחקי הכדורגל זה פשוט חוויה מעולם אחר. בתקריב על קבוצת אנשים אפשר להבחין בסוג השעון שכל אחד לובש.
הדבר הבעייתי מבחינת YES HD הוא הממשק. הרבה פחות טוב מזה ב- YES MAX. מגיב ביותר איטיות. צורת העבודה עם ממשק YES HD (דפדוף בין ערוצים ותוכניות) הוא בדיוק הפוך מצורת העבודה עם YES MAX או כל ממיר YES אחר. בעיה נוספת היא סנכרון קול ותמונה בתוכניות מסוימות.
שרות ואחריות:
שרות לטלוויזיות Toshiba על ידי ניופאן. עד עכשיו אני מאוד מרוצה מהשרות, הטנאים, ההתקנה. לטלויזיות האחריות היא שנה מלאה + חמש על הפאנל.
כשאקבל את הציוד החסר אני יעלה תמונות של כל הרכיבים וגם אוסיף עוד מידע.
אני יודע שעוד יהיו לי לא מעט שאלות לגבי ההמשך ואשמח אם תוכלו להעיר לגבי מה ניתן לשפר בחווית הצפיה. אשמח גם לענות על שאלות.